Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-16@15:06:28 GMT

پایان خاموشی های تابستان

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۴۹۸۷۴

پایان خاموشی های تابستان

مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران از پایان دوران اوج مصرف تابستان و به صفر رسیدن خاموشی‌های بخش خانگی خبر داد.

به گزارش ایسنا، مصطفی رجبی مشهدی در گفت و گویی تلویزیونی با اشاره به اینکه از دو هفته گذشته تاکنون خاموشی در بخش خانگی اعمال نشده است، افزود: اکنون می‌توانیم اعلام کنیم که زمان اوج مصرف تابستان امسال به پایان رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رجبی مشهدی با قدردانی از مشترکان برق در همه بخش‌های کشور که با صرفه‌جویی در مصرف برق به این صنعت کمک کرده‌اند، گفت: هم اکنون شبکه سراسری برق و نیروگاه‌های کشور در حالت پایدار قرار دارد و تولید برق نیز در حالت حداکثری خود در حال انجام است.

سخنگوی صنعت برق با تاکید بر اینکه مصرف برق هنوز هم بیشتر از سال گذشته است، ادامه داد: به منظور حفظ پایداری شبکه، از هفته گذشته سه نیروگاه بخار برای تعمیرات اساسی و دوره‌ای مطابق برنامه زمانبندی شده از مدار تولید خارج شده‌اند تا برای زمان اوج مصرف زمستان و تابستان سال آینده آماده باشند.


رجبی مشهدی با قدردانی از صنایع به‌ویژه صنایع عمده‌ای که همکاری قابل توجهی در زمان اوج مصرف برق تابستان داشتند، گفت: مشترکان عمده با همکاری و کاهش مصرف توانستند شرایط را به گونه‌ای رقم بزنند که در کشور حداقل خاموشی را داشته باشیم و به همین دلیل اکنون شبکه سراسری در پایداری کامل قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه اوج مصرف برق تابستان در مردادماه با رقم ۶۷ هزار و ۱۲ مگاوات و برای اولین بار در کشور رخ داده است، گفت: با کاهش مصرف برق که هم‌اکنون در کشور رخ داده است به تدریج از حجم و تعداد برنامه‌های زمانبندی شده و اقدامات مدیریت بار کاهش می‌یابد.

رجبی مشهدی با بیان اینکه تفاهمنامه‌های مربوط به مدیریت مصرف صنایع تا پایان شهریور ادامه دارد، افزود: البته این تفاهمنامه‌ها با توجه به شرایط فعلی, لزوما اجرا نمی‌شود به‌طوری‌که هم اکنون هیچگونه محدودیتی برای تامین برق صنایع وجود ندارد.

سخنگوی صنعت برق افزود: روز جمعه، صنعت برق بیش از ۵۰۰۰ مگاوات برق برای صنایع بزرگ کشور تامین کرده که البته این رقم در زمان کم باری معادل ۸۰۰۰ مگاوات بوده است، همچنین صنایع کوچک نیز طبق دستورالعمل‌ها در حال فعالیت بوده و تامین برق آنها نیز درحال انجام است.

وی ادامه داد: اعلام می‌کنیم خاموشی‌ها پایان یافته و هیچ محدودیتی برای مصارف برق صنایع وجود ندارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: قطع برق رجبی مشهدی اوج مصرف مصرف برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۹۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان یک تحقیق جنجالی/ آیا داروهای کاهش وزن منجر به خودکشی می شود؟

گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، تحقیقات صورت گرفته در آژانس دارویی اروپا نشان می دهد که  هیچ نشانه‌ای از افزایش افکار خودکشی در بین مصرف‌کنندگان داروهای دیابت و کاهش وزن ساخت شرکت‌های دارویی «نوو-نوردیسک»، «استرازنکا»، «سانوفی» و «ایلای لی‌لی» وجود ندارد و به این ترتیب، این آژانس به تحقیقات ۹ ماهه خود در این زمینه پایان داده است.ماجرا از جایی آغاز شد که سال گذشته، آژانس دارویی اروپا به دنبال گزارش شماری از بیماران که مدعی شده بودند پس از مصرف برخی داروهای درمان دیابت و کاهش وزن، افکار خودکشی به سرشان زده است، تحقیقاتی را آغاز کرد.

اصلی ترین دغدغه آژانس دارویی اروپا این بود که آیا چنین ادعایی برگرفته از آثار دارویی ( مربوط به داروهای ضد دیابت و کاهش وزن ) بوده یا ناشی از شرایط شخصی این افراد و احیانا افسردگی ناشی از بیماری ! 

برخی از بیماران گفته‌ بودند که پس از مصرف «اوزمپیک» از داروهای محبوب برای درمان دیابت نوع ۲ و همچنین «ویگووی» از داروهای پرفروش برای کاهش وزن، که هردو ساخت شرکت «نوو-نوردیسک» هستند، دچار افسردگی شدند و افکار خودکشی را تجربه کردند. به عبارت بهتر، آنها مدعی بوده اند قبل از مصرف داروها، نشانه ای از افسردگی نداشته اند اما پس از آن، دچار حالت هیستیریک و عصبی شده اند.

مصرف‌کنندگان داروی «مونجارو» محصول شرکت «الی لیلی» نیز گفته بودند که تجربه مشابهی داشته‌اند.حالا اما آژانس دارویی اروپا می‌گوید پس از ماه‌ها تحقیق و بررسی هیچ رابطه‌ای میان مصرف این داروها و افزایش افکار خودکشی نیافته است.این یافته‌‌ها پس از آن به دست آمد که آژانس دارویی اروپا در ماه دسامبر تحقیقاتی را درباره داروهای حاوی «آگونیست گیرنده GLP-1» آغاز کرد.

کارشناسان در این تحقیقات بر روی داروهایی متمرکز شدند که حاوی «سماگلوتید» یا «لیراگلوتید» بودند. هر دو این ترکیب‌ها حاوی GLP-1 هستند.آژانس دارویی اروپا با تجزیه و تحلیل نتایج یک مطالعه بزرگ در آمریکا به این نتیجه رسید که ارتباط مستقیمی بین استفاده از سماگلوتید و افکار خودکشی وجود ندارد.نتایج مطالعه دیگری که توسط این آژانس انجام شده نیز ارتباط بین داروهای حاوی GLP-1 و خطر افکار خودکشی را رد کرده است.

هر دو این مطالعات بر اساس داده‌های پرونده الکترونیکی سلامت بیماران انجام شده است.علاوه بر این، بررسی‌های اولیه سازمان غذا و داروی آمریکا  در ژانویه نیز نشان داد که هیچ ارتباطی بین داروهای حاوی GP-1 و افکار یا اقدام به خودکشی وجود ندارد.آگونیست گیرنده GLP-1 در اصل برای کنترل قند خون در داروی بیماران مبتلا به دیابت به کار می‌رود. این ماده همچنین هضم را کند و گرسنگی را کاهش می‌دهد.

ترس از افزایش افکار مرتبط با خودکشی میان مصرف‌کنندگان برخی داروهای درمان چاقی باعث شده که تنظیم کنندگان با حساسیت بیشتری این موضوع را دنبال کنند.  به عنوان مثال، داروی درمان چاقی «آکومپلیا» شرکت «سانوفی» که هرگز تاییدیه آمریکا را کسب نکرد، در اروپا نیز کنار گذاشته شد. تحقیقات نشان داده بود که ارتباطی میان مصرف این دارو و افزایش افکار خودکشی وجود دارد.از این رو نمی توان به صورت مطلق مدعی شد که همه داروهای ضد چاقی فاقد آثار مربوط به افسردگی و عواقب ناشی از آن هستند ....

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش مشترکان برق فارس به بیش از یک میلیون نفر
  • افزایش تعداد مشترکان برق فارس به بیش از یک میلیون و ۵۰ هزار مشترک
  • پایان یک تحقیق جنجالی/ آیا داروهای کاهش وزن منجر به خودکشی می شود؟
  • عبور موفق از پیک بار تابستان مهمترین رویکرد توزیع برق مرکزی
  • وضعیت صنایع لبنی در خراسان رضوی
  • عرضه پساب به صنایع سالانه ۳۵۰ میلیون مترمکعب افزایش می‌یابد
  • ۱۰ هزار مگاوات از مصرف برق در تابستان گذشته با کنتور‌های هوشمند مدیریت شد
  • بهره‌برداری از ۱۲ طرح پتروشیمی تا پایان سال ۱۴۰۳
  • تل‌آویو در خاموشی فرو رفت
  • لزوم همراهی صنایع و کشاورزان استان مرکزی در مدیریت مصرف آب