Web Analytics Made Easy - Statcounter

رءیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران خواستار واریز همه درآمدهای شهرداری به خزانه شهرداری شد این درحالی است که روز گذشته شهردار تهران در نامه‌ای بر این موضوع تاکید کرده بود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، مهدی اقراریان در جلسه امروز (سه شنبه) شورای شهر تهران در تذکری خواستار واریز درآمدهای شهرداری به خزانه شهرداری شد و اظهار کرد: مطابق تبصره یکم بودجه شهرداری تهران، تمامی واحدها، مناطق، سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه شهرداری تهران موظف هستند تمام منابع درآمدی و سایر وجوهی که به موجب بودجه مصوب وصول کرده‌اند را صرفاً به حساب‌های درآمدی خزانه شهرداری که به پیشنهاد شهرداری و تأیید شورای اسلامی شهر تهران افتتاح شده و یا می‌شود واریز نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اما بعضی از سازمان و شرکت‌های تابعه شهرداری از انجام این تکلیف قانونی امتناع ورزیده و درآمدهای وصول شده را در حسابی جدا از حساب‌های مورد تأیید شورا واریز و نگهداری می‌کنند.

اقراریان گفت: از این رو خواهشمند است ضمن معرفی سازمان‌ها و شرکت‌های خاطی به شورای اسلامی شهر تهران، دستور بفرمائید در اجرای تکالیف ماده ۳۵ برنامه توسعه سوم شهر تهران در اسرع وقت نسبت به استقرار خزانه داری الکترونیک و تهیه دستورالعمل مدیریت جریان نقدی شهرداری با هدف استفاده بهینه از جریان وجوه، منابع نقدی مازاد در طول دوره و ارائه به شورا جهت تصویب اقدام کنند.

در این جلسه امروز همچنین علیرضا نادعلی سخنگوی شورا در نطقی با تاکید بر ضرورت تمرکز مسئولان در جهت ایجاد نشاط و شادی در ابر شهر تهران گفت: امروز نیاز داریم با کار و خدمت و اقدامات مؤثر، هم رضایت را در شهروندان تهرانی ایجاد نمائیم و هم با طراحی‌های درست و به جا به ایجاد حس رضایت‌مندی در آنها مبادرت بورزیم.

وی با بیان اینکه گاهی فردی خوشبخت است اما احساس خوشبختی ندارد، گاهی فردی امنیت دارد اما حس امنیت داشتن ندارد یادآور شد: ما در دهه به یادماندنی ۶۰ جنگ داشتیم، دفاع‌حماسه هشت ساله و بسیار شهیدان سرافراز، محاصره اقتصادی و سیاسی، مشکلات داخلی بسیار، اما مردم در کنار هم مشکلات را تحمل و خوشحال و مقاوم زندگانی سپری می‌کردند.

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا افزود: اینک که در آغاز یک دوره پر از فعالیت، نشاط و انگیزه کاری، چه در دولت و دستگاه‌های اجرایی آن، چه در شورای اسلامی و شهرداری تهران به‌سر می‌بریم، خوب است با یک نگاه انسانی مناسب که از مبانی انقلاب اسلامی و راهبردهای مستخرج از آن نتیجه می‌گردد، به حال خوب مردم در ایران اسلامی و همشهری‌های عزیزمان در تهران بیاندیشیم.

به اعتقاد او شاید امروز نخستین چیزی که رضایت و حس رضایت را در شهروندان ایجاد می‌کند، پاسخگویی مناسب در هنگام مراجعه شهروندان عزیزمان به مراکز مختلف مدیریت شهری و شهرداری‌های مناطق، توأم با عدالت‌ورزی و فساد ستیزی باشد.

وی ادامه داد: اگر در کرونا همشهری ما، که با اتوبوس و مترو تردد می‌کند نیاز به ناوگان گسترده‌تر و با تعداد بیشتر دارد تا تراکم مسافر باعث همه‌گیری بیشتری نگردد، ما هم بر روی این مهم تمرکز کنیم.

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا در پایان سخنان گفت: استدعای من از همه نمایندگان مردم در شورای اسلامی شهر تهران و کمیسیون‌های آن این است که نهضت امید به قصد ایجاد حال خوب در همشهریان تهرانی را در تصمیم گیری ها و سیاست گذاری ها مدنظر و در پیشانی کارها و امورشان قرار دهند.

همچنین مهدی چمران در پایان جلسه علنی در تشریح مصوبات این جلسه گفت: در ارتباط با تذکری درباره قراردادهای طولانی مدت که در شهرداری بسته می‌شود باید توجه لازم را داشته باشیم. در سال ۱۳۸۲ که ما برای دوره دوم شورا آمدیم با این موضوع مواجه شدیم که ناگهان قراردادهای مختلفی در آخرین روزها پیش بینی شده بود؛ لذا مجبور شدیم نامه نگاری کنیم که مجدداً این موارد بررسی شود، مثلاً قرارداد پنج ساله می‌بستند یعنی تا یکسال پس از ما هم قرار داد مدت داشت لذا باید مجدد بررسی می‌شد. در همین ارتباط آقای امانی تذکری دادند که باید پیگیری شود ولی من هم کلی اعلام کردم باید قراردادهای طولانی مدت اگر درحال حاضر در مرحله انعقاد است با موافقت شهردار تهران و یا معاونت مالی شهرداری باشد.

وی افزود: در جلسه امروز (سه شنبه) موضوعی در دستور کار بود که چگونه از زمان صدور پروانه بکاهیم و اقدامات و مطالعاتی از یکسال پیش انجام شده ولی هنوز به نتیجه نرسیده که فکر می‌کنم تا یک ماه دیگر نتایج آن ارائه شود. امیدواریم سرعتی در زمان صدور پروانه ایجاد کنیم و پیشنهاد داده شد در فرایند این کار بسیاری از موارد را اصلاح کنیم که این موضوع را به صورت یک فوریتی ارائه کردیم تا در فرصت مناسب موضوع بررسی شود.

وی ادامه داد: موضوع دیگر بحث تکریم ارباب رجوع بود که سال ۱۳۸۳ هم تصویب کرده بودیم لذا برای عملیاتی شدن هر شهرداری موظف است برای راهنمایی مردم در حوزه شهرسازی به مردم کمک کند تا مردم دچار سردرگمی نشوند.

چمران در پاسخ به سوالی درباره برگزاری راهپیمایی اربعین در تهران نیز گفت: فعلاً به نتیجه خاصی نرسیده‌ایم اما احتمالاً در تهران هست هرچند که سازمان تبلیغات اسلامی باید آن را اعلام کند شهرداری هم اگر چنین چیزی برقرار باشد همکاری خواهد کرد.

کد خبر 523805

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مهدی چمران شهرداري تهران شوراي شهر تهران اربعین علیرضا نادعلی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شورای اسلامی شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۶۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیم لایحه تشکیل سازمان گردشگری در شهرداری تهران به شورای شهر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، معاون امور فرهنگی و اجتماعی شهردار تهران از تقدیم لایحه تشکیل سازمان گردشگری در شهرداری تهران به شورای شهر تهران خبرداد. 

امین توکلی زاده که امروز برای ارائه گزارش اقدامات و برنامه‌های این معاونت به اعضای شورای شهر در صحن حاضر شده بود، گفت:پس از طی روند شاهد تشکیل سازمان گردشگری شهرداری تهران خواهیم بود.

معاون شهردار تهران، برگزاری پویش‌های متعدد از جمله تهران دوست‌داشتنی، روزه‌اولی‌ها، لشگر قدس، عید بندگی و ماه مهربانی، ویژه برنامه‌های نوروزی، کارناوال‌های شادی درشهر تهران، برپایی شهر شهدا، دهکده‌های ورزشی و جام جهانی، کنگره ۲۴ شهید تهران در فرهنگسرای خاوران، برپایی ویژه برنامه برای خانواده‌ها در برج میلاد، بوستان مشاهیر، اراضی عباس‌آباد و برپایی سفره‌های افطاری ساده و بازارچه‌ها و گذر گردشگری برای حضور شهروندان در ایام ماه مبارک رمضان و نوروز را از جمله اقدامات معاونت امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران برشمرد.

در ادامه اعضای شورای اسلامی شهر تهران به گزارش معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در خصوص اقدامات انجام شده در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان واکنش نشان دادند.

سوده نجفی رئیس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران در واکنش به این گزارش گفت: طرح‌هایی مانند ریحان شهر و کارآفرینی برای زنان سرپرست خانوار و ایجاد بازارچه‌های عرضه تولیدات زنان سرپرست خانوار از جمله احکام برنامه چهارم برای معاونت امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران است که انتظار می‌رود بر اساس برنامه تعیین شده در زمان معین اجرا شود. سوده نجفی افزود: در حکم ۸۵ به آموزش‌های شهروندی اشاره شده و در حکم ۹۰ به بهبود مراکز نگهداری سالمندان و فعال سازی پنج مرکز فرهنگی تأکید شده، سوال ما این است در این زمینه‌ها چه اقداماتی صورت گرفته است؟

جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا نیز از معاونت اجتماعی و فرهنگی خواست در کنار تلاش برای کیفیت بخشی به زندگی شهروندان در بخش‌های مختلف، درخصوص فرهنگ رفتاری از جمله فرهنگ ترافیکی و تربیت شهروند مسئولیت پذیر اقدام کند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران هم بر توجه به آموزش شهروندی در شهر تهران تاکید کرد.

ناصر امانی افزود: باید بازنگری مجدد در حوزه فرهنگی و اجتماعی صورت بگیرد و به جایگاه اخلاق در برنامه‌های شهرداری توجه ویژه شود تا شاهد ناهنجاری‌های اخلاقی در سطح شهر نباشیم.

رئیس کمیته نظارت و حقوقی شورای شهر تهران نیز بر نقش معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری در فرهنگسازی تاکید کرد.

مهدی اقراریان گفت: تهران بیش از ۹ میلیون جمعیت دارد و باید به تنوع مخاطبان در اجرای برنامه‌ها توجه شود.

رئیس کمیته نظارت و حقوقی شورا همچنین گفت: تابلو‌های مزین به تصاویر شهدا شرایط خوبی ندارد و با این حجم از هزینه‌های گسترده در بخش‌های مختلف، شاید تغییر این تابلو‌ها هزینه چندانی نداشته باشد.

وی گفت:یادمان شهدا هم در مناطق وضع مناسبی ندارد و وقتی شهردار تهران خود را داعیه دار فرهنگ شهادت می‌داند نباید از توجه به شهدا و یادمان آنها غفلت شود.

مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا هم از برگزار نشدن برنامه‌های متنوع در شهر در روز زمین پاک انتقاد کرد و خواهان توجه به ورزش همگانی به ویژه در فصل بهار در بوستان‌ها شد.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران نیز بر لزوم آسیب شناسی برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی شهرداری تاکید کرد.

نرگس معدنی پور گفت: ساختار معاونت فرهنگی و اجتماعی نیاز به بازنگری دارد و بودجه این معاونت نیز باید بازبینی شود.

در ادامه پرویز سروری نایب رئیس شورا هم توصیه کرد سال آینده در ایام نوروز معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری به موضوع گردشگری و جذابیت‌ها و ظرفیت‌های متعدد تهران توجه بیشتری کند و شهروندان و گردشگران را با جاذبه‌ها بیشتر آشنا کند.

رئیس کمیته عمران شورا هم بر لزوم تشکیل کارگاه‌های آموزشی برای مادران تاکید کرد. سید محمد آقامیری گفت: برخی از معضلات فرهنگی و اجتماعی به علت آموزش نادرست مادران است و اگر تمرکز ویژه‌ای بر این موضوع داشته باشیم از بسیاری از آسیب‌های اجتماعی جلوگیری خواهد شد.

مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورا هم گفت: در سال‌های قبل در ماه رمضان اقدامات دینی با روش‌های نوین و جذاب چندان برگزار نمی‌شد و این اقدامات امسال انجام شد، اما باید در تابلو‌های شهری برنامه‌ها معرفی می‌شد تا مردم از برنامه‌های بیشتری بهره ببرند.

دیگر خبرها

  • رعایت قوانین و حفظ کیان شورا سرلوحه اقدامات شهردار باشد
  • تذکر رییس شورا به کیانی ؛ رعایت قوانین و حفظ کیان شورا باید سرلوحه کار شهردار کرج باشد
  • تقدیم لایحه تشکیل سازمان گردشگری در شهرداری تهران به شورای شهر
  • تذکر رئیس شورا به برخی بانک‌ها
  • هزینه کرد شهرداری این شهر بدون ابلاغ بودجه، غیرقانونی است
  • گزارش دهی معاون شهردار و خزنه دار شورا به اعضا فردا
  • تولید مشارکتی خودروی برقی عمومی، اولویت نخست شهرداری پایتخت
  • اعضای شورا تقوا و تعهد را سرلوحه کارهای خود قرار دهند
  • حسابرسی از شرکت‌های زیر مجموعه شهرداری تهران در شورا
  • پلیس : لینک‌های منتشره درخصوص ثبت‌نام در تذکر لسانی کشف حجاب از جانب ما نیست