Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، همزمان با آغاز پیاده‌روی اربعین حسینی سفرنامه «به خدای درختان انجیر» توسط انتشارات سروش منتشر شد که مورد استقبال علاقه‌مندان به آثار فرهنگی مذهبی قرار گرفته است.

این کتاب روایتی از سفر اربعین حسینی به قلم محسن حسن‌زاده است که انتشارات سروش همزمان با نزدیک شدن به ایام اربعین اقدام به انتشار آن کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مؤلف این کتاب در روایتی متفاوت راوی اتفاقات سفر در مدائن، علوه‌الفحل، طریق‌العلماء، کفل، عوفی، طویریج و مشاهد مشرفه عراق می‌شود.

نویسنده این کتاب در مقدمه بیان می‌کند: سفر اربعین سال۹۸، برای من از جنبه‌های گوناگونی، ویژه بود؛ شاید به همین خاطر است که جسارت کردم و قلم به دست گرفتم تا روایتگر این سفر باشم. طبعا نه صاحب این قلم را توانایی آن است که زیبایی‌های اربعین را به بند واژگان بکشد و نه ماجراهای سفر محدود به سطوری است که در ادامه می‌آید. با این وجود کوشیده‌ام ضمن پرهیز از اغراق، مشاهده‌گری صادق باشم که تنها به تماشای ظاهر اکتفا نمی‌کند؛ نیز تلاش بر آن بوده که تا حد ممکن، در ثبت اطلاعات دقیق باشم و برای کسب اطلاعات جستجو کنم.

در بخش‌هایی از این کتاب آمده: همیشه برایم سوال بوده؛ گنجشک‌ها دو وقت، یک‌جا جمع می‌شوند و شلوغ می‌کنند! یکی اول صبح و یکی هم قبل از غروب. گنجشک‌های عراقی هم این خصلت را دارند! زبان گنجشک‌ها گویا مشترک است! راستی! چرا یک‌جا جمع می‌شوند؟ چرا این درخت و آن دیگری نه؟ این همه گنجشک با هم چه می‌گویند؟ شنیده‌ام که گنجشک‌ها لهجه دارند؛ اما تفاوتی میان حرف‌های این گنجشک‌ها و گنجشک‌های شهرمان احساس نمی‌کنم؛ می‌ایستم و به سمفونی گنجشک‌های عوفی گوش می‌دهم.

کافِ کِفِل را چ تلفظ می‌کند! و همان‌جا باز رحمت می‌فرستم بر معلمی که به ما آموخت، عربی «گچپژ» ندارد؛ یعنی اگر شما به طور تصادفی به 5 عراقی بگویید «کم مسافه إلی گچپژ؟» چهار نفرشان می‌گویند 3 کیلومتر، یک‌نفرشان هم می‌گوید رد کردی! برگرد!

در بخش دیگری از این کتاب آمده است: نمیدانم چرا از ابتدای سفر، یاد «ابوذر» را به همراه دارم:«ای ابوذر! تو تنها زندگی می‌کنی، تنها می‌میری، تنها مبعوث می‌شوی و تنها وارد بهشت می‌شوی.» و من تنها وارد بهشت شده بودم؛ شاید به همین اعتبار گفتم حالا که خیلی‌ها به نیابت از شهیدی آمده‌اند، من نایب‌الزیاره ابوذر می‌شوم! سنگ بزرگی است؟

یاد ابوذر را با خودم دوباره به کوچه پس کوچه‌های کنار حرم امامین می‌کشانم. تا رسیدن به مقصود، دو سه دکانِ حجامت نظرم را جلب می‌کنند. یکی‌شان نوشته است:«برای حشدالشعبی، حجامت رایگان است.» می‌خواهم در را باز کنم و از حَجام بپرسم که چرا رایگان؟

به گزارش فارس، سفرنامه به خدای درختان انجیر تالیف محسن حسن‌زاده در ۸۲ صفحه می‌باشد که به تازگی در ایام اربعین حسینی از سوی انتشارات سروش راهی بازار شده که علاقه‌مندان به این کتاب و جاماندگان اربعین حسینی می‌توانند از اینجا آن را تهیه کنند.

انتهای پیام/۸۶۰۳۱/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: به خدای درختان انجیر محسن حسن زاده انتشارات سروش اربعین حسینی گنجشک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۹۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۹ فروردین یادآور حماسه آفرینی‌های ارتش است

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، فرمانده سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوی در پیامی به مناسبت روز ارتش گفت: آمریکای جنایتکار که در ابتدای انقلاب دل به ارتش بسته بود، شاهد پیوستن خیل عظیم عناصر آگاه و بصیر ارتش با هدایت مجاهدانی همچون شهیدان «صیاد شیرازی، ستاری، بابایی، فلاحی و فکوری» گردید و از همان ابتدا در محاسبات خود دچار اشتباه شد.

 سردار سرتیپ پاسدار سید هاشم غیاثی افزود : خدای بزرگ را شاکرم که تصویر زیبای وحدت، همدلی و همراهی در بین نیروهای مسلح کشورمان به ویژه در بین سپاه و ارتش، رضایتمندی فرمانده معظم کل قوا و مردم شریف ایران اسلامی را به همراه داشته و دارد.

در پیام فرمانده سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوی آمده است: برادران ارتشی عزیز تاکنون در ماموریت‌ها و مقاطع گوناگون انقلاب اسلامی در کنار دیگر مجاهدان فی سبیل الله در سپاه، بسیج و فراجا خوش درخشیده‌اند و تهدیدات احتمالی علیه این ملت عزیز و نظام مقدس را دور کرده‌اند، از درگاه خدای متعال توفیقات روز افزون یکایک آنان را مسئلت دارم.

امام خمینی (ره) در سال ۱۳۵۸ روز ۲۹ فروردین را به عنوان روز ارتش نامگذاری کردند.

 
 

دیگر خبرها

  • کتاب آینه‌ دلیل من در کرمانشاه منتشر شد
  • فراخوان جایزه مهرگان علم (علم برای همه) دوره‌های هجدهم و نوزدهم منتشر شد
  • کتاب آبی آتشین منتشر شد
  • «عالیجناب بو» اثر جدید محمدرضا یوسفی منتشر شد
  • ۲۹ فروردین یادآور حماسه آفرینی‌های ارتش است
  • داستان‌هایی پیرامون عفاف و حجاب در «ای کاش زودتر» منتشر شد
  • کتاب تاریخ شفاهی دفاع مقدس به روایت عبدالله حاجی صادقی منتشر شد
  • کارخانه فرآوری صد‌ها تن انجیر، خرما، انگور و آووکادو را ببینید
  • کتاب «ای کاش زودتر» برای سوالات نوجوانان درباره حجاب منتشر شد
  • «ای کاش زودتر» منتشر شد