Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-24@05:07:45 GMT

جزئیاتی از روزهای اول ریاست جمهوری بایدن در یک کتاب

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۷۳۰۹۴

جزئیاتی از روزهای اول ریاست جمهوری بایدن در یک کتاب

آفتاب‌‌نیوز :

باب وودوارد و رابرت کاستا، از روزنامه‌نگاران واشنگتن پست در کتاب جدیدی تحت عنوان "خطر" به تماس تلفنی سیزده آوریل میان رهبران روسیه و آمریکا اشاره کردند که در آن ولادیمیر پوتین به جو بایدن گفته بود: "از اینکه مرا قاتل خطاب کردید، ناراحتم."

براساس این کتاب، بایدن به رئیس جمهوری روسیه گفت که اظهارنظر او در مصاحبه شانزده مارس با جورج استفاناپولوس در ای.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی.سی نیوز "کاری با قصد قبلی نبود." بایدن پیش از آنکه از پوتین برای دیداری حضوری دعوت کند، گفت: از من سوالی پرسیده شد، من هم پاسخی دادم. این یک مصاحبه درباره یک مساله کاملا متفاوت بود.

جورج استفاناپولوس روز دوشنبه در برنامه "صبح بخیر آمریکا" با وودوارد و کاستا صحبت کرد که این اولین مصاحبه آنها درباره محتوای کتابشان به شمار می‌رود.

این کتاب که به دست ای.بی.سی نیوز رسیده است، شامل جزئیاتی از انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ و هرج و مرج در ماه‌های پایانی دولت ترامپ از جمله قبل و بعد از شورش شش ژانویه در کنگره می‌شود و بر پایه بیش از ۲۰۰ مصاحبه با شاهدان و حاضران است.

کتاب "خطر" هم‌چنین ماه‌های اولیه ریاست جمهوری بایدن را شرح می‌دهد و حاوی جزئیاتی از تلاش‌های دولت او برای واکنش به پاندمی کرونا، تلاش برای همکاری با کنگره و ملاحظات داخلی بر سر خروج آمریکا از افغانستان است.

در این کتاب گفته شده است که بایدن چگونه خود را برای زندگی در کاخ سفید که ظاهرا آن را "مقبره" خوانده و به هتل والدورف-آستوریا تشبیه کرد، وفق داد.

وودوارد و کاستا با بیان اینکه بایدن ترجیح می‌داد در کنار نوه‌هایش در دلاور استراحت کند، نوشتند: تنهایی بود و سرما. این ویروس مراسم‌های اجتماعی را غیر ممکن کرده بود، دست‌کم در ابتدای کار.

براساس این کتاب، رون کلین، رئیس ستاد کارکنان کاخ سفید به دیگران می‌گفت: استقرار در طبقه بالای کاخ سفید این احساس را به وجود می‌آورد که شما در منزل شخص دیگری سکونت دارید.

در این کتاب همچنین توصیف شده است که چگونه بایدن و دستیارانش در جمع خودشان به دونالد ترامپ، رئیس جمهوری پیشین آمریکا اشاره می‌کردند. این روزنامه‌نگاران گفتند: رئیس جمهور و مشاورانش از گفتن نام ترامپ متنفر بودند و دستیاران از بیان این کلمه که با حرف "ت" شروع می‌شود، امتناع می‌کردند.

در این کتاب آمده است: وجود ترامپ به کاخ سفید نفوذ کرده بود، حتی در محل اقامت. یک شب بایدن وارد اتاقی شد که یک ویدیو اسکرین دیوار را پوشانده بود. ترامپ قبلا برای استراحت برنامه‌هایی را بارگذاری می‌کرد تا به صورت مجازی معروف‌ترین بازی‌های گلف جهان را بازی کند. یک بار بایدن هنگام بررسی اسباب بازی‌های رئیس جمهوری سابق گفت "چه (فحش رکیک)."

وودوارد و کاستا در این کتاب نوشتند: دستیاران بایدن متوجه شدند که او گاهی ممکن است خشن و سخت‌گیر شود و بعضی صبح‌ها که بابت دور دیگری از صحبت‌های ترامپ در میزگرد "صبح بخیر جو" در ام.اس.ان.بی.سی ناراحت بود، وارد دفتر بیضی می‌شد.

این روزنامه‌نگاران واشنگتن پست مدعی شدند که دستیاران بایدن تلاش می‌کردند تا او را از رویدادهای بداهه یا مصاحبه‌های طولانی دور کنند تا گافی پیش نیاید.

براساس کتاب خطر، بایدن در مورد افغانستان در نهایت نظرات لوید آستین، وزیر دفاع و آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا را نادیده گرفت تا نیروهای آمریکایی را خارج کند. آن دو پیشنهاد خروج مرحله‌ای و ترغیب برای ایجاد یک سازش سیاسی با طالبان را مطرح می‌کردند.

طبق این کتاب، بایدن در یکی از جلسات شورای امنیت ملی آمریکا گفته بود: ماموریت ما این است که نگذاریم افغانستان به پایگاهی برای حمله به این سرزمین و متحدان آمریکا از سوی القاعده یا دیگر گروه‌های تروریست تبدیل شود، نه اینکه ضربه‌ای مهلک به طالبان وارد کنیم.

این روزنامه‌نگاران آمریکایی در کتابشان مدعی شدند که "بایدن اذعان کرد که نمی‌داند بعدا چه پیش می‌آید و نتیجه نامشخص است."

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: جو بایدن آمریکا روزنامه نگاران کاخ سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۳۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | آزادی را به جای دموکراسی انتخاب کنید!

به گزارش جام جم آنلاین، محافظه‌کاران این گاف و لغزش‌های زبانی دیگر از سوی جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا را اثباتی دیگر بر این مساله می‌دانند که بایدن ۸۱ ساله برای اداره امور کشورش مناسب نیست.

به نقل از شبکه خبری راشاتودی، بایدن در جریان سخنرانی در کارزار انتخاباتی در پنسیلوانیا درحالیکه از رای‌دهندگان آمریکایی می‌پرسید که آیا به او در انتخابات نوامبر رای می‌دهند یا به دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا، یک سری واژگان را به کار برد که به واکنش حضار انجامید.

او گفت: «آیا آماده‌اید تا اتحاد را به جای تفرقه انتخاب کنید؟ شرافت را به جای ویرانی؟ حقیقت را به جای دروغ‌ها؟ آزادی را به جای دموکراسی؟ اینجا آمریکاست.»

وقتی بایدن از عبارت «آزادی به جای دموکراسی» استفاده کرد، با خنده حضار روبرو شد و اینفلوئنسرها و کارشناسان محافظه‌کار به آن واکنش نشان دادند.

یکی از این کارشناسان محافظه‌کار در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: «وقتی مردم نگران کاهش قدرت ادراک رونالد ریگان در پایان دور دوم ریاست جمهوری او بودند، اصلا شبیه به الان بایدن نبود. به آینه نگاه کنید و صادقانه از خود بپرسید آیا این همانی است که شما می‌خواهید برای چهار سال دیگر مسئول امنیت، اقتصاد و کشور ما کنید؟»

بایدن مدت‌هاست که بابت این گاف‌ها، خطاهای زبانی و عدم تمرکزش معروف است، به طوری که در سخنرانی کارزار ۲۰۱۹ اعلام کرد: «ما اتحاد را به جای تفرقه انتخاب می‌کنیم. ما علم را به جای تخیل انتخاب می‌کنیم. ما راستی را به جای حقیقت انتخاب می‌کنیم.»

جمهوری‌خواهان آمریکایی تاکید دارند که قدرت ادراک بایدن در حال زوال است و این زوال، در سه سال حضورش در کاخ سفید سرعت پیدا کرده است. تصاویر و فیلم‌های منتشر شده از بایدن درحالیکه دارد با افرادی خیالی دست می‌دهد، وقتی بیرون است، گم شده یا به خبرنگاران می‌گوید که با سران کشورهایی که مدت‌هاست درگذشته‌اند، دیدار داشته، نشان‌دهنده زوال عقل اوست.

فوریه ۲۰۲۴ بود که رابرت هور، دادستان وزارت دادگستری آمریکا به این نتیجه رسید که بایدن را در سوءمدیریت اسناد محرمانه متهم نکند و در گزارشی نوشت که بایدن از نوعی زوال عقل رنج می‌برد و برای آنکه یک جرم را مرتکب شود، فاقد «اراده» است. در نظرسنجی ماه گذشته آسوشیتدپرس مشخص شد که شش نفر از هر ۱۰ بزرگسال آمریکایی نسبت به ظرفیت ذهنی بایدن برای اداره امور کشورشان تردید دارند.

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت
  • بایدن اثر تحریم های ضد ایرانی را خنثی می‌کند
  • ترامپ به فساد در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا متهم شد
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند
  • آکسیوس: دیدار ترامپ و رئیس‌جمهور آرژانتین، کاخ سفید را خشمگین کرد
  • پیشتازی اندک ترامپ نسبت به بایدن در جدیدترین نظرسنجی
  • ببینید | آزادی را به جای دموکراسی انتخاب کنید!
  • علاقه مردم آمریکا به انتخابات به کمترین میزان خود در ۲۰ سال گذشته رسید
  • نشریه هیل: انتخابات ۲۰۲۴ برای مردم آمریکا بازی باخت-باخت است
  • ترامپ سخنرانی خود را به دلیل آب و هوای بسیار بد لغو کرد