Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-19@22:42:28 GMT

گرایی با ابطحی دیدار کرد

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۷۳۷۱۲

گرایی با ابطحی دیدار کرد

محمدرضا گرایی دارنده مدال طلای المپیک توکیو با دکتر ابطحی مدیرعامل صندوق دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش برنا، در این دیدار صمیمانه که سیدرضا میرابوطالب، عضو هیئت مدیره صندوق نیز حضور داشت، دکتر ابطحی از رشادت گرایی کشتی گیر وزن 67 کیلوگرم در رقابت های المپیک توکیو تشکر و قدردانی کرد.

محمدرضا گرایی متولد مرداد سال 75 در شیراز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فرنگی کار طلایی المپیک 2020 علاوه بر این مدال ارزشمند در کارنامه ورزشی خود مدال برنز بازی های آسیایی 2018 جاکارتا، مدال طلای مسابقات قهرمانی جهان بوداپست 2018 را نیز داراست.

گرایی در رقابت‌های کشتی فرنگی گزینشی المپیک در قزاقستان موفق به کسب مدال طلا و همچنین سهمیه المپیک شد. او در مسابقات المپیک توکیو در مقابل حریف اوکراینی خود پرویز نصیب‌اف به مدال طلای وزن 67 کیلوگرم دست یافت.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: محمدرضا گرایی دکتر ابطحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۳۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استارت خوب کشتی ایران در سال المپیک؛ پیش‌درآمدی برای پاریس

تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی ایران با ۱۹۰ و ۲۰۰ امتیاز و کسب مجموعاً ۹ مدال طلا بر بلندای آسیا قرار گرفته و با امید بیشتر به سوی المپیک پیش خواهند رفت. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، سال گذشته، مسابقات قهرمانی آسیا در رشته کشتی آزاد، مسابقه خوبی برای تیم کشورمان نشد و همان تیم هم در بلگراد هرچند از نظر امتیازی نایب‌قهرمانی دوره گذشته‌اش را تکرار کرد اما به لحاظ عملکرد انفرادی و مدال‌هایی که کسب شد، توقعات را برآورده نکرد.

شاگردان رنگرز 200 امتیازی شدند/ ایران به مقام قهرمانی رسید

هرچند مسابقات قهرمانی آسیای امسال تحت‌الشعاع رقابت‌های گزینشی المپیک قرار داشت و تیم‌های آسیایی در اوزانی که نتوانسته بودند در بلگراد کسب سهمیه کنند، نفر اصلی خود را برای گزینشی قاره‌ای کنار گذاشتند، اما قهرمانی مقتدرانه به لحاظ روحی و روانی می‌تواند استارت خوبی در سال المپیک برای کشتی ایران در هر دو رده آزاد و فرنگی باشد. بازگشت به بلندای کشتی آسیا، پیش‌درآمدی بر المپیکی است که قطعاً همه رقبا با آمادگی صددرصدی در آن شرکت خواهند کرد.

* تکرار قهرمانی فرنگی‌کاران

تیم ملی فرنگی قهرمانی سال گذشته‌اش را تکرار کرد. ایران 7 فینالیست داشت و درنهایت هم 9 مدال گرفت و امیر عبدی تنها کشتی‌گیری بود که دستش از مدال کوتاه ماند، اما همین کشتی‌گیر هم توانست 10 امتیاز برای تیم ایران به دست آورد.

پایان رقابت‎‌ها بدون حذفی اتفاق خوبی برای این تیم بود خصوصاً آنکه در برخی اوزان گره‌هایی وجود داشت که بعد از پایان مسابقات گزینشی قاره‌ای با بررسی کارنامه نفرات مدعی، احتمالاً مسیر پیشِ روی فرنگی‌کاران در ماه‌های آینده که باید تیم اعزامی به بازی‌های المپیک و سپس جهانی آلبانی بسته شود، مشخص خواهد شد.

شکست سنگین پویا دادمرز البته یکی از اتفاقاتِ قابل تأمل این رقابت‌ها بود، کشتی‌گیری که سال گذشته توانست مدال برنز قهرمانی جهان را در بلگراد از آن خود کرده و حالا به کشتی‌گیر کاملاً باتجربه و مدعی‌ در وزن اول بدل شده است.

کادرفنی تیم ملی فرصت کافی در ماه‌های آینده برای برطرف کردن ضعف‌های دادمرز خواهد داشت تا او بتواند در سالی که خیلی از مدعیان به اوزان المپیکی رفته‌اند، بتواند رنگ مدالش را در تیرانا -درصورت اعزام و صدور ویزای تیم- بهبود ببخشد.

* قهرمانی کشتی آزاد با 50 درصد ترکیب اصلی

تیم ملی آزاد با 50 درصد ترکیب اصلی خود راهی بیشکک شد و توانست 8 مدال بگیرد که 5 عدد از آنها طلا بود و این نتیجه، تزریق روحیه خوبی به این تیم، در سال المپیک به شمار می‌رود. یک اتفاق خوب، پیروزی هر 5 فینالیست ایران در قهرمانی آسیا بود. هر کسی به فینال رسید، حریفش را شکست داد. طلا، همیشه ارزشمندترین مدالی است که کارنامه کشتی‌گیر را بی‌نقص و صددرصدی می‌کند.

رحمان عموزاد، امیرمحمد یزدانی، محمد نخودی، امیرحسین فیروزپور و امیرحسین زارع 5 کشتی‌گیری بودند که به فینال رقابت‌ها رسیدند و هر 5 نفر هم به کار خود با طلا خاتمه دادند.

از میان سه کشتی‌گیری هم که مدال برنز گرفتند، محمدحسین محمدیان به نفر اول جهان اخمد تاج‌الدینوف بحرینی باخت، وفایی‌پور به نفر سوم جهان که البته بازنده همیشگی مبارزه حسن یزدانی است. ابوذری هم مغلوب حریف ژاپنی شد.

ابراهیم خواری و رضا اطری هم که بدون مدال بودند، هر کدام برای تیم ملی 10 امتیاز به دست آوردند و در جایگاه پنجمی قرار گرفتند که البته این خصوصاً برای اطری که سال 2022 نایب‌قهرمان جهان شده، کارنامه قابل قبولی نبود.

* به امید موفقیت در المپیک

همچنان بر این باوریم که المپیک رویداد بسیار سختی است که پیش روی کشتی جهان قرار دارد که همه باانگیزه و آمادگی کامل در آن شرکت می‌کنند و هرچند سطح مسابقات قهرمانی آسیا بسیار متفاوت از این رویداد بزرگ است، اما کسب عنوان قهرمانی با کسب مجموعاً 390 امتیاز (200 امتیاز فرنگی و 190 امتیاز در آزاد) بی‌شک به لحاظ روحی در کار کشتی ایران در سال المپیک مؤثر است.

المپیک 2024 مرداد ماه سال جاری در شهر پاریس کشور فرانسه برگزار می‌شود؛ رویدادی که کاروان ایران در آن امید زیادی به مدال آوری کشتی‌گیران دارد، اتفاقی که ادوار مختلف رخ داده است.

پیام تبریک رهبر انقلاب به قهرمانان کشتی آزاد و فرنگی

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دو مدال طلای جهانی بر گردن دانشجوی مخترع دانشگاه علوم پزشکی بیرجند
  • کشتی ایران چگونه «آقای» آسیا شد/ امید به درخشش در المپیک با «طلا»
  • کیفیت میزبانی همدان در تاریخ کاراته کشور بی‌سابقه است
  • استارت خوب کشتی ایران در سال المپیک؛ پیش‌درآمدی برای پاریس
  • اردن ؛ برنده مدال طلای ریاکاری!
  • گیبل استیوسون یک طلای ایران را در المپیک پاریس قطعی کرد
  • شانس مخفی طلای ایران در المپیک
  • ظهور پدیده جدید در کشتی فرنگی و رقیب جدی مرد یخی
  • آغاز اردوی المپیکی شاگردان رنگرز بعد از جام تختی
  • قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی ایرانیان جهان را به وجد آورد