Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از شهر، علیرضا زاکانی شهردار تهران در نشست ستاد مدیریت بحران کرونا شهرداری تهران با اشاره به اینکه کرونا همه عرصه‌ها و صحنه‌های زندگی را تحت تاثیر قرار داده است، گفت: آسیب‌های ناشی از کرونا فقط به یک ساحت خاص نیست و اثرات جدی بر زندگی مردم گذاشته و خواهد گذاشت. ویروس کرونا موضوعی نیست که یک یا دو شبه از بین برود، اما مهار آن مسیری کاملا علمی و مشخص دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بیان کرد: فراتر از بهداشت و درمان توجه به خدمات اجتماعی، توجه به زنده نگه داشتن شهر و حفظ فاصله اجتماعی و همچنین ایجاد پروتکل‌ها و چارچوب‌های رفتاری اقداماتی است که امکان فراهم می‌کند تا ما بتوانیم این بیماری را روز به روز محدودتر کرده و با یک شرایط ویژه زندگی طبیعی را به جامعه بازگردانیم.

به گفته شهردار تهران، امروز با همت ویژه‌ای که در دولت آیت‌الله رئیسی و به خصوص در وزارت بهداشت و درمان صورت گرفته است، یک گره از گره‌های مختلف موضوع کرونا باز شد و موضوع واردات و تزریق واکسن در مسیری قرار گرفت که شیب استفاده از آن تضمین مشخصی را برای آینده خواهد داشت.

در این طرح می‌خواهیم  گرهی که بر زندگی مردم و جان و حیات آنان افتاده باز شود

زاکانی با بیان اینکه باید در نظر بگیریم همه چیز تزریق واکسن نیست و همه چیز هم بهداشت و درمان نیست، توضیح داد: شهرداری تهران جلسات مختلفی را با اساتید مختلف برگزار کرده و در نهایت به یک مدلی برای مواجهه و توجه به کرونا رسیده است.

او افزود: مدل طراحی‌شده مدلی است که می‌خواهد هم ابعاد و پیچیدگی‌های این بیماری را ببیند و هم از ظرفیت‌های حاکمیتی و حکومتی و فراتر از آنها از ظرفیت‌های مردمی بر محور متخصصان استفاده کند تا گرهی که بر زندگی مردم و جان و حیات آنان افتاده باز شود.

زاکانی گفت: با توجه به اهمیت تهران و الگوپذیری سایر شهرها از این کلانشهر، در جلسات برگزار شده پیشنهاد این بود که شهرداری علاوه بر خدماتی که در گذشته انجام شده و باید از آنها به شایستگی تقدیر کرد، اما باید مسئولیت‌های جدید و محوری دیگری هم به عهده بگیرد.

او ادامه داد: این پیشنهاد سبب شد تا سندی تنظیم و تقدیم وزیر کشور و بهداشت و درمان و آموزش پزشکی شود. پیش از آن هم وزیر بهداشت و درمان در شهرداری در نشستی اعلام کرد که این مسیر پیشنهادی منطقی است و هفته گذشته هم این سند به رئیس جمهوری تقدیم شد.

همه ظرفیت‌ها را برای مهار کرونا به صحنه بیاوریم

او با اشاره به برخی از جزئیات این پیشنهاد گفت: شهرداری تهران به اقتضای تاریخ و اسناد بالادستی نقش ویژه‌ای در بحران‌ها داشته و دارد بنابراین پیشنهاد، قرارگاه کرونا در تهران متشکل از همه دستگاه‌ها و نهادها راه‌اندازی می‌شود که البته سرفصل‌های مختلف وظایف و شرایطش مشخص است و از این به بعد مقابله با این بیماری بر اساس این نقشه جامع انجام خواهد شد.

زاکانی گفت: این درخواست به رئیس‌جمهوری و ۲ وزیر مربوطه ارائه شده و خواست اصلی شهرداری این بوده که این نهاد، آمادگی کامل دارد، اما محقق شدن خدمات نیاز به تدبیر دولت دارد که اصلا شهرداری در کار قرارگاهی قرار بگیرد یا نه. البته این درخواست و پیشنهاد یک کف حداقلی هم دارد که کل ظرفیت‌های شهرداری تهران فارغ از قرارگاه را به میدان می‌آورد و در قالب خدمات جدید به مردم ارائه می‌شود.

او با اشاره به انتصاب علی نصیری به عنوان سرپرست سازمان مدیریت بحران شهر تهران توضیح داد: در نشست‌های مختلفی با سازمان مدیریت بحران شهر تهران مقرر شد تا همه ظرفیت‌ها را برای مهار کرونا به عنوان مهلکت‌ترین بیماری که حیات جامعه را تهدید می‌کند به صحنه بیاوریم.

شهردار تهران گفت: به همین دلیل در شهرداری ستادی را سامان دادیم که ابعاد مختلف کار را در دستور کار قرار دهد و با میدان‌داری مردم و کمک شهرداری بتوانیم سه وظیفه در حوزه‌های بهداشت و درمان، خدمات اجتماعی و مسائل پیرامون فاصله‌گذاری اجتماعی و ایجاد نشاط و زندگی در شهر را به اقتضای خدمات بر عهده بگیریم.

زاکانی افزود: اگر آن تدبیر از سوی دولت انجام شده و با درخواست شهرداری تهران موافقت شد، پا فراتر گذاشته می‌شود و سایر دستگاه‌ها در یک قرارگاه مشترک فعالیت خود را آغاز می‌کنند اما اگر انجام نشد، این بخش بر ما فرض واجب است که سایر امکانات را در مقابله با کرونا به کار بگیریم.

او ادامه داد: برای تحقق این مهم هم از سرپرست سازمان مدیریت بحران شهر تهران درخواست کردیم که دو نقشه راه داشته باشد؛ نخست نقشه راه حداقلی در قالب یک ستاد که امروز جلسه آن تشکیل شد که از همه مجموعه‌های خدمت‌دهنده در نیازهای کرونا بتوانیم در شهرداری استفاده کنیم و دوم یک برنامه حداکثری که قرارگاه مربوطه است و تحقق آن نیاز به تدبیر دولت دارد.
 

کد خبر 627746 برچسب‌ها علیرضا زاکانی وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران شهرداری شهردار

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: علیرضا زاکانی وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران شهرداری شهردار بهداشت و درمان شهرداری تهران مدیریت بحران شهردار تهران ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۶۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه فرهنگی شهرداری قم در سال ۱۴۰۳ حدود ۸۰۰ میلیارد تومان است

شهردار قم گفت: بودجه فرهنگی شهرداری قم در این سال‌ها همواره با افزایش روبه‌رو بوده است و در سال ۱۴۰۳ به حدود ۸۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، سیدمرتضی سقائیان نژاد، امروز _ چهارشنبه هشتم فروردین_ در دیدار با تولیت مسجد مقدس جمکران، یکی از پروژه‌های مهم شهری را ساماندهی قبرستان نو دانست و اظهار کرد: تاکنون از مجموع ۱۳۲ مغازه، ۸۲ مغازه تملک شده و مابقی نیز طبق برنامه‌ریزی باید تا پایان فروردین تملک شود.

وی با بیان اینکه فضای پنج هکتاری قبرستان نو به مکانی باز شهر و تفرجگاهی تبدیل خواهد شد، افزود: حرم مطهر و مسجد مقدس جمکران در برنامه‌ریزی‌های شهری قم مورد توجه هستند، چرا که طبق شاخص‌های طرح آمایش شهر قم مسئله جهان شهر دینی و گردشگری زیارتی دو موضوع بسیار مهم برای شهر قم است.

شهردار قم با تأکید بر اینکه طبق برنامه‌های راهبردی، عدالت و توزیع منابع در سطح مناطق مختلف در دستور کار قرار دارد و تاکنون اجرایی شده است، افزود: تعادل نسبی در پروژه‌های اجرا شده در سطح مناطق در حوزه‌های مختلف رعایت شده است.

سقائیان‌نژاد افزایش بودجه فرهنگی شهرداری قم در سال‌های گذشته را موردتوجه قرار داد و گفت: بودجه فرهنگی شهرداری قم در این سال‌ها همواره با افزایش روبه‌رو بوده است و در سال ۱۴۰۳ به حدود ۸۰۰ میلیارد تومان رسیده است که از طریق اداره کل ارتباطات، سازمان فرهنگی، سازمان سیما منظر و دیگر بخش‌ها هزینه خواهد شد.

۱,۰۰۰ میلیارد تومان هزینه نگهداری شهر

وی هزینه نگهداری شهر در سال را هزار میلیارد تومان دانست و اضافه کرد: امروزه از پسماند جمع‌آوری‌شده ۶۰۰ تن در دو خط پردازش و در نهایت به کود کمپوست تبدیل می‌شود و ۱۰۰ تن نیز از مبدأ تفکیک می‌شود که در این راستا، دفن مستقیم پسماند در قم به صفر رسیده است.

شهردار قم با بیان اینکه در برنامه راهبردی شهرداری، تعداد ناوگان اتوبوس‌رانی شهر باید به ۵۰۰ دستگاه برسد، اذعان کرد: حدود ۱۰۰ خدمت شهرداری به‌صورت الکترونیکی ارائه می‌شود و به دنبال آن هستیم که بخش قابل‌توجهی از خدمات قابل‌ارائه در منازل و برخط انجام شود.

اهمیت تدوین طرح جامع جمکران

سقائیان‌نژاد خاطرنشان کرد: برای شهر قم ۳۵ تقاطع غیرهم‌سطح برنامه‌ریزی شد که ۲۲ تقاطع تاکنون احداث شده و اجرای ۱۰ تقاطع در دستور کار سال ۱۴۰۳ است.

وی ادامه بلوار عمار یاسر تا آزادراه امیرکبیر را منوط به اجرای مسیر به طول ۸۰۰ متر توسط اداره کل راه و شهرسازی دانست و ادامه داد: ۴۰۰ بوستان در سطح وجود دارد که با تلاش‌های انجام‌شده حجم قابل‌توجهی از آبیاری آن‌ها توسط پساب و چاه‌ها انجام می‌شود و تا حدود زیادی مجهز به سیستم مکانیزه آبیاری شده است.

شهردار قم اظهار داشت: تغییرات پیرامون مسجد مقدس جمکران نیازمند تدوین طرح جامع جمکران است که با تدوین آن سند چشم‌انداز و توسعه اطراف این مکان مقدس مشخص می‌شود.

کد خبر 739700

دیگر خبرها

  • فعالیت مضاعف شهرداری یزد در سال ۱۴۰۳
  • ضرورت تشکیل قرارگاه آموزشی برای بهبود و تقویت زیرساخت‌های آموزشی کهگیلویه و بویراحمد
  • شعار سال در اردستان محقق شود/ لزوم تشکیل قرارگاه
  • بودجه فرهنگی شهرداری قم در سال ۱۴۰۳ حدود ۸۰۰ میلیارد تومان است
  • جزئیات همکاری شهرداری تهران با چینی‌ها از زبان شهردار تهران + فیلم
  • افطاری در افطارخونه طهران + تصاویر
  • تعرفه‌های پزشکی تا سقف ۳۵ درصد رشد داشته است
  • تعرفه‌های پزشکی تا سقف ۳۵ درصد افزایش می‌یابند
  • تصویب تعرفه‌های پزشکی بر خلاف پیشنهاد شورای عالی بیمه
  • تصویب تعرفه‌های پزشکی با کاهش ۱۱ درصدی پیشنهاد شورای عالی بیمه