Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر کشور از صدور مجوز بکارگیری۶۱۵ نیروی قرارداد کار معین برای شهرداری کلانشهر تبریز و تعدادی از شهرداری‌های استان‌های قزوین، گیلان، گلستان و قم برای اجرایی شدن مجوز اخذ شده از سازمان اداری و استخدامی کشور خبر داد. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، مهدی جمالی نژاد از صدور مجوز بکارگیری۶۱۵ نیروی قرارداد کار معین برای شهرداری کلانشهر تبریز و تعدادی از شهرداری‌های استان‌های قزوین، گیلان، گلستان و قم در راستای اجرایی شدن مجوز اخذ شده از سازمان اداری و استخدامی کشور خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  معاون عمرانی وزیر کشور افزود: در این باره مجوز بکارگیری ۳۲۴ نیروی قرارداد کارمعین برای شهرداری کلانشهر تبریز صادر شد.

وی ادامه داد: همچنین مجوز بکارگیری ۲۹۱ نیروی قرارداد کار معین دیگر نیز برای تعدادی از شهرداری‌های استان‌های قروین، گیلان، گلستان و قم صادر شد.

جمالی‌نژاد یادآور شد: این مجوز از میان افراد واجد شرایط که به صورت غیرمستقیم در شهرداری‌ها در حوزه ستادی، مناطق و سازمان‌های وابسته در مشاغل کارمندی مشغول به کار بوده اند، بر اساس شاخص‌های تعیین شده شامل مدرک تحصیلی، سابقه خدمت و مصاحبه کتبی، به ترتیب نمره فضلی و رعایت شرایط احراز در سقف سهمیه تخصیصی سازمان اداری و استخدامی کشور اعطاء شده است.

وی با اشاره به اینکه این مجوز طی سال جاری برای شهرداری کلانشهر‌های مشهد، شیراز، اصفهان، قم و کرمانشاه و تعدادی از شهرداری‌های کشور هم صادر شده، ابراز امیدواری کرد: با تسریع در ارسال اطلاعات مورد نیاز از سوی سایر شهرداری‌ها و دفاتر امور شهری و شورا‌های استانداری‌ها، شاهد تسریع در روند اعطای مجوز به کارگیری نیروی قرارداد کار معین در شهرداری‌های کشور باشیم.   بیشتر بخوانید:  مجوز مجلس به سازمان ثبت اسناد برای تکمیل اجرای قانون کاداستر   انتهای پیام/  برچسب ها: مهدی جمالی نژاد قرارداد کارمعین شهرداری

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مهدی جمالی نژاد قرارداد کارمعین شهرداری نیروی قرارداد کار معین تعدادی از شهرداری برای شهرداری کلانشهر معین برای شهرداری صادر شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۰۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه هنوز صادر نشده است

به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران در حال حاضر حمل بار از طریق خط ریلی و انتقال بار ترانزیتی از طریق جاده به ریل یکی از مهم‌ترین برنامه‌ها و اهداف دولت سیزدهم به شمار می‌رود که در برنامه هفتم هم در این بخش تاکید شده است به طوری که برنامه ریزی برای انتقال و حمل بار در راستای تکمیل کریدور‌های حمل ونقلی در دستور کار قرار گرفته است.

یکی از کریدور‌های که در این زمینه نقش بسیار موثر و راهبردی دارد خط‌آهن خواف-هرات خط راه‌آهنی استاندارد است که قرار است خواف در ایران را به شهر هرات در غرب افغانستان متصل کند. این راه‌آهن در چهار بخش ساخته می‌شود که دو بخش آن در خاک ایران و دو بخش در خاک افغانستان قرار دارد. جمهوری اسلامی ایران ساخت سه قطعه اول این پروژه را از محل کمک‌های خود به افغانستان تقبل  کرده است.

طرح راهبردی راه‌آهن خواف در شرق ایران به هرات در غرب افغانستان تکه‌ای مهم از پازل ارتباطی میان کشور‌های منطقه است که اجرای آن از سال ۱۳۸۶ کلید خورد تا مسیر ریلی میان خواف واقع در ۲۶۷ کیلومتری جنوب شرقی مشهد را در قالب خط آهنی به طول حدود ۲۲۰ کیلومتر به شهر هرات واقع در شمال غرب افغانستان ایجاد کند.

طرح راه آهن خواف - هرات نه تنها موجب اتصال ریلی ایران و افغانستان شده بلکه تکمیل کننده مسیری ۲ هزار کیلومتری در کریدور ریلی شرق به غرب جهان از چین، ازبکستان، افغانستان، ایران، ترکیه و اروپا است. همچنین افغانستان به عنوان کشوری محصور در خشکی بدون دسترسی به آب‌های آزاد جهان، با اتصال به شبکه ریلی ایران و بنادر جنوبی کشورمان از مسیری امن برای ارتباط با اروپا برخوردار می‌شود.

این خط ریلی برای تجارت ایران و افغانستان راهبردی است و سالانه ظرفیت جابجایی ۶ میلیون تن کالا را میان دو کشور ایجاد می‌کند.

براساس این گزارش ابتدای اردیبهشت ماه  راه‌آهن افغانستان اعلام کرد یک هزار و ۱۰۰ متریک تُن سنگ معدنی از ایستگاه راه آهن روزنک از طریق ایران به ترکیه صادر شده است، این صادرات شامل سنگ معدنی تالک بوده که به شهر مرسین ترکیه صادر شده است. این نخستین محموله «تالک» افغانستان است که از طریق ایران راهی ترکیه شده است.

گفتنی است این قطار با استفاده از مسیر ریلی هرات - خواف در حال صادرات محصولات تولیدی افغانستان به بازار‌های ترکیه و اروپا است.

 طرح راهبردی راه‌آهن خواف در شرق ایران به هرات در غرب افغانستان، قطعه‌ای مهم از جورچین ارتباطی میان کشور‌های منطقه است که اجرای آن از سال ۱۳۸۶ کلید خورد تا مسیر ریلی خواف واقع در ۲۶۷ کیلومتری جنوب شرقی مشهد را در قالب خط آهنی به طول حدود ۲۲۰ کیلومتر به شهر هرات در شمال غرب افغانستان پیوند دهد.

تیرماه سال گذشته با ورود نخستین محموله باری از این مسیر ریلی به افغانستان، دورنمای مثبتی از تغییر جغرافیای اقتصادی (ژئواکونومیک) منطقه به نفع کشور‌های غرب آسیا رقم خورد.

احداث خط ریلی خواف - هرات به دلیل تغییر و تحولات اخیر در افغانستان دچار مشکل شده بود که در دو سال گذشته با پیگیری‌های انجام شده و تلاش مهندسان و متخصصان ایرانی، خط تکمیل و نخستین قطار باری تیرماه پارسال از جمهوری اسلامی ایران وارد افغانستان شد. لازم به ذکر است تردد عمده قطار‌های باری در این مسیر ریلی بین المللی هنوز فعال نشده است.

این در حالی است که روز گذشته اعلام شد که  اولین قطار ترانزیتی افغانستان- ترکیه در ایران، به اطلاع می‌رساند طبق استعلام و بررسی‌های صورت گرفته، تاکنون هیچ قطار تجاری ترانزیتی از سوی کشور افغانستان وارد محدوده ریلی جمهوری اسلامی ایران نشده است، اما برخی از رسانه‌ها اعلام کرده بود که این قطار به دلیل نبود لوکومتیو متوقف شده است که طبق اعلام شرکت راه آهن در حال حاضر هیچ قطار تجاری از سمت افغانستان وارد محدوده ریلی جمهوری اسلامی ایران نشده است.

گفتنی است  طبق روال مرسوم عبور بار‌های ترانزیتی از کشور‌های مختلف، ابتدا تشریفات قانونی و هماهنگی لازم و اخذ مجوز برای عبور بار از کشور‌های میانی مسیر انجام شده و سپس نسبت به اعزام قطار اقدام می شود. این در حالی است  که برای عبور قطار ذکر شده از افغانستان به ترکیه از مسیر ایران، هماهنگی مربوطه و نهایتا صدور مجوز راه آهن جمهوری اسلامی ایران انجام نشده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • نیروی جوان به عنوان یک قوه پیشران ظرفیت‌های کشور را شکوفا می کند
  • صدور کالا‌های صادر کنندگان گلستانی با مجوز داخلی به ۱۱۰ کشور جهان
  • مجوز قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه هنوز صادر نشده است
  • اخذ مجوز جذب یک هزار نخبه علمی توسط وزارت نیرو
  • مدیرکل شیلات هرمزگان تقدیر شد
  • استقبال سازمان همکاری اسلامی از توافق تعیین حدود مرز آذربایجان و ارمنستان
  • واگن مترو از چین نیامد؛ بین شهرداری و وزارت کشور دعوا شد
  • ۲۸ هزار نفر نیروی جدید در مدارس ابتدایی بکارگیری می شود
  • خبر مهم مدیرعامل مدیریت پسماند شهرداری در مورد زباله سوز | امضاء پیش قرارداد زباله‌سوز ۶ هزار تنی در ماه جاری
  • ۳۲۵۹ مجوز سرمایه گذاری در منطقه آزاد قشم صادر و تمدید شد