Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@04:04:26 GMT

مدل‌سازی استاتیک مخزن با استفاده از نرم‌افزار پترل

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۵۱۶۲۳

مدل‌سازی استاتیک مخزن با استفاده از نرم‌افزار پترل

انجمن علمی دانشجویی مهندسی نفت دانشگاه سمنان کارگاه آموزش مدل‌سازی استاتیک مخزن با استفاده از نرم‌افزار پترل (Petrel) را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این دوره با تدریس مهران رحیمی ـ دانشجوی دکتری زمین‌شناسی نفت، اول و دوم مهرماه ساعت ۹ تا ۱۲ و ۱۴ تا ۱۷ برپا می‌شود. 

بارگذاری داده، مقدمه‌ای بر تفسیر داده‌های لرزه‌ای، مدل‌سازی ساختمانی، آنالیز داده‌های چاه و لرزه‌ای و مدل‌سازی سه بعدی پارامترهای مخزن، سرفصل‌های این دوره است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این دوره با همکاری انجمن علمی دانشجویی گاز دانشگاه سمنان برپا می‌شود و علاقه‌مندان برای شرکت در این دوره و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به شناسه @ad_igi_sem پیام دهند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مدل سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۱۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرم افزار «لرستان سفر» چندزبانه می‌شود

عطا حسن‌پور  با یادآوری اینکه در وزارت میراث فرهنگی۳۰ میز تخصصی تشکیل شده که در این راستا چندین میز گردشگری ازجمله ژئوتوریسم، اگروتوریسم یا گردشگری کشاورزی در لرستان تشکیل شده است، افزود: میز‌های تخصصی گردشگری در هر استان به تناسب پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های منطقه‌ای صورت می‌گیرد و در هر منطقه چند میز تخصصی گردشگری، تشکیل می‌شود.

او تصریح کرد: در این راستا همایش سراسری گردشگری کشاورزی با هدف آموزش و معرفی ظرفیت‌های گردشگری کشاورزی لرستان، با حضور مسئولان عالی وزارت گردشگری به مدت سه روز در استان برگزار شد.

حسن‌پور با اشاره به اینکه بزرگترین بانک ژن گیاهان دارویی در مناطقی از لرستان ازقبیل اشترانکوه، تمندر، گله بادوش و خلیل آباد لرستان وجود دارد، افزود: گردشگری کشاورزی علاوه بر آشنا کردن مردم با محصولات کشاورزی می‌تواند در جهت اقتصادی کردن کشاورزی نیز موثر باشد کما اینکه فقط یک نمونه گیاهان دارویی لرستان به نام کرفس‌کوهی به قیمت ۵ میلیون تومان است.

او با اشاره به ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف گردشگری توسط میراث‌فرهنگی لرستان گفت: این بسته‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف گردشگری مانند سد ایوشان، سد شهید بروجردی، کاروانسرای چمشک، گوشه شهنشاه و… را شامل می‌شوند.

حسن‌پور گفت: یکی از اولویت‌های کاری ما تلاش در جهت ثبت ملی و جهانی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بود که در این راستا غذای محلی «جگروز» و «چزنک» در فهرست میراث فرهنگی ناملموس کشور ثبت شد.

این مسئول با اشاره به طراحی و ساخت اپلیکیشن لرستان سفر با هدف معرفی ظرفیت‌های گردشگری استان، گفت: در حال حاضر این اپلیکیشن به دو زبان انگلیسی و فارسی در دسترس عموم قرار دارد و تلاش داریم دو زبان عربی و ایتالیایی نیز به آن اضافه شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • ماجری پیامک ذخیره‌سازی آب چه بود؟
  • هوآوی از نرم‌افزار جدید خودروی هوشمند رونمایی کرد
  • لیلا زارع: نباید در زمینه فیلمسازی فقط به جشنواره‌های دولتی اکتفا کرد
  • تولید نوشت‌افزار ایرانی با کاغذ ایرانی
  • ارومیه میزبان مسابقه انتخابی طلا و جواهر سازی
  • نرم افزار «لرستان سفر» چندزبانه می‌شود
  • شستشوی مخزن آب شرب روستای خاکمردان شهرستان خوی
  • ایستگاه سلامت در مرکز شهر سی سخت برپا گردید
  • نمایشگاه دستاورد‌های وقف برپا می‌شود
  • برپایی نمایشگاه عکس فتومونتاژ در سینمای جوان نهاوند