Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-23@21:08:41 GMT

«خانواده ها» شرکای اصلی جریان تعلیم و تربیت هستند

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۸۰۸۱۲

«خانواده ها» شرکای اصلی جریان تعلیم و تربیت هستند

به گزارش خبرنگار مهر، رضوان حکیم زاده؛ در گفت وگوی زنده با «شبکه آموزش» و در برنامه «به وقت ایران» با اشاره به این که خانواده ها شرکای اصلی جریان «تعلیم و تربیت» هستند؛ بر حضور مؤثر خانواده ها در جریان یادگیری دانش آموزان تأکید و اظهار کرد: برای این که نظام تعلیم و تربیت اثر بخشی بهتری داشته باشد، لازم است؛ خانواده ها نقش مهمی را بر عهده داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حکیم زاده گفت: در سال گذشته خانواده ها به صورت جدی پای کار آمدند و پا به پای معلمان عزیز تلاش کردند و انتظار ما این است که همچنان حضور مؤثر خود را حفظ کرده و به مدرسه اعتماد و اطمینان داشته و در امر نظارت با مدرسه همکاری کنند.

وی افزود: با توجه به دستور العملی که ابلاغ شد؛ شرایط برای بازگشایی مدارس مشخص شده است و این امر نیازمند نظارت جدی است و حضور خانواده ها در کنار کادر مدرسه و معلمان و همراهی و پشتیبانی آن ها، می تواند شرایط بهتری را برای دانش آموزان ایجاد نماید چراکه ما همه یک هدف داریم و آن برقراری آموزش بدون هیچ آسیبی به دانش آموزان است.

معاون وزیر ادامه داد: انجمن اولیا و مربیان هم برنامه هایی برای نظارت بر شرایط مدرسه از لحاظ رعایت پروتکل های بهداشتی دارد و مشارکت و هم فکری خانواده ها با مدرسه می تواند در این شرایط سخت، اطمینان دانش آموزان را فراهم آورده است که با آرامش خاطر بیشتری سال تحصیلی را آغاز کنند.

حکیم زاده با اشاره به دستورالعمل بازگشایی مدارس گفت: در خصوص نحوه بازگشایی، تفویض اختیار به مدارس صورت گرفته است و برای اولین بار به شورای مدرسه و انجمن اولیا و مربیان، «نقش محوری» داده شده که بتوانند تصمیماتی را اتخاذ کنند.

کد خبر 5310617

منبع: مهر

کلیدواژه: رضوان حکیم زاده وزارت آموزش و پرورش بازگشایی مدارس اربعین 1400 شهرداری تهران شورای شهر تهران بازگشایی مدارس اربعین حسینی ویروس کرونا وزارت آموزش و پرورش هلال احمر جمهوری اسلامی ایران عزت الله ضرغامی کمیته امداد امام خمینی حکم انتصاب سربازی صندوق بازنشستگی کشوری هفته دفاع مقدس دانش آموزان خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۰۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است

به گزارش قدس خراسان، جواد روحانی امروز ۴ اردیبهشت‌ماه، در سمینار اوتیسم با موضوع آشنایی با عوامل تاثیرگذار در اختلال اوتیسم و درمان اختلال آگاهی‌بخشی و بازگویی تجارب زیسته مادران و معلمان‌ که در دانشکده علوم‌تربیتی و روان‌شناسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: ما در مدارس خود آموزش واحدی برای نوآموزان و دانش‌آموزان اوتیسم نداریم. ده‌ها آموزش برای آن‌ها تعیین شده که با توجه به شرایط و توانمندی هر دانش‌آموز و سطح‌بندی طیف اوتیسم است.

رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی استان خراسان رضوی با بیان اینکه خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است، عنوان کرد: اولین مدرسه اوتیسم در استان ۱۵ سال پیش با ۳۰ دانش‌آموز شروع به کار کرد. در دو، سه سال گذشته ۲۱۴ دانش‌آموز طیف اوتیسم داشتیم، سال گذشته ۳۲۰ نفر بودند و در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ در سامانه ۴۲۵ نفر دانش‌آموز طیف اوتیسم ثبت شده است.

وی افزود: ۱۵ سال پیش یک مدرسه اوتیسم داشتیم که الان به ۱۰ مدرسه رسیده، ۵ مدرسه در مشهد و ۵ مدرسه در نیشابور، تربت جام، تربت حیدریه و سبزوار قرار دارد. در گناباد نیز ۷، ۸ دانش‌آموز شناسایی شدند و برای آن‌ها کلاس تشکیل شده است.

روحانی بیان کرد: بسیاری از خانواده‌ها این اختلال را پنهان می‌کنند و ممکن است مراجعه نکنند. شاید هزاران نفر دیگر هنوز در خانه‌ها هستند. قدم‌های خوبی در استان برای دانش‌آموزان طیف اوتیسم برداشته شده و در محتوای آموزشی پیشگام هستیم. اولین استانی هستیم که مرکز پیش‌دبستانی تخصصی و کودکستان استثنایی برای این گروه داریم.

رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی استان خراسان رضوی با اشاره به اینکه مهمترین چالش‌های ما در اختلال طیف اوتیسم پذیرش این دانش‌آموزان و نوآموزان است، تصریح کرد: چالش ما با والدین است که شاید پذیرشد این اختلال را نداشته باشند که بچه را نگه دارند به این امید که بهبود پیدا کنند. والدین و افراد جامعه باید تفاوت‌های فردی را بپذیرند و نگاه خود را تغییر دهند.

وی ادامه داد: نهادهای اجتماعی، نهادهای دولتی و غیر دولتی و شهرداری‌ها باید پارک‌های ویژه‌ای را مناسب‌سازی کنند و بخش سرگرمی برای افراد خانواده بگذارند. مبلمان شهری باید برای این دانش‌آموزان مناسب‌سازی شود. در زمینه ایاب و ذهاب مشکلاتی وجود دارد.

روحانی اضافه کرد: در زمینه محتوای آموزشی نیز هنوز نتوانستیم محتوای آموزشی خاص برای دانش‌آموزان تعریف کنیم و هنوز بر اساس محتواهای کم‌توان ذهنی آموزش می‌دهیم اما همکاران ما با تلاشی که داشتند کتاب‌هایی را تعریف کردند که آموزش تصویری دارد.

رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: دانشگاه فردوسی مشهد پیشنهاد دادند تفاهم‌نامه‌ای امضا شود و دانشجویان در درس آشنایی با دانش‌آموزان با نیازهای ویژه یا اختلالات رفتاری، بازدیدی از مدارس ما داشته باشند و با طیف اوتیسم آشنا شوند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است
  • تاکید بر اهمیت تربیت نیروی کارآفرین
  • آغاز به کار نمایشگاه هفته مشاغل در هنرستان تربیت زرین شهر
  • لزوم تربیت چند ساحتی دانش آموزان
  • جشنواره قصص قرآنی مشهد آغاز به کار کرد
  • نگاه حداد عادل به مدارس غیرانتفاعی؛ حسابتان از نظام را جدا ندانید | برای این نظام نیرو تربیت کنیم
  • ۷۵ میلیارد تومان اعتبار خرید تجهیزات مدارس لرستان در سال جاری
  • جایگاه حوزه سلامت در برنامه‌های درسی خالی است
  • بهره‌مندی از ظرفیت مدارس جهت پیشگیری از بیماری‌ها
  • مدارس غیردولتی جاده‌صاف‌کن برای مهاجرت از کشور نباشند