Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-18@12:26:07 GMT

قطر: تنها راه حل اختلافات با ایران گفتگو است

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۷۹۲۵۲

قطر: تنها راه حل اختلافات با ایران گفتگو است

شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر سه‌شنبه شب تأکید کرد: هیچ راهی برای حل اختلافات با ایران جز از طریق گفت‌وگوی عقلانی براساس احترام متقابل وجود ندارد.

به گزارش ایرنا از شبکه خبری "الجزیره" قطر، شیخ تمیم که در هفتاد و ششمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل مجمع عمومی سازمان ملل متحد سخن می‌گفت، افزود: این قضیه [گفتگو]درباره موضوع بازگشت به توافق هسته‌ای با ایران نیز صادق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من فکر نمی‌کنم هیچ کسی از جمله مخالفان بازگشت به توافق، جایگزینی برای آن داشته باشند.

وی در مورد اوضاع یمن نیز گفت: تنها راه برون رفت از بحران یمن گفتگو بر اساس طرح پیشنهادی کشور‌های خلیج (فارس) است.

موضوع دیگری که بخشی از سخنان امیر قطر را به خود اختصاص داد، سوریه بود که وی در این خصوص اظهار کرد: نادیده گرفتن مساله سوریه جایز نیست و جامعه جهانی باید تلاش‌هایش را برای پایان دادن به بحران این کشور افزایش دهد.

شیخ تمیم در خصوص افغانستان نیز گفت که کشورش از هیچ کوششی برای خارج کردن هزاران نفر از شهروندان افغانستانی از قطر فروگذاری نکرد و آن را یک وظیفه انسانی می‌داند.

امیر قطر در بخش دیگری از سخنانش به موضوع تجاوزات مکرّر رژیم صهیونیستی علیه فلسطینی‌ها پرداخت و اظهار کرد: در سال جاری شاهد تجاوزات متعدد اسرائیل در قدس اشغالی و علیه مقدسات اسلامی و مسیحی بوده‌ایم. جامعه جهانی باید یک راه حل مسالمت آمیز همه جانبه و عادلانه برای مساله فلسطین پیدا کند.

وی به کوچ اجباری ساکنان اصلی قدس اشاره کرد و افزود: موضوع کوچ اجباری اهالی الشیخ جراح در قدس اشغالی نشان داد که آرمان فلسطین باید مورد توجه و محوریت مسائل قرار گیرد.

رهبران جهان صبح سه شنبه به وقت محلی زیر سایه محدودیت‌ها و تبعیض‌های کرونایی به صورت حضوری و مجازی در نیویورک گرد هم آمدند تا در اجلاس سران هفتاد و ششمین مجمع عمومی سازمان ملل شرکت کنند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: امیر قطر سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۹۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و ژاپن

 امیرعبداللهیان امروز سه‌شنبه در تماس تلفنی با کامیکاوا در خصوص موضع جمهوری اسلامی ایران پیرامون اقدام اخیر دفاع مشروع نیرو‌های مسلح کشورمان علیه رژیم متجاوز صهیونیستی، همچنین ضرورت ایجاد آتش بس فوری در غزه و اهمیت امنیت دریانوردی در منطقه گفتگو و تبادل نظر کرد. 

وزیر امور خارجه ایران در این گفتگو ضمن تشریح ضرورت و ابعاد اقدام نظامی جمهوری اسلامی ایران در چارچوب دفاع مشروع و هشدار و پاسخ تنبیهی به حمله گستاخانه رژیم اسراییل بر سفارت کشورمان در دمشق، تاکید کرد: اقدام نظامی ایران بسیار دقیق و حساب شده علیه پایگاه‌های نظامی و اطلاعاتی مبدأ حمله به مکان دیپلماتیک کشورمان در دمشق بود.

وی با تاکید بر عزم راسخ جمهوری اسلامی ایران در مسیر کمک به تقویت صلح و ثبات در منطقه افزود: این پاسخ نظامی به حمله اسرائیل صرفاً عملیاتی محدود و حداقلی بود و در صورت ارتکاب هر گونه اقدام ماجراجویانه بعدی از سوی رژیم اسرائیل، این بار پاسخ ایران قاطع، فوری و حداکثری خواهد بود.

امیرعبداللهیان با اشاره به نقش مهم کشور ژاپن به عنوان یکی از اعضای شورای امنیت و گروه هفت اظهار داشت: ریشه اصلی بحران در منطقه به جنگ غزه برمی‌گردد و جمهوری اسلامی ایران تلاش‌های دیپلماتیک خود را به منظور ایجاد یک آتش بس پایدار ادامه خواهد داد و از ژاپن و اعضای گروه هفت همین انتظار را دارد.

کامیکاوا نیز در این گفتگوی تلفنی ضمن ابراز نگرانی از وضعیت انسانی در غزه و گسترش دامنه درگیری‌ها در منطقه، بر اهمیت ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه به غزه، تداوم رایزنی‌ها و گفتگو‌های چند جانبه و دوجانبه در جهت توقف فوری جنگ و بازگشت صلح و ثبات به منطقه تاکید کرد.

وزیر خارجه ژاپن با یادآوری موضع صریح کشورش در محکومیت حمله به سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق اظهار داشت؛ ژاپن معتقد است که حمله به اماکن دیپلماتیک غیرقابل پذیرش است. 

وی همچنین بر اهمیت جلوگیری از تشدید و گسترش تنش و درگیری در منطقه برای ژاپن و لزوم خویشتنداری حداکثری همه طرف‌ها تاکید کرد و خاطر نشان نمود که نسبت به تبعات تشدید تنش و درگیری بر ثبات و امنیت منطقه و در معرض تهدید قرار گرفتن امنیت دریانوردی به همه طرف‌ها توجه داده ایم. 
 
وزرای امور خارجه ایران و ژاپن در پایان ضمن ابراز امیدواری نسبت به گسترش مناسبات دوجانبه میان تهران و توکیو، بر تداوم رایزنی‌ها و گفتگو‌ها در جهت ایجاد آرامش، صلح و ثبات در منطقه تاکید کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • تماس تلفنی وزیر امورخارجه قطر و آمریکا؛ محور گفتگو چه بود؟
  • جزئیات گفتگوی تلفنی رئیس جبهه اصلاحات با مهدی کروبی
  • امیرعبداللهیان در گفتگو با وزیر خارجه ژاپن: از گروه ۷ انتظار تلاش برای آتش بس داریم
  • گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و ژاپن
  • برخی اسم هر نوع مذاکره‌ای را دیپلماسی التماسی گذاشته‌اند
  • گفت‌وگوی وزرای دفاع آمریکا و قطر درباره حمله ایران
  • نخست‌وزیر انگلیس: به زودی با نتانیاهو گفتگو خواهم کرد
  • مدیران شهرستان تنگستان با رسانه‌ها گفتگو کنند
  • پاتروشف خواستار خویشتنداری اسرائیل شد
  • دو مقام ارشد امنیتی روسیه و اسرائیل گفتگو کردند