Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-19@10:18:47 GMT

فولادمبارکه، پشتیبان صنعت خودروسازی کشور

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۶۵۱۸۸

فولادمبارکه، پشتیبان صنعت خودروسازی کشور

به گزارش اقتصادآنلاین، هادی نباتی‌نژاد، مدیرروابط عمومی شرکت فولاد مبارکه ، در سال‌های اخیر، وضعیت تحریم‌ها و فشارهای مضاعف بین‌المللی در عرصه‌های مختلف بر نظام مقدس جمهوری اسلامی به‌گونه‌ای بوده که از آن به «جنگ اقتصادی» تعبیر می‌شود. طبیعی است که در چنین جنگی در میان مردم نگرانی‌هایی در خصوص تأمین کالاها و اقلام موردنیاز ایجاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در چنین زمان‌هایی رسالت دولت در این است که با رونق‌بخشی به تولید و اهتمام به تأمین کالاهای موردنیاز، به‌ویژه کالاهای اساسی، دغدغه‌های موجود و نگرانی‌های مردم را کاهش دهد.

تحریم صنایع اصلی کشور همچون صنعت خودرو در چهار سال اخیر شرایط تولیدکنندگان خودرو را دچار چالش‌های متعددی همچون تأمین قطعات و در نتیجه کاهش آمار تولید خودرو کرد و این فشارها منجر به عدم انجام تعهدات شرکت‌های خودروسازی، نارضایتی مردم و در نهایت افزایش قیمت خودرو گردید و این روند ادامه یافت.

در چنین شرایطی، تأمین نیازهای شرکت‌های خودروساز و نیز کارخانه‌های تولید لوازم‌خانگی بر عهده صنایع مادری همچون فولاد مبارکه قرار گرفت تا با تأمین ورق موردنیاز کارخانه‌ها که ازجمله نیازهای اصلی این صنایع به شمار می‌رفت، وقفه تولید را متوقف و نیاز بازار داخلی را تأمین کنند.

با وجود آنکه تحریم‌های ظالمانه، شرایط کار و خدمت در تمام عرصه‌ها را دچار مخاطره کرده، اما همت و اراده تولیدکنندگان، صنعتگران و فعالان اقتصادی، به‌ویژه در صنعت فولاد و شرکت فولاد مبارکه، بر آثار نامطلوب تحریم‌ها غلبه یافت و توانستیم با برنامه‌ریزی، تلاش مضاعف و شبانه‌روزی بر بخش زیادی از مشکلات ناشی از تحریم فائق آییم و با تمرکز بر تأمین نیاز شرکت‌های داخلی و صنایع پایین‌دست و تولید بیش از ۵ هزار نوع محصول در شرکت فولاد مبارکه، بخش زیادی از مشکلات شرکت‌های داخلی و به‌ویژه شرکت‌های خودروساز را تأمین کنیم.

محصولات تولیدشده در شرکت فولاد مبارکه در قالب ۱۴ محصول اساسی شامل اسلب فولادی، کلاف گرم و سرد و سخت و آجدار و گالوانیزه، ورق گرم و سرد، گالوانیزه، اسیدشویی‌شده، ورق قلع‌اندود و رنگی، کاربردهای متنوع و متعددی در صنایع خودروسازی، لوازم‌خانگی، بسته‌بندی و سایر صنایع دارد و توفیقات اخیر فولاد مبارکه در طراحی و تولید اسلب‌های موردنیاز در صنایع بزرگی همچون نفت و گاز، گام بزرگی در خودکفایی کشور است.

در حال حاضر شرکت‌های فعال در صنایع مختلف کشور، در زمینه موجود بودن و تأمین مواد اولیه فولادی، اسلب، ورق و کناف مشکل چندانی ندارند و این مسئله در شرایط تحریم مایه افتخار است که با وجود همه سنگ‌اندازی‌های بین‌المللی، چرخه صنعت در کشور در حوزه فولاد، خودرو و لوازم‌خانگی و سایر صنایع همچنان در حال چرخش است.

صنایع خودروسازی برای ساخت بدنه و رویه خودرو، شاسی و رینگ به محصولات فولادی متعددی نیاز دارند و در سال‌های اخیر با پیشرفت در تکنولوژی و فناوری، ضرورت بهره‌مندی از ورق‌های گالوانیزه قوت گرفته است؛ از همین رو، شرکت فولاد مبارکه از طریق خریداری شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری، بخش اعظمی از نیاز خودروسازان به ورق‌های گالوانیزه را تأمین کرده و هم‌اکنون به‌عنوان یکی از مهم‌ترین تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان اصلی قطعات فولادی موردنیاز کارخانه‌های خودروسازی داخلی، بیش از ۱۴ درصد از تولیدات محصولات خود را به این صنایع اختصاص داده است.

در شرایط کنونی که اراده دولت محترم سیزدهم و وزارت محترم صمت، افزایش تولید خودرو در کشور تا پایان سال جاری و افزایش سه برابری ظرفیت تولید خودرو در سه سال آینده است، شرکت فولاد مبارکه ضمن اعلام آمادگی خود برای تأمین ورق موردنیاز این شرکت‌ها، تلاش خود را در راستای بهبود کیفیت و تأمین نیازهای به‌روز خودروسازان اعلام می‌دارد و امیدوار است با اراده دولت مبنی بر تحول در تولید خودرو و افزایش ایمنی و کیفیت، رضایت مردم از شرکت‌های خودروساز داخلی افزایش یابد.

پربیننده ترین همه پرسی از فعالان اقتصادی برای انتخاب معاونان وزیر / ۵معاون قبلی وزارت صمت در هر یک از معاونت ها چه عملکردی داشتند؟ جولان متخلفان در بازار لوازم خانگی آزادسازی قیمت برخی محصولات تا چندماه آینده الگوی جدید وزیر صمت برای تنظیم بازار فولاد / آیا بازار فولاد تا پایان آذرماه سامان پیدا می کند؟ دو روی سکه صدور مجوز واردات لوازم خانگی خارجی / آیا سایه انحصار بر بازار لوازم خانگی هم سنگینی می کند؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: فولاد مبارکه اصفهان شرکت فولاد مبارکه لوازم خانگی تولید خودرو شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۵۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسلا ۱۴ هزار نفر از کارکنانش را اخراج می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رویترز، محتوای یک متن ارسالی از سوی ایلان ماسک، بنیانگذار شرکت خودروسازی تسلا و یکی از ثروتمندترین افراد جهان، به کارکنان این شرکت خودروسازی حاکی از آن است که تسلا می‌خواهد ۱۰ درصد از نیروکار خود را اخراج کند.

ارزیابی‌ها حاکی از آن است که با توجه به آمار ۱۴۰ هزار نفری کارمندان تسلا، در این طرح قرار است در مجموع حداقل ۱۴ هزار نفر از کارکنان تسلا در سراسر جهان از کار بیکار شوند.

ماسک در شبکه اجتماعی X، توئیتر سابق، در این باره نوشته که هر پنج سال یکبار ما باید شرکت را برای دور بعدی رشد بازطراحی و سازماندهی کنیم.

نکته جالب آنکه از آخرین باری که ماسک دست به اخرج گسترده نیروهای تسلا زده تنها ۲ سال گذشته است. در آن زمان ماسک به مدیران تسلا گفته بود که من نسبت به اقتصاد آمریکا حس بسیار بدی دارم و تعداد کارکنان تسلا نیز بیش از حد زیاد است.

تسلا طی ماه‌های گذشته با افزایش شدید رقابت در بازار جهانی خودروهای برقی به خصوص از سوی تولید کنندگان چینی روبرو شده و از سوی دیگر فروش خودروهای تولیدی این شرکت در بازار آمریکا نیز کاهش یافته است.

کد خبر 6081673 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • ۸۰ درصد مواد غذایی کشور در داخل تولید می‌شود
  • ظرفیت تولید پتروشیمی ایران به بیش از ۱۰۰ میلیون تن می‌رسد
  • افزایش بیش‌از ۱۰۰ میلیون تنی ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی
  • برگزاری یکی از مهم‌ترین رویدادهای صنعت فولادکشور در دانشگاه تهران
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان ۱۴۰۳ به بیش از ۱۰۰ میلیون تن می‌رسد
  • کشت و صنعت مغان صاحب برند بذر گندم شد
  • تویوتا ۱۳۰ هزار خودرو را به دلیل نقص فنی فراخوان می‌دهد
  • تسلا ۱۴ هزار نفر از کارکنانش را اخراج می‌کند
  • چاه‌های کشاورزی، شرب و صنعت باید مجهز به کنتور هوشمند شود
  • بازگشت ۳۰ واحد صنعتی هرمزگان به چرخه تولید