Web Analytics Made Easy - Statcounter

استفاده از ظرفیت نخبگان توسعه سیستان و بلوچستان را هموار می کند

محمدرضا سردار شهرکی روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: استفاده استاندار از ظرفیت مشورتی بزرگان طوایف و توانمندی مدیریتی نخبگان استان مسیر توسعه و پیشرفت را در این منطقه هموارتر می‌کند.

وی بیان کرد: استان سیستان و بلوچستان با وجود دارا بودن ظرفیت ها و پتانسیل های فراوان در بخش های مختلف اقتصادی نظیر مرز، دریا، معادن و گردشگری بیشترین آمار بیکاری، اعتیاد و حاشیه نشینی را داراست که اگر استاندار از نظرات نخبگان و بزرگان و مدیریت بومی استفاده کند بخش قابل توجهی از مشکلات رفع می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان دارای ۲۶۵ قوم و قبیله شیعه و سنی است که در طول تاریخ بویژه پس از پیروزی انقلاب اسلامی در فضایی صمیمانه متحد و یکپارچه از مرزها و کیان میهن حفاظت و دسیسه ها و توطئه های دشمنان  را خنثی کرده اند.

ریش سفید طایفه شهرکی سیستان و بلوچستان گفت: خرد گرایی و استفاده از ظرفیت‌ فرهیختگان و سران طوایف که به مسائل استان تسلط کافی دارند برای رفع مشکلات این استان امری اجتناب ناپذیر است و مسوولان و برنامه‌ریزان دولت سیزدهم باید به این مهم  که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است عنایت ویژه داشته باشند.

شهرکی افزود: امیدواریم دولت سیزدهم بتواند با تغییرات اساسی در روش بکارگیری نیروهای بومی نخبه که با داشتن مهمترین مراکز دانشگاهی همواره افتخار آفرین بوده اند گام های بلند را در توسعه این خطه از ایران اسلامی بردارد.

وی انتخابات را زیربنایی‌ترین رفتارهای سیاسی , فرصتی برای مشارکت مردم در مسائل نظام و سرنوشت کشور و استان عنوان کرد و افزود: مردم سیستان و بلوچستان با راهنمایی‌ها و همراهی بزرگان و سران طوایف همواره در طول حیات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در تمام صحنه‌های سیاسی اجتماعی آگاهانه حضور یافته و به واسطه این حضور توطئه دشمنان خارجی را خنثی کرده‌اند.
شهرکی با بیان اینکه بزرگان و سران طوایف سیستان و بلوچستان همواره در راستای آگاهی‌بخشی به قوم خویش حرکت کردند، گفت: این استان با نگاه کارشناسی فارغ از تمامی تعصبات و حساسیت ها می تواند به گذرگاه مطمئن کشور در مبادلات مورد نیاز جهت تنظیم بازار و رفع نیازهای اساسی آن تبدیل شود.

ریش سفید طایفه شهرکی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: راهکار مناسب اشتغال، تسهیل ازدواج جوانان و توسعه اقتصادی این استان تحکیم مدیریت بومی در حوزه تصمیم سازی است، قطعا این استان دارای ظرفیت فراوان در حوزه نخبگان است که می توان پست های مدیریتی را در اختیار آنان قرار داد.

وی تاکید کرد: تقاضا داریم که فرصتی داده شود تا صاحبان اندیشه و دانش بومی بتوانند در این استان در سرنوشت خود سهیم باشند.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان نخبگان استانداری سیستان و بلوچستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان نخبگان استانداری سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان نخبگان استانداری سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۹۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با حضوروزیر کشور:افتتاح مدرسه ۱۸ کلاسه ایران ما در زاهدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، احمد وحیدی در مراسم افتتاح این مدرسه گفت: کار‌های توسعه‌ای و زیربنایی خوبی در استان سیستان و بلوچستان در حال اجرا است که امروز از تعدادی از آنها بازدید داشتم.
وی در خصوص حوزه فضا‌های آموزشی استان سیستان و بلوچستان گفت: در سال گذشته رشد بسیار خوبی در حوزه احداث فضا‌های آموزشی این استان داشته ایم وهزار و ۵۰۰ کلاس درس به بهره برداری رسیده است.
وزیر کشور با اشاره به اینکه تخصیص‌های بودجه‌ ای که در بحث آموزش به استان داده شده است، نشان از توجه دولت سیزدهم به امر آموزش است، ادامه داد: در حال حاضر نیز احداث هزار و ۶۰۰ کلاس درس در دستور کار قرار دارد تا بتوان سرانه فضا‌های آموزشی استان را به میانگین کشور برساند.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان نیز در این آیین گفت: دولت اعتبارات خاصی را در اختیار استان‌های کم برخوردار مشابه سیستان و بلوچستان قرار داده است و خیرین نیز با همراهی خود حضور پررنگی در این حوزه داشته اند.
میثم لک زایی بیان کرد: در سال گذشته بیش از ۱۵۰ هزار مترمربع به فضا‌های آموزشی استان افزوده شده است و استان رتبه اول را در تعداد طرح آموزشی و تحویل کلاس در کشور را از آن خود کرده است.
وی ادامه داد: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون هزار و ۲۰۰ طرح آموزشی با تعداد ۴ هزار و ۳۶۳ کلاس درس و زیربنایی بیش از ۳۷۸ هزار و ۶۱۸ متر مربع احداث و تکمیل شده است.

 

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان در مراسم افتتاح این واحد آموزشی گفت: این مدرسه در زیربنای دو هزار و ۶۰۰ مترمربع با اعتباری بیش از ۲۵۰ میلیارد ریال از محل منابع دولتی و با مشارکت خیری احداث و تکمیل شده است.
میثم لک زایی با اشاره به اقدامات دولت در سیستان و بلوچستان افزود: سال گذشته بیش از ۱۵۰ هزار مترمربع به فضا‌های آموزشی استان افزوده شد و این استان رتبه اول را در تعداد طرح های آموزشی و تحویل کلاس در کشور از آن خود کرد.
وی ادامه داد: در مجموع چهار هزار و ۳۶۳ کلاس درس استاندارد در قالب یک‌هزار و ۲۰۰ مدرسه به همت دولت سیزدهم در این استان ساخته شده است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان  گفت: تعهد خیران نیک اندیش سال گذشته ۱۴ هزار و ۴۵۷ میلیارد ریال بود که نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد سه برابری داشته است.

دیگر خبرها

  • توسعه صنعت ریلی، معضل بیکاری سیستان و بلوچستان را رفع می کند
  • رتبه اول جهانی طراحی معماری آینده غذا برای دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس
  • توسعه سیستان و بلوچستان مدیرانی با عزم پولادین می‌خواهد
  • مراسم معارفه مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ایران برگزار شد
  • با حضوروزیر کشور:افتتاح مدرسه ۱۸ کلاسه ایران ما در زاهدان
  • سفر وزیر کشور به سیستان و بلوچستان با هدف توسعه امنیت در استان انجام شد
  • هدف تروریست‌های اجاره‌ای جلوگیری از پیشرفت سیستان و بلوچستان است
  • هدف تروریست‌ها جلوگیری از پیشرفت سیستان و بلوچستان است
  • تروریست‌های اجاره‌ای تلاش می‌کنند سد راه توسعه سیستان و بلوچستان شوند
  • واکنش وزیر کشور به حملات تروریستی در سیستان و بلوچستان