Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، دکتر بابک قطبی روز یکشنبه در گفت و گوی خبری مجازی اظهار داشت: ارزیابی سالیانه اعتبار بخشی مراکز پزشکی، آموزشی درمانی کشور که توسط کارشناسان خبره وزارت بهداشت کشور انجام می‌شود، اسفند سال گذشته به پایان رسید.

وی افزود: در این ارزیابی بیمارستان کوثر سنندج با کسب ۸۳.۷۶ درصد امتیازات ممکن، موفق به کسب این موفقیت بزرگ و استقرار در بین ۴۰ بیمارستان اول از نزدیک به یک هزار بیمارستان در کشور شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس بیمارستان کوثر سنندج یادآور شد: دستیابی به این موفقیت بزرگ در این برهه زمانی حساس و پرفشار کاری، به دلیل شیوع بیماری کرونا جز با فداکاری، تلاش و پشتکار کارکنان، پزشکان و مدیران خدوم و زحمتکش این مرکز امکان پذیر نبود.

وی اظهار داشت: در این شرایط حساس جامعه کادر درمان و سایر کارکنان مراکز درمانی در راه ارتقای سلامت جامعه و درمان آلام بیماران دلسوزانه تلاش می کنند و قطعا کسب اینگونه افتخارات می تواند تا حدودی از خستگی آنان بکاهد.

بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی کوثر سنندج از مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب به استان کردستان در سال ۱۳۸۸ است که اسفند سال ۱۳۹۵ به بهره برداری رسید.

این بیمارستان دارای بخش‌های اتاق عمل، بخش دیالیز، اورژانس، درمانگاه، آزمایشگاه، بستری، رادیولوژی، کلینیک‌های تخصصی، CSR آمفی تئاتر و بخش‌های دیالیز، ICU رادیولوژی، پزشکی هسته‌ای، داروخانه و سایر بخش‌های اداری و پشتیبانی است.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی کردستان سنندج وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی کردستان سنندج دانشگاه علوم پزشکی کردستان سنندج وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت کوثر سنندج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۵۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح بخش آی.سی.یو و سی.آرم بیمارستان طالقانی تبریز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی منصور رضایی رئیس بیمارستان طالقانی تبریز گفت: این بخشها با حضور معاون توسعه وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با ۱۲ تخت و یک اتاق ایزوله در مجموع با هزینه ۱۴ میلیارد تومانی به بهره برداری رسید. جراحی‌های مغز و اعصاب و عمل‌های جراحی ارتوپدی هم از اول اردیبهشت سال جاری در این بیمارستان راه اندازی می‌شود.

رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت در مراسم افتتاح این طرح‌ها با تاکید بر ضرورت ارائه خدمات در مناطق محروم و کم برخوردار گفت: ارائه خدمات مبتنی بر عدالت اجتماعی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز مورد توجه بوده است.

وی گفت: ما تلاش می‌کنیم تا زیرساخت‌های عادلانه‌تری را ایجاد کنیم و افزایش ارائه خدمات و ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز در بیمارستان طالقانی شهر تبریز نیز نمونه بارزی از این عملکرد است.

دستگاه سی.آرم یک اسکنر تصویربرداری با اشعه ایکس است که توانایی‌های رادیوگرافی داشته و همچنین برای تصویربرداری در حین عمل جراحی استفاده می‌شود.

 

دیگر خبرها

  • انجام بیش از ۱۱۰ هزار عمل جراحی برای زوج‌های نابارور
  • خبر خوش وزیر بهداشت برای سمنانی‌ها؛ افتتاح مرکز درمان سرطان در هفته دولت امسال
  • پارک علم و فناوری دانشگاه علوم‌پزشکی سمنان رسید
  • افتتاح بخش آی.سی.یو و سی.آرم بیمارستان طالقانی تبریز
  • سرعت بخشی به پروژه بیمارستان هزارتختخوابی ازمطالبات اصلی مردم است
  • ضرورت سرعت‌بخشی به اجرای پروژه بیمارستان ۱۰۰۰ تخت‌خوابی تبریز
  • بهره برداری از ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور
  • ۵ مطالبه مهم استاندار آذربایجان شرقی از معاون وزیر بهداشت
  • بازدید وزیر بهداشت از ساخت بیمارستان موقوفه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • ۱۱۰ هزارعمل جراحی در بیمارستان‌های دولتی استان کرمانشاه