Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بر لزوم اتخاذ راهبرد رونق نشاط عمومی در قالب برگزاری مسابقات فرهنگی، ورزشی برای افزایش شادی و نشاط در محلات و مناطق حاشیه نشین کشور تاکید کرد.

به گزارش برنا؛ علی آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در چهاردهمین نشست طرح تحول محلات کشور  که با حضور  نمایندگان دستگاههای ذی ربط در محل وزارت کشور برگزار شد با بیان اینکه موضوع کاهش آسیب های اجتماعی در محلات و مناطق حاشیه نشین کشور اولویتی جدی و اساسی در کشور است؛ گفت: واقعیت امر این است که امروز اهتمام جدی در همه دستگاههای حاکمیتی و اجرایی کشور در کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی در محلات وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه مهم ترین چالش محلات کشور، گسترش اعتیاد است؛ گفت: در مساله اعتیاد نقطه هدف نباید صرفا مساله مواد مخدر باشد.

وی در این خصوص گفت: به تجربه دیده شده که کنترل مواد و محدود ساختن دسترسی به آن عملا باعث سوق دادن فرد معتاد به زمینه های دیگر اعتیاد می شود.

آقامحمدی با تاکید بر اینکه امروز راهکار اساسی و پایدار در کاهش آسیب های اجتماعی در محلات و مناطق کم برخوردار کشور، تقویت زیرساخت ها و امکانات فرهنگی و آموزشی است؛ گفت: باید امکان انتخاب سرگرمی برای افراد در محلات کشور فراهم شود که تحقق این امر می تواند باعث افزایش شادی و نشاط در محلات  بشود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه امروز جامعه و افراد، نیاز به حال خوب و زیست سالم دارند؛ گفت: سلامت جامعه و افراد مستلزم عملکرد مناسب و متوازن نهادهای عمومی در تمامی عرصه های کارکردی است.

وی  با اظهار این موضوع که  انحراف از کارکردهای واقعی آسیب زا است، گفت: برای تغییر یا کنترل  و کاهش آسیب های اجتماعی اصلاح کارکرد نهادها در تمامی عرصه امری واجب است و باید نهادها به سمت ارائه خدمات کارآمد و به روز به نفع مردم حرکت کنند.

 آقامحمدی در ادامه صحبت هایش گفت: وقتی شادی و نشاط عمومی در جامعه تضعیف شود؛ نمود عینی و اثر مستقیمش در گسترش آسیب های اجتماعی به شکل اعتیاد و بیماری های روحی و روانی جلوه گر می شود.

وی در پایان گفت: برای همین باید با اتخاذ راهبرد رونق نشاط عمومی در قالب هایی نظیر برگزاری مسابقات فرهنگی، ورزشی در افزایش شادی و نشاط عمومی کوشید و در نظر داشته باشیم که جامعه امروز بیش از هر زمان دیگری به تعلق اجتماعی و بودن در کنار یکدیگر نیاز دارد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مجمع تشخیص مصلحت وزارت کشور آسیب های اجتماعی مجمع تشخیص مصلحت نظام اعتیاد مواد مخدر معتاد شادی مجمع تشخیص مصلحت جامعه سلامت روحی و روانی آسیب های اجتماعی مناطق کم برخوردار عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام کاهش آسیب های اجتماعی شادی و نشاط نشاط عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۷۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هم‌اندیشی دستگاه‌های اجرایی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی

    به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد؛ سرهنگ یاوری در دومین جلسه هماهنگی اجرای طرح کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی که با حضور نمایندگان دستگاه‌های دولتی و مردم نهاد از جمله استانداری، سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری، آموزش و پرورش، دانشگاه علوم پزشکی، آستان قدس رضوی، موسسه نسیم اسکان یزد و... در سالن جلسات شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی معاونت اجتماعی برگزار شد، گفت: طرح ملی کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی، با اولویت ۳۳۰ محله آسیب‌پذیر و حاشیه‌نشین در سراسر کشور و در یزد با اولویت سه محله و با محوریت کوپ‌ها و با مشارکت، حمایت، هدایت و نظارت مستقیم معاونت فرهنگی و اجتماعی انتظامی استان یزد اجرا خواهد شد.   وی هدف از تشکیل جلسه را هماهنگی بین دستگاه‌ها در خصوص اجرایی کردن این طرح عنوان کرد و گفت: عمده مشکلات این سه محله باید توسط معتمدان محل و مشاوران کلانتری‌ها بررسی و احصا شود.   سرهنگ نعیم یاوری در پایان خاطر نشان کرد: کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی نیازمند همکاری تعامل خوب و سازنده بین دستگاه‌های اجرایی است، در پایان مقرر شد محل اجرای طرح با هماهنگی رئیس کلانتری و معتمدین محل مشخص و اطلاع رسانی کامل زمان و مکان اجرای طرح از طریق نصب بنر، نصب اطلاعیه، ارسال پیامک، فضای مجازی و... انجام و نیز مشکلات هر منطقه احصا و نیز هماهنگی لازم با سایر دستگاه‌ها جهت اجرای طرح انجام و مشخصات نماینده هر دستگاه جهت شرکت در جلسات قبل و حین اجرای طرح اعلام شود.

دیگر خبرها

  • روند کاهش آسیب‌های اجتماعی در استان
  • روند رشد آسیب‌های اجتماعی در قزوین متوقف شد
  • اجرای مستمر طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در محلات منطقه ۱۳
  • اجرای مستمر طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در محلات تهران
  • مهارت آموزی ۴ هزار نفر از آسیب دیدگان اجتماعی در خراسان جنوبی
  • افزایش شور و نشاط اجتماعی در سطح جامعه اعتیاد را کاهش می‌دهد
  • هم‌اندیشی دستگاه‌های اجرایی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • مهارت آموزی ۴ هزار آسیب‌دیده اجتماعی در خراسان جنوبی
  • خطوط قرمز بهترین شهرداران دنیا
  • چند توصیه برای کاهش خطر زمین‌ خوردن در دوران سالمندی