Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمال اکبریان روز یکشنبه در ستاد مدیریت بحران شهرستان سامان تاکید کرد: هم‌اکنون سه نقطه بحرانی رودخانه زاینده‌رود در محدوده این شهرستان شامل باباپیراحمد، چم‌چنگ و پل زمانخان شناسایی شده است که نیازمند ساماندهی فوری است.

وی افزود: با توجه به قرار گرفتن ۶۴ کیلومتر از مسیر رودخانه زاینده‌رود در شهرستان سامان، نقاط خطرآفرین این محدوده فراوان است و ‌شرکت آب منطقه‌ای چهارمحال و بختیاری و سایر دستگاه‌های اجرایی متولی در استان نسبت به ساماندهی مسیر رودخانه با هدف کاهش حوادث و ارتقای ایمنی رودخانه اقدام لازم را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکبریان تصریح کرد: البته علاوه بر ممنوعیت شنا در رودخانه زاینده‌رود باید تمامی خانواده‌ها، مسافران و گردشگران از رفتن به درون آب خودداری کنند.

وی با توجه به نزدیک بودن فصل پاییز و احتمال آغاز بارندگی‌ها یادآور شد: دستگاه‌های اجرایی، شرکت‌های خدمات‌رسان، شهرداری‌ها و دهیاری‌های شهرستان سامان نسبت به بروزرسانی تجهیزات و تاسیسات زیرمجموعه خود با هدف جلوگیری از بروز هرگونه خسارت احتمالی اقدام کنند.

رییس شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان سامان اظهار داشت: لایروبی جوی و جدول‌ها و همچنین آزادسازی مسیل‌ها در ۲ شهر و ۲۲ روستای شهرستان سامان مورد توجه قرار گیرد.

وی گفت: تمامی دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌های خدمات‌رسان عضو ستاد هماهنگی مدیریت بحران شهرستان سامان از هم‌اکنون برای مقابله با هرگونه حوادث احتمالی در حالت آماده‌باش قرار دارند.

 اکبریان تصریح کرد: اداره‌کل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری روند اجرایی تکمیل و بهره‌برداری از پل روگذر و زیرگذر انتهای کمربندی سامان را تسریع کند.

به گزارش ایرنا، براساس اعلام اورژانس چهارمحال و بختیاری، از ابتدای سال‌جاری تاکنون ۲۵ حادثه غرق‌شدگی در استان رخ داده که بیشترین آن در محدوده سه نقطه بحرانی باباپیراحمد، چم‌چنگ و پل زمانخان شهرستان سامان بوده است.

شهرستان گردشگری سامان در ۱۶ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.

برچسب‌ها زاینده رود چهارمحال وبختیاری سامان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: زاینده رود چهارمحال وبختیاری سامان زاینده رود چهارمحال وبختیاری سامان چهارمحال و بختیاری شهرستان سامان زاینده رود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۴۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبشارهای آرامش بخش چهارمحال و بختیاری؛ گوشه‌هایی از بهشت

ایسنا/چهارمحال و بختیاری آبشارها از جمله جاذبه‌های گردشگری هستند که در فصول مختلف سال شگفت‌انگیزند، باید علاقه‎‌مند به طبیعت و گردشگری باشی تا از وجود چنین جاذبه‌هایی لذت ببری.

به گزارش ایسنا، شاید چهارمحال و بختیاری استانی کمتر شناخته شده باشد اما سفر به این استان با وجود جاذبه‌های گردشگری زیاد لذت بخش است، البته برخی آبشارها را که بخواهی تماشا کنی باید حدودا نصف روز را پیاده‌روی کنی تا به آبشارهای زیبا و دست نیافتنی برسی.

آبشار شیخ علیخان

آبشار شیخ‌علیخان در ۱۰۵ کیلومتری شهرکرد و پنج کیلومتری شهر چلگرد، مرکز شهرستان کوهرنگ در روستای شیخ‌علیخان واقع شده است، آب از ارتفاع یک تنگه جاری شده و با خود نسیم سردی را در ورودی روستا در پیش روی رهگذران و گردشگران قرار داده است و با زبان بی‌زبانی از هر تازه واردی میهمان نوازی می‌کند.

اگرچه طبیعت سحرآمیز چهارمحال و بختیاری دارای جاذبه‌های گردشگری بسیاری است، اما در این میان، آبشار شیخ علیخان از بدیع‌ترین مناظر دل‌انگیز این استان محسوب می‌شود.

آبشار زردلیمه

این آبشار در دره‌ای طویل در منطقه دیناران در شهرستان اردل واقع شده است و یکی از سرچشمه‌های رودخانه کارون محسوب می‌شود، به‌ لحاظ ارتفاع و عرض بسیار زیاد، این آبشار کم نظیر بوده و با ارتفاع ۴۰ متر و عرض تاج ۶۵ متر از جمله عریض‌ترین و زیباترین آبشارهای ایران است، در زبان محلی و ایلیاتی منطقه، "زرد" به‌معنای بلندی و "لیمه" به‌معنای پایین دست است که یعنی آبی است که از بالادست به پایین دست فرو می‌ریزد.

مسیرهای زیادی وجود دارد اما تقریبا مسیر رسیدن به این آبشار نیازمند بیش از هشت ساعت پیاده‌روی و شب‌مانی است، چادر و کیسه خواب نیز از ملزومات این سفر محسوب می‌شود و همچنین در روز دوم نیز بالغ بر هشت ساعت پیاده‌روی را در پیش رو داریم و مسیر برگشت نیز همان مسیر مال‌رو و پاکوب است.

آبشار گردشگاه پیرغار

مجموعه سیاحتی و تاریخی پیرغار در فاصله پنج کیلومتری جنوب شهر فارسان و در روستای ده‌چشمه واقع شده است، آبشار واقع در این مجموعه توریستی فصلی است، عموما این آبشار در فصل زمستان و بهار جاری است و گاهی به‌علت برودت هوا در فصل زمستان دچار یخ‌زدگی می‌شود.

آبشار و تونل اول کوهرنگ

این آبشار از سرازیر شدن آب تونل اول کوهرنگ به‌وجود آمده است، این تونل جهت انتقال آب چشمه کوهرنگ و دیگر چشمه‌های اطراف به زاینده‌رود در سال ۱۳۳۲ در منطقه کوهرنگ واقع در شهر چلگرد، مرکز شهرستان کوهرنگ ایجاد  شد.

این آبشار یکی از جاذبه‌های مصنوعی در شهرستان کوهرنگ محسوب می‌شود و هرساله گردشگران بسیاری از این جاذبه گردشگری در تمامی فصول سال بازدید می‌کنند.

آبشار سبزکوه معروف به (کرودیکن) یا (تنگ زندان)

این آبشار در ۳۰ کیلومتری شهر ناغان و ۷۷ کیلومتری شهر شلمزار در مرکز شهرستان کیار واقع شده است، این آبشار در بین مردم محلی به‌نام آبشار دودی نیز معروف شده  و در مجموعه زیبای منطقه حفاظت شده سبزکوه قرار دارد.

مسیر دسترسی این آبشار از طریق کره‌بس و روستای دره‌عشق است، آبشارهای دیگری نیز در منطقه سبزکوه وجود دارد که بسیار دیدنی و جالب هستند، آبشار قزل با ارتفاع ۱۰۰ متر در تنگ زندان سبزکوه و هشت آبشار کوچک دیگر در شمال این منطقه حفاظت‌شده نیز قرار دارد.

راه دسترسی به این آبشار از سه شهرستان کیار، بروجن و لردگان امکان‌پذیر است و حداقل برای دسترسی به این محل نیازمند نصف روز پیاده‌روی هستیم.

آبشار دره عشق

این آبشار در فاصله ۱۱۰ کیلومتری شهرکرد در منطقه مشایخ شهرستان کیار در نزدیکی روستای دره عشق قرار دارد.

این آبشار با سرعت زیاد از دل کوه بیرون می‌آید و بیش از ۱۰۰ متر ارتفاع دارد.

در کنار این آبشار رود کارون جریان دارد و در اطراف آبشار انارستان‌های روستای دره عشق و دورک شاهپوری فضای شگفت‌انگیزی را به وجود آورده و فصول بهار و تابستان زمان مناسبی برای بازدیدکنندگان است.

آبشار آتشگاه

آبشار آتشگاه لردگان یکی از طولانی‌ترین آبشارهای ایران است، این آبشار زیبا که به آبشار مینیاتوری شهرت دارد یکی از بی‌نظیرترین جاذبه‌های طبیعی و گردشگری ایران به شمار می‌رود.

آبشار آتشگاه در فاصله ۲۰۰ کیلومتری شهرکرد و در ۴۰ کیلومتری شهر لردگان در دره‌ای روح‌افزا به طول سه کیلومتر قرار گرفته است.

آبشار نیم ساعته در بخش بازفت شهرستان کوهرنگ چهارمحال و بختیاری واقع شده است که بعد از جاری شدن به رودخانه بازفت ریخته می‌ریزد، در زبان محلی به آن توف سفید یا (آبشار سفید) نیم ساعته نیز گفته می‌شود، این آبشار بین روستای شیخ‌عالی و گراب قرار دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تصادفات فوتی درون‌شهری در چهارمحال و بختیاری به صفر رسید.
  • انحراف خودروی سواری ۶ مصدوم برجای گذاشت
  • واگذاری زمین به متقاضیان طرح جوانی جمعیت در کیار
  • واژگونی خودرو سواری ۶ مصدوم برجای گذاشت
  • آبشارهای آرامش بخش چهارمحال و بختیاری؛ گوشه‌هایی از بهشت
  • باز شدن پای مردم به تولید نیازمند بازشدن چشم و گوش همه قوا در امر اقتصاد است
  • 6 مصدوم در تصادف پیکان و پیکان بار
  • خبر‌های کوتاه از نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری
  • شهرستان فرخشهر میزبان گردشگران نوروزی
  • گاز مونوکسیدکربن ۸ نفر را در شهرستان سامان مسموم‌کرد