Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@21:51:46 GMT

در خوزستان به موضوع کارآفرینی اهمیت داده نمی‌شود

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۵۷۸۴۵

در خوزستان به موضوع کارآفرینی اهمیت داده نمی‌شود

ایسنا/خوزستان رییس کانون کارآفرینی خوزستان گفت: در خوزستان کارآفرینانی وجود دارند که قابلیت حمایت شدن و شناسایی در سطح ملی را دارند اما برای کمک به کارآفرینی در خوزستان از طرف دستگاه‌های اجرایی و متولیان امر اقدامی مشاهده نمی‌شود.

احمد هرمز در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص مشکلات کارآفرینان در خوزستان اظهار کرد: حدود ۹۹ درصد از مسئولین استانی تمایل به مگاپروژه‌ها و صنایع بزرگ از جمله نفت، گاز، پتروشیمی، حفاری و فولاد دارند و معمولا نگاهی به مقوله مهم کارآفرینی که در سراسر دنیا و در کشور وجود دارد و در نهایت منجر به اشتغال می‌شود، ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر به ادبیات گفتاری مسئولین استان دقت کنیم متوجه می‌شویم که آشنایی لازم و برنامه خاصی برای بحث کارآفرینی ندارند؛ گاهی اوقات بسیاری از این افراد که متولی امر هستند حتی نمی‌توانند کارآفرینی را از کسب و کار و اصناف تمییز بدهند.

هرمز تصریح کرد: زمانی که مسئولین ما در ابتدای کار یعنی تشخیص موضوع مشکل دارند، بنابراین نمی‌توانند برنامه‌ریزی درستی داشته باشند. در بحث ممیزی و صدور مجوزها نیز همین مشکل وجود دارد زیرا برنامه‌ای برای میکروپروژه‌ها یا کارآفرینان و یا طرح‌های دارای فناوری و دانش بنیان ندارند؛ به همین دلیل است که کارآفرینان در راهروها و دالان‌های دستگاه‌های ذی‌صلاح برای اخذ مجوز به مشکل بر می‌خورند.

وی ادامه داد: مثلا ما کارآفرینانی داریم که برای اخذ مجوز از اداره صنایع دستی ماه‌ها است که از طریق سایت اقدام کرده‌اند و علی‌رغم اینکه قانون به صراحت در حمایت از کارآفرینان امور را تسهیل کرده است، به دلایل مختلف مجوز صادر نمی‌شود و معمولا کارشناس یا مدیر مربوطه پاسخگو نیست که این امر در مورد ادارات صمت و دیگر دستگاه‌ها هم صدق می‌کند.

رئیس کانون کارآفرینی خوزستان عنوان کرد: یکی از مواردی که برای صدور جواز، کارآفرینان را با مشکل مواجه می‌کند تهیه طرح‌های توجیهی است که هر دستگاهی مدل خاص خود را دارد و مستلزم هزینه است و در این زمینه کل استان از یک مدل متحد پیروی نمی‌کند.

هرمز با اشاره به اینکه تاکنون هیچ کدام از کارآفرینان خوزستانی در کشور، صاحب برند و نام نشده و هیچ دستگاهی از آن‌ها حمایت نکرده است، ادامه داد: جایگاه استان خوزستان در بحث حمایت از کارآفرینی همیشه در رتبه آخر و یا یکی مانده به آخر قرار دارد و این معضلات، باعث بسته شدن دست و پای کارآفرینی در خوزستان شده است. در خصوص مکان فعالیت کارآفرینان هم سختگیری‌ها و ایرادات بعضا خارج از قانون تسهیل و حمایت، اعمال می‌شود که این موضوع در خصوص ارایه تسهیلات ریالی هم صدق می‌کند.

وی عنوان کرد: شما از دستگاه‌های اجرایی بخواهید که در ۱۰ سال گذشته چه برنامه‌هایی برای زنجیره ارزش داشته‌اند و صنایع متوسط، کوچک و خُرد استان چه جایگاهی دارند و چند درصد برنامه‌ها به صورت واقعی محقق شده است. در حالی که در مجامع کشوری مشاهده می‌شود حتی شخص استاندار از کارآفرین استان خود حمایت می‌کند تا بتواند آن کارآفرین را در سطح ملی مطرح کند اما در خوزستان به موضوع کارآفرینی اهمیتی داده نمی‌شود.

رییس کانون کارآفرینی خوزستان با اشاره به اینکه در خوزستان حدود ۸۵۰ تا یک هزار کارآفرین به معنای واقعی کلمه وجود دارد، تصریح کرد: به غیر از بحث صنوف، کارآفرینی در خوزستان شامل طرح‌های دانش بنیان و فناور می‌شود که به نوعی ایجاد شغل در آن کارآفرینی وجود دارد. در استان کارآفرینانی وجود دارد که قابلیت حمایت شدن و شناسایی در سطح ملی را دارند اما برای کمک به کارآفرینی در خوزستان از طرف دستگاه‌های اجرایی و متولیان امر اقدامی مشاهده نمی‌شود.

هرمز گفت: عمده‌ترین مشکل کارآفرینان خوزستان، بی‌توجهی و ناآگاهی مسئولان ذیربط استان در خصوص موضوع کارآفرینی است. اگرچه در شعارهای‌شان در خصوص کارآفرینی حرف‌هایی زده می‌شود اما تا کنون از سوی آن‌ها، برنامه و عزمی راسخ در بحث کارآفرینی مطلقا مشاهده نشده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اخبار اقتصادی خوزستان کارآفرینی اشتغال کارآفرینی در خوزستان دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۷۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت بجا آوردن شکر خدا در جلد هفتم کتاب «طعم شیرین خدا»

جلد هفتم مجموعه کتاب «طعم شیرین خدا» با عنوان «ذکر است کسی که اهل شکر است» به قلم محسن عبّاسی ولدی و از سوی انتشارات آیین فطرت منتشر شده، که در تلاش است با آیات قرآن و روایت اهل بیت (ع) به معرفی خدا و مخاطبان می‌پردازد.

در بخشی از کتاب می‌خوانیم: «یکی از راه‌های شکر عملی قناعته. آدم قانع وظیفه‌ش رو انجام می‌ده و تلاشش رو می‌کنه؛ امّا نسبت به چیزی که خدا بهش می‌ده، نه تنها اعتراضی نداره، راضی هم هست. امیر المومنین علی (ع) فرمودن: شاکرترینِ مردم، قانع‌ترین آنان است. قناعت نقطه مقابل حرصه. برا همینم امام (ع) در ادامه حدیث فرمودن: و ناسپاس‌ترینِ آنان، حریص‌ترینشان است.

فصل اول کتاب «طعم شیرین خدا» با عنوان مگه می‌شه بدون تشکّر از مخلوق شکر خالق رو به جا آورد؟ فصل دوم با عنوان چه طوری باید از مخلوق تشکّر کرد؟ فصل سوم درباره می‌شه آدم ذکر خدا بشه؟ فصل چهارم با عنوان تاحالا به امانت بودن نعمتا فکر کردیم؟ فصل پنجم با عنوان چه رابطه‌ای بین شکر و قناعت هست؟ فصل ششم با عنوان تو مسائل معنوی هم باید قانع بود؟ فصل هفتم با عنوان دنبال خدا بریم یا دنبال بهشت؟ فصل هشتم با عنوان چرا نباید به نتیجه عبادت کاری داشت؟ و فصل نهم با عنوان عادت کردن به عبادت خوبه یا بد؟ هست.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • اهمیت گندم و نان
  • اهمیت بجا آوردن شکر خدا در جلد هفتم کتاب «طعم شیرین خدا»
  • بیانات رهبر انقلاب در باب اهمیت یادگیری قرآن + فیلم
  • نامه مجمع کارآفرینان به رئیس‌جمهوری؛ چالش‌های گمرکی را برطرف کنید
  • برپایی جشنواره کارآفرینان کوچک با شعار «مدرسه کارآفرین»
  • اشتغال دانشجویان در واحدهای بزرگ تولیدی بر مبنای توانایی/ پایان‌نامه‌ها را کاربردی کردیم
  • ضرورت حمایت از کارآفرینان و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار
  • نخستین نشست رسمی کمیسیون بانوان بنیاد کارآفرینی گام دوم برگزار شد
  • پرداخت بیش از یک هزار فقره تسهیلات اشتغال در ایلام
  • اعتراف کارشناس صهیونیستی به اهمیت پایگاه سری نواتیم اسرائیل