Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان جانشین قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) شمال‌غرب کشور گفت: یکپارچگی مردم در دوران جنگ، نصرت و پیروزی را به ارمغان آورد.

سردار مجید ارجمندفر پیش از ظهر امروز (۲۹ شهریورماه) در آیین گرامی‌داشت شهدای شهرستان ایجرود، اظهار کرد: همه اولیا و انبیا عاشق شهادت بودند و از خداوند این جایگاه رفیع را طلب می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما باید بدانیم شهدا که هستند و چه دارند، باید به رشادت‌های این بزرگ‌مردان در طول تاریخ توجه کرد.

وی، با بیان اینکه در تاریخ شاهد جدا شدن تکه‌هایی از خاک کشور بودیم، افزود: کشورهای ارمنستان، آذربایجان، بخشی از ترکیه، عراق و افغانستان جزئی از خاک کشور ایران بود. یعنی ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار مترمربع از خاک کشور جدا شده و این نتیجه بی‌عرضه‌گی زمام‌داران آن دوران بود.

این مسئول، با اشاره به تصویب قانون کاپیتولاسیون توسط آمریکا در ایران، ادامه داد: این قانون به معنای آن بود که آنان می‌توانند هر کاری را در ایران بدون اینکه در دادگاهی حاضر شده و پاسخ‌گو باشند، انجام دهند. در آن زمان از هر ۶ نیروی مسلح، یک نفر آمریکایی بود و عملاً کشور نیروی نظامی نداشت و همه امکانات کشور در اختیار این نیروهای خارجی بود.

ارجمندفر تصریح کرد: کشورمان در مقطعی در جنگ جهانی اول و در ادامه در جنگ جهانی دوم به تصرف آمریکا، انگلیس، روس و عثمانی درآمده بود، شرق و شمال‌غرب در تصرف روس‌ها، جنوب در اختیار انگلیسی‌ها، مرکزیت در اختیار آمریکا و غرب کشور نیز تحت تصرف عثمانی‌ها بوده و در آن زمان ۹ میلیون نفر تلفات داده‌ایم و هیچ حاکم باعرضه‌ای در آن زمان نبود که در برابر این قدرت‌ها بایستد و آن‌ها به راحتی توانستند کشور را تحت تصرف خود درآورده و جنایت کنند.

جانشین قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) شمال‌غرب کشور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در دوران دفاع‌مقدس در جنگ ایستاد و اجازه تجاوز به حتی یک وجب از خاک کشور را به دشمن نداد، عنوان کرد:  ایران در این جنگ ۲۰۰ هزار شهید و حداقل هزینه و تلفات را داشت و با مقاومت خود پیروز شد و این تفاوت عزت و ذلت است که اگر ذلت را بپذیریم، نابود می‌شویم و باید تار و پود زندگی خود را به دست بیگانگان دهیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در حکومتی قرار داریم که آرزوی ائمه اطهار (ع) و پیامبران بوده است، اظهار کرد: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی تنها ۶ حکومت اسلامی داشته‌ایم. ۴ حکومت در دوره پیامبران شامل حضرت داوود، سلیمان و یوسف (ع) و محمد (ص) و بعد از آن نیز حکومت امیرالمومنین (ع) بود که پنج سال طول کشید و متاسفانه مردم ایشان را تنها گذاشتند تا خانه‌نشین شود. دوران امام حسن (ع) ۶ ماه طول کشید و امام حسین (ع) را نیز شهید کردند و سایر امامان معصوم (ع) نیز در زندان، تبعید و شکنجه بودند.

این مسئول با اشاره به واقعه تاریخی غدیر، عنوان کرد: ۱۲۰ هزار نفر در واقعه غدیرخم حضور داشتند و فقط ۴ نفر بعد از رحلت پیامبر (ص)، حضرت علی (ع) را همراهی کردند اما این صحنه در جنگ تحمیلی تکرار نشد و ملت ایران، امام خمینی (ره) را همراهی کردند و حتی یک لحظه نیز ایشان را تنها نگذاشتند و در عرصه‌های سخت از امام راحل اطاعت و پیروی کردند.

ارجمندفر گفت: دفاع‌مقدس، مقدس نامیده می‌شود، چون ملت ایران در دفاع از کشور خود جنگیدند و در این جنگ بر آیات قرآنی و آموزه‌های دینی توجه داشتند. به عبارت دیگر دفاع‌مقدس ایران تفسیر آیه‌های قرآن بود، انقلاب ایران نیز به علت الهی بودن پابرجا ماند و وظیفه ما است که از ولی‌امر اطاعت کنیم و مردم ایران به زیبایی این تکلیف را تاکنون انجام داده‌اند.

جانشین قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) شمال‌غرب کشور با بیان اینکه یکپارچگی مردم در دوران جنگ، نصرت را به ارمغان آورده است، تصریح کرد: ۳۵ کشور در دوران دفاع‌مقدس در برابر کشورمان قرار گرفتند و جمهوری اسلامی ایران، تنها بود و با کم‌ترین امکانات و تسلیحات بر روی پای خود ایستاد و به عظمت و قدرت رسید. در جنگ همه پروتکل‌های جنگی علیه ایران زیر پا گذاشته شد و حتی تعداد اسرا به درستی اعلام نشد و سلاح‌های شیمیایی در اختیار دشمن قرار گرفت.

این مسئول خاطرنشان کرد: امام خمینی (ره) به مردم امید دادند که «می‌توانند». در طول هشت سال دفاع‌مقدس، ۸ قطعنامه و ۱۳ بیانیه در آن زمان صادر شد که واقعیت در هیچ‌کدام از آن‌ها گفته نشد. در این قطعنامه‌ها متجاوز اعلام نمی‌شد و قوانین بین‌الملل آشکارا نقض می‌شد. ما باید بر روی پای خود بایستیم و امید به توانمندی داخل داشته باشیم؛ چراکه هیچ امیدی نمی‌توان به خارج از کشور و مجامع بین‌المللی داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی زنجان خاک کشور آن زمان شمال غرب غرب کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۳۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیروی جوانان از سیره شهدا، رمز اعتلای کشور است

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: موضوع ترویج معارف جنگ تحمیلی را نباید دست کم گرفت؛ این مأموریتی است که روحیه شهادت طلبی و از خودگذشتگی را در بین اقشار مختلف مردم و به خصوص جوانان تقویت می‌کند و ثمره آن، ترویج روحیه جهادی و اعتلای کشور است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازمشهد، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، آیت الله سید احمد علم الهدی در دیدار با سردار سرتیپ بهمن کارگر، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس که به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، گفت: موضوع ترویج معارف جنگ تحمیلی را نباید دست کم گرفت؛ این مأموریتی است که روحیه شهادت طلبی و از خود گذشتگی را در بین اقشار مختلف مردم و به خصوص جوانان تقویت می‌کند و ثمره آن، ترویج روحیه جهادی و اعتلای کشور است.

وی افزود: نهاد مقدس حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، حلقه واصل و خط مقدم انتقال سیره شهدا به نسل های بعدی است تا این فرزندان عزیز ما که عهده‌دار آینده کشور و انقلاب هستند، پیرو همان طریقتی باشند که شهدای ایران اسلامی با توسل به آن، کشور را از گزند هجمه همه جانبه دشمن حفظ کردند.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی با بیان اینکه انقلابی بودن و انقلابی ماندن جامعه در گرو تداوم فرهنگ دفاع مقدس است، خاطرنشان کرد: بعد از پایان جنگ تحمیلی، به تدریج این فکر در ذهن برخی افراد ایجاد شد که اگر دوباره هجمه ای به تمامیت ارضی ایران اسلامی صورت بگیرد، شاید نسل دهه شصت و هفتاد نتواند به اندازه نسل طلایی جنگ از امانت انقلاب صیانت کند. با این حال، موضوع دفاع از حرم و پس از آن دفاع از امنیت و سلامت به همه ثابت کرد که نسل آینده کشور نه تنها کم از شهدای دفاع مقدس ندارد بلکه در برخی عرصه ها، از نظر ایمان و باور بر آن ها پیشی گرفته است.

وی ادامه داد: نمونه شخصیت‌هایی مانند شهید محسن حججی، طلایه‌دار نسلی بودند که نشان اقتدار آنها را امروزه نه فقط در عرصه دفاعی و نظامی بلکه در ساحت‌های مختلف علمی، فرهنگی و حتی اقتصادی و جهادی شاهد هستیم.

موزه دفاع مقدس، سنگر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

آیت الله علم الهدی موزه های دفاع مقدس را سنگرهای ماندگار ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در هر استان خواند و بیان کرد: این خیلی مهم است که شما متمرکز بر کار فرهنگی باشید اما تحقق چشم اندازهای فرهنگی منوط به فراهم کردن برخی زیرساخت‌هاست. موزه های دفاع مقدس و یادمان های شهدا، دو زیرساخت اصلی در عرصه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هستند و به موازات استمرار این پروژه های عمرانی در اقصی نقاط کشور، مطالبه برحق مردم در خراسان رضوی این است که موزه دفاع مقدس در این استان به قید فوریت تکمیل شود.

وی گفت: اهمیت موزه دفاع مقدس در خراسان رضوی به پذیرش میلیون ها زائری است که همه ساله به قصد زیارت بارگاه منور رضوی راهی مشهدالرضا(ع) می‌شوند. بخش قابل توجه از این شمار را هم زائران خارجی تشکیل می‌دهند که اگر موزه دفاع مقدس استان نیز به بهره برداری برسد، می‌تواند توفیق این زیارت را با پیوست فرهنگی مرتبط مضاعف کند.

زائران سالانه راهیان نور، افزون از 4 میلیون نفر

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نیز ضمن ارائه گزارشی از اقدامات این بنیاد در توجه به مسائل فرهنگی و زیرساختی با محوریت ترویج معارف دفاع مقدس گفت: در موضوع تکمیل پروژه موزه دفاع مقدس در خراسان رضوی، تکالیف دستگاه ها مشخص است و همه مسئولیت دارند. در این شرایط، خوشبختانه با پیگیری هایی که اخیراً در دستور کار قرار گرفته، مدیریت شهری در مشهد با جدیتی بیش تر از قبل برای تکمیل پروژه وارد میدان شده است و امیدواریم تا در آینده نزدیک، بخش های نمایشگاهی موزه پذیرای علاقه مندان باشد.

سردار سرتیپ بهمن کارگر با تأکید بر ضرورت توجه به کاروان های اعزام زائران راهیان نور و بازسازی زیرساخت‌های زیارت اعم از جاده ها و مراکز اسکان گفت: اگر چه تا پیش از کرونا، جمعیت زائران راهیان نور در کشور بیش از 7 میلیون نفر در سال بود اما شیوع ویروس کرونا باعث شد تا برای حفظ سلامتی مردم، کاروان های اعزام حدود دو سال فعالیت نداشته باشند. با این حال، هم اکنون فرآیند زیارت مناطق عملیاتی جنوب دوباره در حال رونق است و با افزایش 20 درصدی در سال جاری به بیش از 4 میلیون نفر رسیده است.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • اقتدار جمهوری اسلامی ایران ثمره اتحاد نیرو‌های مسلح است
  • قتدار جمهوری اسلامی ایران ثمره اتحاد نیروهای مسلح است
  • دفاع مقدس یکی از درخشان ترین دوران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است
  • لزوم نگاه منصفانه به شکست‌ها و پیروزی‌ها در جنگ
  • انقلابی ماندن در گرو تداوم فرهنگ دفاع مقدس است
  • ۶٨ گلزار شهید چهارمحال و بختیاری در انتظار ساماندهی
  • پیروی جوانان از سیره شهدا، رمز اعتلای کشور است
  • ضرورت تسریع در پروژه احداث موزه دفاع مقدس در خراسان‌رضوی
  • سپاه پاسداران، مولود انقلاب اسلامی
  • تدوین کتاب نقش مردم استان در دوران دفاع مقدس