Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر بهرام عین‌اللهی در جلسه کمیته کشوری علمی کووید۱۹، گفت: تحقیقات مستند و معتبری که همه به آن ارجاع می‌دهند، مقاله‌های کشور ما است که نشان می‌دهد ما در بحران با استفاده از دانشمندان‌مان توانستیم کار کنیم. بنابراین تاریخ نشان می‌دهد که این توان را داریم. در بحث سلول‌های بنیادین، جزو چند کشور اولی بودیم که روی سلول‌های بنیادی در مرکز رویان کار کردیم و در دنیا موفق عمل کردیم و اکنون سرآمد هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین ما به صورت بالقوه در کشور توان علمی لازم را داریم و این موضوع را تاریخ ثابت کرده است.

از خارج برای درمان به ایران می آیند
وی ضمن تشکر از همه دانشمندانی که در میدان کرونا کار کرده‌اند، افزود: بسیاری از افرادی که در کرونا تلاش کردند، خودشان گرفتار بیماری شدند و ناآشنا از بیماری نیستند. این افراد هم با بیماران سروکار داشتند و هم خودشان دچار شدند و ایثار و فداکاری کردند که قابل تقدیر است. باید توجه کرد که اهمیتی که در اسلام به علم و دانش داده می‌شود، شاید در خیلی از مذاهب نباشد. حضرت علی (ع) می‌فرمایند "العلم و سلطان" مقام معظم رهبری هم مرتبا به این موضوع تاکید دارند. بنابراین ما مهمترین مساله‌مان بحث علم و دانش و استفاده از دانشمندان است. در عین حال وضعیت علمی ما هم در منطقه و جهان ممتاز است. ما بعد از انقلاب، از نظر نیروی انسانی بسیار قوی عمل کردیم و در تمامی رشته‌ها دانشمندان صاحب‌نظری داریم که مقالات متعددی داده و کار می‌کنند. یک زمانی مردم کشور ما برای درمان به خارج از کشور می‌رفتند، اما اکنون برعکس شده و همه از خارج برای درمان به ایران می‌آیند که نشان می‌دهد دانشمندان ما توانستند در وضعیت خوبی کار انجام دهند و خدماتی که به مردم ارائه می‌شود، در سطح بالایی قرار دارد.

کمیته علمی کرونا کاربردی شود
عین‌اللهی با بیان اینکه اقدامات و تصمیمات کمیته علمی باید کاربردی شود، گفت: از سوی دیگر ما باید مرتبا اقدامات‌مان را به‌روز کنیم. به عنوان مثال باید تغییراتی در زمینه قرنطینه و لاک‌داونی که در کشور اعمال می‌شود، ایجاد کنیم و این موضوع نمی‌تواند تا آخر به همین صورت باشد. اقداماتی مانند عدم تردد شبانه، مسافرت نرفتن، عدم خروج ماشین‌ها و... نمی‌تواند همیشه ادامه داشته باشد و با توجه به وضعیت موجود برایش فکری کرده و تغییر دهیم. نه اینکه یک چیزی را به عنوان دستورالعمل قرار داده و روی آن بایستیم.

بیش از ۵۰ درصد مردم واکسینه شدند
لاک داون هوشمند برقرار شود
وی با بیان اینکه تا امروز بیش از ۵۰ درصد مردم را واکسینه کردیم، گفت: در حوزه واکسیناسیون به حدود ۴۵ میلیون رسیده‌ایم و دیگر وضعیت دارد فرق می‌کند و تا دو سه هفته دیگر شاید به ۷۰ درصد هم برسیم. بنابراین دیگر لازم نیست که دستورالعمل‌هایی که قبلا داشتیم را اجرا کنیم، بلکه باید آن‌ها را به‌روز کنیم. مثلا لاک‌داون هوشمند را ایجاد کنیم و مطالب را به‌روز بتوانیم انجام دهیم.

عین اللهی ادامه داد: در دستورالعمل‌های درمانی هم همینطور است. زمانیکه خودم به کرونا مبتلا شدم، انواع و اقسام داروها اعم از کلروکین و... و. را روی من امتحان کردند. هرچیزی باید به‌روز شود. اگر به این نتیجه رسیدیم که دیگر رمدسیویر لازم نیست، دیگر نباید آن را تجویز کنیم. بنابراین اولا نباید تعصب داشته باشیم و روی هر چیزی که اجماع می‌شود، بایستیم و درمان‌ها را به‌روز کنیم. مهمترین مساله‌ای که همه دانشمندان باید نسبت به آن تاکید کنند، واکسیناسیون است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: وزیر بهداشت واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۳۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آنکارا: در صورتی که آتش‌بس در غزه برقرار نشود، شرایط منطقه وخیم‌تر خواهد شد

وزیر خارجه ترکیه تاکید کرد که جنگ در غزه پشت بحران میان ایران و رژیم صهیونیستی است.

به گزارش ایسنا، برخی منابع دیپلمات به خبرگزاری «آناتولی» ترکیه گفتند که «هاکان فیدان» وزیر خارجه ترکیه در گفتگوی تلفنی با «آنتونی بلینکن» همتای آمریکایی خود با تاکید بر اینکه جنگ در غزه پشت بحران میان ایران و رژیم صهیونیستی است، اظهار کرد، در صورتی که آتش‌بس در نوار غزه برقرار نشود، شرایط وخیم‌تر خواهد شد.

به گفته این منابع، دو طرف درباره وضعیت فعلی در منطقه پس از حمله ایران به رژیم صهیونیستی گفتگو کردند و فیدان به بلینکن گفت: «ترکیه از احتمال تشدید تنش و گسترش بحران در منطقه نگران است.»

وزیر خارجه ترکیه در ادامه نیز گفت: از زمان آغاز بحران در غزه بارها تاکید کردم که این شرایط خطر تبدیل شدن به یک درگیری منطقه‌ای را با خود دارد.

همچنین فیدان با تاکید بر لزوم برقراری فوری آتش‌بس و ارسال بدون توقف کمک‌های بشردوستانه به غزه، نسبت به تداوم و وخامت اوضاع بدون انجام این اقدامات هشدار داد.

او تاکید کرد، کشورهایی که نفوذ و تاثیری بر رژیم صهیونیستی دارند، باید به آن برای خودداری از تشدید تنش‌ها پیام بدهند.

تلویزیون جمهموری اسلامی ایران بامداد روز یکشنبه آغاز عملیات موسوم به «وعده صادق» علیه اهدافی در مناطق اشغالی را در پاسخ به حمله اخیر رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق اعلام کرد، این حملات با پهپاد و موشک انجام شد و طی آن دو پایگاه رامونا و نواتیم در اراضی اشغالی هدف قرار گرفتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افتتاح پارک علم و فناوری سلامت در سمنان
  • اعتبار دانشگاه صنعتی شاهرود ۲۷ درصد بیشتر شد
  • کدام استانهای کشور پر بارش تر بودند؟/ ایران پیشتاز تولید نفت اوپک
  • وبگاه بین المللی تحریم علمی رژیم صهیونیستی رونمایی شد
  • اساتید دانشگاههای جهان صهیونیست‌ها را تحریم کنند
  • تکمیل بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی اسلامشهر از مطالبات جدی مردم است
  • وزیر بهداشت و درمان از بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی اسلامشهر بازدید کرد
  • آنکارا: در صورتی که آتش‌بس در غزه برقرار نشود، شرایط منطقه وخیم‌تر خواهد شد
  • ۶۰ درصد از بار مصرفی شبکه برق با کنتورهای هوشمند مدیریت می شود
  • ٦٠ درصد از بار مصرفی شبکه برق با کنتورهای هوشمند مدیریت می شود