Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، مقامات آمریکایی اعلام کردند یک زندانی دیگر در مجتمع زندانی رایکرز آیلند در شهر نیویورک جان باخته است.

به این ترتیب، شمار افرادی که سال جاری میلادی در این زندان جان باخته اند، به ۱۱ تن رسید. اداره زندان‌ها در بیانیه‌ای اعلام کرد این زندانی ۴۲ ساله قبل از ساعت ۷:۳۰ عصر یکشنبه در درمانگاه زندان جان باخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این زندانی پس از آن که گفت حالش خوب نیست، به درمانگاه انتقال یافت. سی پی آر (احیای قلبی-ریوی) روی این زندانی انجام، ولی بعدا اعلام شد وی مرده است.

پزشکی قانونی شهر علت مرگ این زندانی را تعیین خواهد کرد. این حادثه چند روز پس از آن روی داد که هم بیل دی بلازیو، شهردار و کتی هوکول، فرماندار نیویورک از طرح‌هایی برای بهبود شرایط رایکرز آیلند خبر دادند. مشکلات قدیمی در این زندان در جریان همه گیری ویروس کرونا وخیم‌تر شده است. دست کم ۱۰ زندانی امسال در رایکرز جان باخته اند که چند تن از آن خودکشی کرده اند.

پیشتر پایگاه اینترنتی بلومبرگ در گزارشی نوشت: بر اساس آمار مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا، میزان مرگ و میر آمریکایی‌ها در سال ۲۰۲۰ حدود ۱۹ درصد بیشتر از سال ۲۰۱۹ بوده است. این بیشترین میزان افزایش مرگ و میر در آمریکا از سال ۱۹۱۸ است که در آن زمان ۳۰ درصد افزایش یافت.

یکی از عوامل افزایش مرگ و میر در آمریکا در این دو سال شیوع بیماری‌های مرگبار همچون همه گیری کرونا بوده است. با بررسی جداگانه میزان مرگ و میر در میان رده‌های مختلف سنی در آمریکا مشخص شده است که این رقم در میان سالمندان و کودکان همواره با شیب متفاوت روند نزولی داشته، اما اوضاع برای جوانان و نوجوانان کمی نگران کننده بوده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آمریکا زندان نیویورک همه گیری کرونا مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۸۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قضات تا جایی که ممکن است متهمان و مجرمان را به زندان محکوم نکنند

روزنامه جمهوری اسلامی در مطلبی از قضات خواست که متهمان را از مجازات سخت معاف کنند.

این روزنامه نوشت: قاضی به نمایندگی از حاکم اسلامی موظف است تمام راه‌های ممکن را برای پیدا کردن بهانه‌ای که به او امکان آزاد نمودن متهمان و خودداری از به بند کشیدن آنان را بدهد جستجو کند و تمام راه‌های به حبس کشاندن آنان را سد نماید.

این نوع برخورد علاوه بر فوایدی که برای آحاد مردم دارد و از پیدایش مفاسد متعدد اجتماعی ناشی از زندانی شدن‌ها جلوگیری می‌کند، اسلام را نیز آنگونه که هست به مردم معرفی می‌نماید.

وقتی پدر یک خانواده به زندان می‌افتد، فرزندان و همسر او دچار مشکلات روحی و مادی می‌شوند. وقتی یک دانشجو به زندان فرستاده می‌شود، آینده زندگی او با اختلال مواجه می‌شود. به زندان افتادن یک کارمند، به آینده شغلی او لطمه می‌زند.

منظور این نیست که بطور کلی بساط زندان برچیده شود بلکه هدف اینست که تلاش دستگاه قضائی بر این متمرکز شود که متهمان و یا حتی مجرمان حتی‌الامکان از راه‌های دیگر تنبیه شوند و صدور حکم بازداشت و زندانی شدن به حداقل برسد.
قطعاً در مواردی چاره‌ای غیر از زندانی شدن افراد وجود ندارد. منظور اینست که غلبه با بازداشت کردن و صدور حکم زندانی شدن نباشد و تا آنجا که ممکن است پرونده‌ها به شکل‌های دیگری مختومه شوند.

اینکه گفته شود احکام قضائی اگر شدید نباشند، بازدارندگی نخواهند داشت، در مورد جرائم خاص درست است، ولی بسیاری از مجرمین را می‌توان با رأفت و نشان دادن عطوفت و رحمت به راه صحیح هدایت کرد و از ارتکاب مجدد جرم پشیمان نمود. فلسفه این اصل بسیار مهم که فرموده‌اند «هَلِ الدّینُ اِلاَّ الْحُبٌّ، آیا دین چیزی غیر از محبت و رحمت و عطوفت است؟» همین است.

اگر بخواهیم منصفانه نظر بدهیم، بسیاری از قضات کنونی به حدیث نورانی پیامبر خدا که در آغاز این مقاله نقل کرده‌ایم عمل می‌کنند و تلاششان بر این متمرکز است که متهمان را از مجازات معاف کنند و راه عطوفت و رحمت را برای متنبه شدن آنان برگزینند. در مواردی نیز وضعیت کاملاً برعکس است و احکام غیرعادی و خشنی صادر می‌شوند که خارج از چارچوب هستند.

دیگر خبرها

  • ۵۰۶ زندانی جرائم غیرعمد از زندان‌های استان فارس آزاد شدند
  • موافقت با اشتغال ۶۹ زندانی در شهرستان مراغه
  • موافقت با اشتغال ۶۹ زندانی در مراغه
  • فاش شدن ابعاد جدیدی از جنایت صهیونیست‌ها به مناسبت روز اسرای فلسطینی
  • قضات تا جایی که ممکن است متهمان و مجرمان را به زندان محکوم نکنند
  • جمعیت وفاق ملی بحرین: ۵۵۶ زندانی سیاسی همچنان در زندان‌های آل خلیفه هستند
  • آزادی ۴ زندانی جرائم غیر عمد از زندان شوشتر
  • ۸۰۵ زندانی جرائم غیر عمد در کهگیلویه وبویراحمد آزاد شدند
  • اشتغال به کار بیش از هزار و ۶۰۰ زندانی در قم
  • یک‌هزار و ۶۸۲ زندانی در قم مشغول کار هستند