Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد اسماعیلی پیش از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: سال تحصیلی ١۴٠٠ سال پیچیده‌ای در نظام آموزشی است و فرایند آموزش امسال با سالیان گذشته و در دوران کرونا متفاوت است البته نباید فراموش کرد که نظام آموزشی در دوران کرونا آسیب دید.

وی اضافه کرد: مدارس کارکردهای متفاوتی در کنار آموزش، تعلیم و تعلم دارد و مدارس می‌توانند نقش ویژه ای در کاهش معضلات دانش آموزان داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسماعیلی در ادامه بیان کرد: در سند تحول آموزش و پرورش موضوعی به نام زبان ترجیحی آورده شده که باید در مدارس مورد استفاده قرار بگیرد اما فرآیند اجرایی این طرح دارای پیچیدگی‌های مختلفی است.

او در خصوص شروع فعالیت مدارس نیز متذکر شد: شورای مدرسه تصمیم گیری لازم را در خصوص حضور یا عدم حضور دانش آموزان در هر مدرسه اتخاذ می‌کند این در حالی است که سیاست گذاری کلی در خصوص حضوری یا عدم حضوری بودن فرایند آموزش دانش آموزان بر اساس دستورالعمل‌های کلی ستاد ملی کرونا است.

اسماعیلی ادامه داد: در مناطق شهری در مهر ماه کلاس‌ها به صورت مجازی است ولی در مناطق کم جمعیت و روستاها می‌توان تجدید نظر کرد و کلاس‌ها با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی نسبت به برگزاری اقدام کرد.

به گفته این مقام مسئول از اواخر مهر و آبان ماه به صورت تدریجی نسبت به بازگشایی مدارس اقدام خواهیم کرد این در حالی است که ٩٠ درصد معلمان واکسینه شده‌اند و دانش آموزان نیز در فاز تزریق واکسن قرار گرفته‌اند.

اسماعیلی، شورای مدرسه را یکی از نهادهای همکار با اداره کل آموزش و پرورش عنوان کرد که می‌تواند نسبت به اعتراض در خصوص نحوه برگزاری کلاس‌ها اقدام کند.

او در خصوص اعتراض معلمان تاکید کرد: مطالبه معلمان مطالبه‌ای بر اساس رتبه بندی بوده و این موضوع در مجلس در حال بررسی است.

آموزش و پرورش از فروش مدرسه شاهد خبر نداشت

او در خصوص فروش مدرسه شاهد نیز تاکید کرد: سال ٩۶ نماینده بنیاد کوثر که مالک زمین بود نسبت به فروش زمین اقدام کرد و مجموعه‌ای اقتصادی پس از خرید این ملک نسبت به ثبت سند این ملک اقدام کرده است.

اسماعیلی تاکید کرد: نه تنها آموزش و پرورش بلکه بنیاد شهید و امور ایثارگران استان نیز از فروش این مدرسه آگاهی نداشت و نماینده بنیاد کوثر که در اصفهان مستقر بوده، نسبت به فروش این ملک اقدام کرده است.

وی افزود: هر شخص حقیقی و حقوقی که مالک زمین مدرسه شاهد ١٣ باشد بدانند که کاربری این زمین کاربری آموزشی است از این رو اگر بخواهد تبدیل به کاربری دیگری شود باید مجوز لازم را از آموزش و پرورش بگیرد.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس در بخش دیگری از صحبت‌های خود در خصوص آموزش مجازی تاکید کرد: بر اساس آمارهای کسب شده پس از شیوع کرونا ٨٠٠ نقطه در استان دارای اینترنت نبود و ۵٠٠ نقطه از استان نیز امکان دسترسی به شبکه‌های آموزش و چهار سیما را نداشتند.

او ادامه داد: علاوه بر نرم افزار شاد در استان فارس این اجازه داده شد که از سایر نرم افزارها نیز برای تعلیم و تعلم استفاده شود این در حالی است که این نرم افزار دارای مشکلاتی بوده اما در تلاش هستیم نسبت به برطرف کردن این مشکلات اقدام کنیم.

وی در خصوص عدم ثبت نام دانش آموزان نیز یادآور شد: بر اساس آمارهایی که منتشر شده ٩٩ و ۶۴ صدم درصد از افرادی که به سن قانونی رسیده‌اند اقدام به ثبت نام در مدارس کرده‌اند این در حالی است که در سال گذشته ۶ هزار نفر که به سن قانونی رسیده بودند در مراکز آموزشی ثبت نام نکرده بودند.

به گفته مسئولان آموزش و پرورش استان فارس در استان بیش از ٩ هزار و ۵٠٠ هزار نفر کمبود معلم وجود داشته اما با کسب مجوزهای لازم این آمار به ٨ هزار و ۵٠٠ نفر تقلیل می‌یابد.

کد خبر 5308166

منبع: مهر

کلیدواژه: آموزش و پرورش استان فارس ستاد ملی مقابله با کرونا فرهاد اسماعیلی ویروس کرونا واکسن کرونا بوشهر آمار کرونا هفته دفاع مقدس خطبه های نماز جمعه کرمانشاه واکسیناسیون کرونا اردبیل اربعین حسینی گرگان اربعین 1400 مجلس شورای اسلامی سیستان و بلوچستان آموزش و پرورش دانش آموزان بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۰۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه فرهنگیان از میان حافظان قرآن دانشجو می‌پذیرد

رضامراد صحرایی روز چهارشنبه در شصت و یکمین کمیسیون تخصصی توسعه آموزش عمومی قرآن کشور اظهار داشت: جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان صورت می‌گیرد که این افراد استخدام رسمی هم هستند. وی با تاکید بر اینکه باید از ظرفیت‌های موجود بهره‌مند شد، بر تعامل میان دستگاه‌ها برای شناسایی و استفاده از این ظرفیت‌ها تاکید کرد.

وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: در برنامه تربیت اوان کودکی که سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک آن را مصوب کرده است، موضوع تربیت قرآنی یکی از برنامه‌های جدی است.

وی یادآور شد: معاونت پرورشی و فرهنگی با مسئولیت معاونت حقوقی وزارت آموزش و پرورش، سازوکار بهره‌مندی مؤسسات قرآن از فضای مدارس کشور برای برگزاری کلاس‌های قرآن را پیدا کنند، اگر این سازوکار وجود دارد، روش اجرای آن طی یک هفته اعلام شود و اگر وجود ندارد در مدت یک هفته ساز و کار آن مشخص شود.

صحرایی ادامه داد:  پول‌های قرآنی کشور باید در آموزش و پرورش هزینه شود،  همواره قربانی عدم توجه دستگاه‌هایی بودیم که نمی‌دانند تحول باید از آموزش و پرورش ایجاد شود، هم‌اکنون در کشور مشکل کمبود پول وجود ندارد، مسئله این است که نمی‌دانیم پول در کجا هزینه شود. 

وی تاکید کرد: طرح تاسیس مدارس غیردولتی قرآنی ظرف یک ماه ارائه شود و برای سال تحصیلی جدید حتی با درصدی از مدارس موجود، این کار اجرا شود. هم اکنون برخی مدارس غیردولتی در حال اجرای این کار هستند و به دلیل قرآن پایه بودن، خانواده‌ها هزینه پرداخت می‌کنند تا فرزندشان اینگونه تربیت شود.

صحرایی درباره طرح اتقان بیان کرد: این طرح ارتقای توانمندی قرآنی معلمان دوره ابتدایی است و باید آن را به رتبه بندی معلمان مرتبط کنید و معلمی که دوره اتقان را طی نکرده است، از رتبه‌بندی محروم شود. معلمان بدون سواد قرآنی وارد آموزش و پرورش نمی‌شوند اما ممکن است در گذر زمان به دلیل اینکه با آن مانوس نبودند،  فراموش کنند و باید در دوره‌های ضمن خدمت به آموزش قرآن توجه کرد.

صحرایی ادامه داد: برای تسری طرح اتقان به دوره متوسطه دوم بیاندیشید همچنین دوره‌های تأمین مدرسان قرآن برگزار شود؛ نیم میلیون نفر از معلمان باید در طرح مسطورا شرکت کنند که تا کنون حدود ۴۵۰ هزار نفر در این طرح شرکت کرده‌اند.

وی افزود: موسسات نباید در کنار مدارس قد علم کنند بلکه مدرسه را تقویت کنند، نباید به مدرسه آسیب بزنیم و نگذاریم آموزش و پرورش نحیف شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • دانشگاه فرهنگیان از میان حافظان قرآن دانشجو می‌پذیرد
  • احکام رتبه‌بندی ۱۰۰ هزار معلم بازنشسته اصلاح شد + فیلم
  • ایجاد مدرسه مجازی بزرگسالان برای کاهش تنوع مدارس
  • این افراد معلم می‌شوند
  • تدوین طرح مدرسه مجازی بزرگسالان برای کاهش تنوع مدارس
  • ۵۰ هزار میلیارد تومان برای رتبه بندی معلمان هزینه شد
  • راه‌اندازی مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس بزرگسالان
  • مدرسه مجازی آموزش‌و‌پرورش در راستای کاهش تنوع مدارس بزرگسالان راه‌اندازی می‌شود
  • میزان افزایش حقوق فرهنگیان و استخدام معلم جدید در ۱۴۰۳
  • تدوین طرح مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس