Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن اسحاقی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری، اظهار کرد: باتوجه به اینکه رسالت اصلی شیلات بر حفظ و بازسازی ذخایر شیلاتی بوده همه ساله با تکثیر بچه ماهی در دو مرکز شهید رجایی ساری و شهید باهنر کلاردشت این مهم در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به رهاسازی بیش از ۷۵ میلیون قطعه بچه ماهی سفید، بیش از ۵۰۵هزار قطعه قره‌قرون و بیش از ۸ میلیون قطعه بچه ماهی در رودخانه‌های مهم شیلاتی مازندران، افزود: این مهم از دهه نخست تیرماه تا پایان شهریور در رودخانه‌های شاخص شیلاتی از شرق تا غرب است در دستور کار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل شیلات مازندران بیان کرد: ۴۰ درصد بچه ماهی‌ها در رودخانه‌های شرق، ۳۰ درصد در رودخانه‌های مرکز و ۳۰ درصد نیز در رودخانه‌های غرب استان رهاسازی شده است.

این مسؤول به شرایط بحرانی دریا و رودخانه‌های استان مازندران اشاره کرد و افزود: عوامل زیست‌محیطی منجر به این شده که گونه‌های زودکوچ ماهی‌ها وارد مصب رودخانه‌ها نشوند و همین موضوع موجب شده بازسازی ذخایر از طریق مصنوعی داشته دنبال شود.

اسحاقی با اعلام اینکه با مشارکت اتحادیه پره استان استخرهایی احداث کردیم، تصریح کرد: با تکثیر نیمه مصنوعی کمک به تکثیر طبیعی توانستیم بیش از ۲۵ میلیون قطعه توسط استخرها در رودخانه‌های استان رهاسازی کنیم.

وی با نگرانی از وضعیت نامطلوب زیست‌محیطی رودخانه‌های مازندران، خاطرنشان کرد: رودخانه‌ها مامن اصلی دریا  هستند ولی متاسفانه شرایط رودخانه‌ها خوب نیست و حالت بحرانی لایه های از بالادست در بسیاری از رودخانه موجب شده اتصالی بین رودخانه و دریا نیست.

مدیرکل شیلات مازندران ادامه داد: در کنار این مسائل کم‌آبی و خشکسالی، استفاده از سموم کشاورزی، فاصلاب صنعتی و خانگی موجب پایین آمدن کیفیت آب شده و بحث رهاسازی باتوجه به این موضوع موفق عمل نکرده و منجر به از بین رفتن بچه ماهی می‌شود.

انتهای پیام/۸۶۰۳۴/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرکل شیلات مازندران رهاسازی بچه ماهی در رودخانه های مازندران بچه ماهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۸۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود دادستان قائم شهر برای حل معضل زیست محیطی (شیرآبه زباله)

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، علی نیازی دادستان عمومی و انقلاب قائم شهر در بازدید میدانی از محل دپوی زباله از نزدیک مشکل سرازیر شدن شیر آبه‌های ناشی از دپوی زباله به محیط زیست را مورد بررسی قرار داد.

دادستان عمومی و انقلاب قائم شهر، حفظ و سلامت محیط زیست را یک مطالبی عمومی دانست و از مسئولان و دستگاه‌های ذی ربط این شهرستان خواست نسبت به جلوگیری و رفع مشکلات زیست محیطی اهتمام جدی ورزند.

نیازی با اشاره به خطرات و تبعات ناشی از سرازیر شدن شیرآبه‌های زباله به محیط زیست بر ضرورت تعامل و همکاری سایر دستگاه‌های ذیربط با شهرداری قائم شهر برای برون رفت از این معضل زیست محیطی تاکید کرد.

او با اشاره به مجاورت محل انباشت زباله قائم شهر با رودخانه تلار و نزدیکی آن به شهر قائم شهر و چندین روستا و اراضی کشاورزی در پایین دست، خواهان اتخاذ تدابیر ویژه از سوی ادارات آب منطقه‌ای، محیط زیست، شورای شهر و شهرداری قائم شهر در مهار و جلوگیری از ورود شیر آبه‌های زباله به رودخانه به ویژه دراین ایام و فصل زراعی کشاورزان شد.

دادستان قائم شهر با اشاره به نگرانی کشاورزان پائین دست به خاطر ورود شیرآبه و بالابودن میزان آلودگی در آب رودخانه و خطرات و تهدیدات آن به آبزیان و محیط زیست، بر تعامل و همکاری و تلاش مضاعف دستگاه‌های مسئول شهرستانی در حل این معضل زیست محیطی تاکید کرد.

در این بازدید اسماعیلی عضو شورای شهر قائم شهر گفت: با مصوبه شورا، شهرداری ساخت مرکز تصفیه خانه شیرابه‌ها را در محل دپوی زباله آغاز کرده و در صورت حمایت مسئولان استانی در تامین اعتبارات مالی این پروژه ظرف چند ماه آینده تکمیل و آماده بهره برداری خواهد شد.

در شهرستان قائم شهر روزانه ۲۰۰ تن زباله در محل سایت زباله دپومی شود که با تکمیل پروژه تصفیه خانه شیرآبه زباله، بخش عمده این معضل زیست محیطی در قائم شهر برطرف خواهد شد.

دیگر خبرها

  • وضعیت زیست محیطی ومحل دفن زباله گاه هشترود ذوالبین مناسب نیست
  • آبگیری بخشی ازتالاب جازموریان بر اثر بارندگی‌های اخیر
  • صید ماهی در دریاچه سد زاینده‌‍رود ممنوع است
  • مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • جمع آوری ته سیگار‌های رها شده در بوستان ملت رودسر
  • ورود دادستان قائم شهر برای حل معضل زیست محیطی (شیرآبه زباله)
  • سرریز پساب و فاضلاب از رودخانه به دریای فریدونکنار
  • تأثیرات زیست‌محیطی سطل زباله چوبی
  • روز زمین پاک، نمادی برای حفاظت از محیط زیست
  • سدسازی؛ مسیری برای توسعه پایدار یا نابودی اکوسیستم‌ها؟