Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-24@20:29:18 GMT

ادعاهای انتخاباتی ترامپ سناتورهای حامی او را قانع نکرد

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۷۷۲۵۷

ادعاهای انتخاباتی ترامپ سناتورهای حامی او را قانع نکرد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، بر اساس گفته‌های «باب وودوارد» و «رابرت کاستا» خبرنگاران «واشنگتن پست» در کتابی با عنوان «خطر» که قرار است امروز (سه‌شنبه) منتشر شود، «لیندسی گراهام» و «مایک لی» سناتورهای آمریکایی شخصاً برخی از ادعاهای دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق درباره تقلب در انتخابات را مورد بررسی قرار دادند و به این نتیجه رسیدند که آن‌ها بی‌ارزش هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق گزارش نشریه «ویک»، گراهام پس از درخواست مدرک درباره ادعاهای انتخاباتی ترامپ، چهارم ژانویه مجموعه‌ای از یادداشت‌ها را از رودی جولیانی وکیل ترامپ دریافت کرد. در این یادداشت‌ها ادعاهایی از جمله بی‌نظمی‌های مختلف در رای‌گیری در ایالت‌های کلیدی، مانند رای دادن صدها فرد فوت شده در جورجیا و ۱۲۰۰۰ رای در آریزونا که رای‌دهندگان بیش از حداکثر مجاز موارد را در برگه آرای خود انتخاب کرده‌اند، دریافت کرد. 

به نوشته این دو خبرنگار، گراهام «لی هولمز» وکیل ارشد خود در کمیته قضایی سنا را مامور کرد تا ادعاهای  مندرج در یادداشت‌ها را بررسی کند. طبق این کتاب، هولمز به این تصور رسید که بر اساس شواهد خود جولیانی، ادعای رای دادن افراد مرده شامل افرادی است که در واقع پس از انتخابات فوت کرده‌اند. علاوه بر این، وی دریافت که از ۱۲۰۰۰ رای مورد ادعا که گفته شده بود در آن‌ها تخلف شده، فقط ۱۸۰ مورد در صندوق آرای انتخابات ریاست‌جمهوری انداخته شده بود. 

بر اساس این کتاب، گراهام استدلال‌های حامی روایت تقلب در انتخابات را برای کودکانه دانست و گزارش شده که این سناتور کارولینای جنوبی در تماس تلفنی تابستان امسال از ترامپ به دلیل طرح مکرر ادعای تقلب در انتخابات انتقاد کرد و گفت: به ریاست‌جموری‌ات گند زدی.

گراهام در ابتدا در جریان مبارزات انتخاباتی ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶ با ترامپ مخالفت کرد، اما از آن زمان در مسائل مختلف از رئیس‌جمهور سابق آمریکا حمایت کرده است. 

سناتور لی هم پس از دریافت یادداشتی از کاخ سفید در چهارم ژانویه، ادعای جداگانه‌ای را مورد بررسی قرار داد که طبق آن «مایک پنس» معاون رئیس‌جمهور سابق می‌توانست نتیجه انتخابات را به نفع ترامپ اعلام کند زیرا هفت ایالت دو فهرست الکترال (گزیننده) ارائه کرده بودند. گزینندگان جایگزین شامل حامیان ترامپ بودند که ادعا می کردند گزینندگان قانونی هستند.

وقتی لی متوجه شد که الکترال‌های جایگزین همگی حامیان ترامپ بودند که ادعا می‌کردند ایالت‌های خود را نمایندگی می‌کنند، با مقامات ایالت‌های مختلف تماس گرفت تا ادعای این یادداشت را مورد بررسی قرار دهد و در نشستی به آن تماس‌ها اشاره کرد. لی گفت که هیچ ایالتی قرار نبود فهرست جایگزین الکترال‌ها را تأیید کند.

در نتیجه، این دو سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی هر دو به تایید نتیجه انتخابات در شش ژانویه یعنی تایید پیروزی جو بایدن رای دادند.

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور جنجالی سابق آمریکا از قبل از برگزاری انتخابات ۲۰۲۰ هر نتیجه‌ای غیر از پیروزی خودش را ناشی از تقلب انتخاباتی خوانده و با همین پیش‌فرض بعد از اعلام نتایج، پیروزی رقیب دموکراتش را نپذیرفت و علاوه بر طرح ادعای تقلب در انتخابات به روش‌های مختلف حقوقی و دادگاهی سعی کرد نتیجه را به چالش بکشد و به نفع خود تغییر دهد.

اوج این روند ششم ژانویه ۲۰۲۱ رخ داد، زمانی که کنگره در حال شمارش آرای مجمع گزینندگان (الکترال کالج) برای تایید نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری سوم نوامبر بود. ترامپ از هوادارانش خواسته بود با تجمع مقابل کنگره، از تایید نتیجه ممانعت کنند. حامیان ترامپ اما در جمعیت بسیار گسترده به کنگره حمله کردند و بعد از درگیر شدن با نیروهای امنیتی، راه خود را به درون ساختمان و اتاق‌های مختلف آن باز کردند. در جریان این حمله، پنج نفر از جمله یک نیروی پلیس کشته شدند. 

حمله هواداران ترامپ به ساختمان کنگره آمریکا استیضاح دوم او در کنگره را رقم زد. با این حال محاکمه ترامپ در مجلس سنای آمریکا با مخالفت جمهوری‌خواهان مواجه شد و شکست خورد.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: لیندسی گراهام انتخابات 2020 آمریکا ادعاهای انتخاباتی ترامپ سناتور آمریکایی مایک لی تقلب در انتخابات رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۷۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهبرد انتخاباتی شورای وحدت در مرحله دوم انتخابات: از بانوان حمایت می‌کنیم

یکصد و بیست و نهمین نشست هیأت عالی شورای وحدت اصولگرایان در دفتر مرکزی این شورا برگزار و حاضرین در مورد سیاست‌های دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی بحث و تصمیم گیری کردند.

منوچهر متکی سخنگو و رئیس هیأت اجرایی شورای وحدت اعلام کرد: در یکصد و بیست و نهمین نشست هیأت عالی شورای وحدت، موضوع دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

بر اساس تصمیمات اخذ شده در این جلسه مقرر شد که فهرست نامزد‌های مورد حمایت شورای وحدت در سراسر کشور از جمله حوزه انتخابیه تهران، ری، اسلام شهر، شمیرانات و پردیس تهیه و به اطلاع مردم شریف رسانده شود.

متکی گفت: در این نشست با نظر قاطع اعضا، مصوب شد با توجه به اینکه تمامی نامزد‌های راه یافته به مجلس دوازدهم در حوزه انتخابیه تهران بزرگ را آقایان تشکیل داده و هیچ نامزدی از بین بانوان موفق به کسب آرای لازم در دور نخست نشد، شورای وحدت با در نظر گرفتن اصل تخصص و تعهد کلیه نامزدها، اولویت خود را به حمایت از بانوان قرار داده و تلاش می‌کند تعداد بیشتری از بانوان نامزد دارای صلاحیت در دور دوم انتخابات را در فهرست خود بگنجاند.

وی ضمن تاکید بر لزوم مشارکت مؤثر ملت نجیب و قهرمان ایران در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، افزود: شورای وحدت استان‌ها در تمام حوزه‌هایی که انتخابات در آن‌ها به دور دوم کشیده است، حضوری فعال داشته و در راستای وظایف خود در ایجاد شور و نشاط انتخاباتی، عمل کرده و فهرست نامزد‌های مورد حمایت خود را اعلام می‌کند.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان کاندیدا‌های حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران ۱ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزد‌ها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

شورای وحدت در مرحله اول انتخابات در تهران و سایر حوزه‌ها فهرست خود را ارائه کرده بود. این شورا پس از اعلام نتایج در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که ۹۰ نفر از منتخبان در دور نخست انتخابات مجلس دوازدهم مورد حمایت شورای وحدت بودند که از این تعداد ۶۰ نامزد به طور اختصاصی در فهرست شورای وحدت و ۳۰ نفر نیز به طور مشترک با سایر فهرست‌ها حضور داشتند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی احزاب و تشکل‌ها

دیگر خبرها

  • راهبرد انتخاباتی شورای وحدت در مرحله دوم انتخابات: از بانوان حمایت می‌کنیم
  • لیست ۱۶ نفره انتخاباتی "شانا" هفته آتی منتشر می‌شود
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس از ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • اعلام جنگ علیه ترامپ!
  • شکایت سناتورهای آمریکایی از برگزاری اعتراضات حامی فلسطین
  • صدور کیفرخواست برای تعدادی از متخلفان انتخابات
  • برخورد قضایی با متخلفان انتخاباتی در لرستان
  • کدهای انتخاباتی نامزدهای انتخاباتی ۱۱ اردیبهشت اعلام می‌شود
  • نشریه هیل: انتخابات ۲۰۲۴ برای مردم آمریکا بازی باخت-باخت است
  • پنج دغدغه بزرگ برای انتخابات ریاست جمهوری