Web Analytics Made Easy - Statcounter

«خلیل حمدان» عضو هیأت رئیسه جنبش امل در گفت و گو با خبرنگار حوزه سیاست خبرگزاری تقریب، در ارتباط با حکومت طالبان در افغانستان تصریح کرد: طالبان بعد از 20 سال پس از توافق با ایالات متحده و مذاکراتی که در قطر میان حکومت افغانستان، جنبش طالبان و کشورهای منطقه انجام شد، به حکومت بازگشته است.  

وی با تاکید بر این که جنبش طالبان در طول 20 سال به تندروی و افراطی‌گری دینی شاخته شده است و نمی‌تواند از این شیوه دست بدارد، تصریح کرد: این منش افراط گرایانه در آینده برای آنها پیامدهای سیاسی و اجتماعی به همراه داشته و موجب مخالفت‌های مردمی می‌شود، مانند آنچه در پنجشیر اتفاق افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



خلیل حمدان همچنین بر تاثیر افراطی‌گری‌های طالبان بر چگونگی روابط آنها با کشورهای همسایه که منتظر تحول و تغییر در سیاست و روش این جنبش هستند، تاکید کرد.

وی در ارتباط با روابط جهان اسلام و کشورهای همسایه با حکومت طالبان تصریح کرد: در این باره دو چالش وجود دارد یکی روابط طالبان با آمریکا و موضع هر کدام از کشورهای همسایه با این مسئله است زیرا برخی از کشورهای همسایه از این رابطه هراس دارند، برخی احتیاط می‌کنند و در این میان شاهدیم که موضع ایران در برابر آمریکا با پاکستان چین و سایر کشورهای همسایه تفاوت دارد.

 این سیاستمدار لبنانی افزود: چالش دوم در ارتباط با تفکر سیاسی و نظامی طالبان  و شیوه حکومت داری آنها و نحوه برخوردشان با کشور های همسایه است.

وی همچنین در ارتباط با روابط طالبان با داعش و سایر جمعیت‌های تروریستی اظهار داشت: طالبان به داعش اجازه نخواهد داد در داخل این کشور فعالیت کند و این دو بر سر به دست آوردن پایگاه مردمی رقابت خواهند کرد.

حمدان با بیان این که طبیعی است که طالبان تلاش می‌کند، پایگاه مردمی را از دست ندهد، گفت: این به درگیری میان طرفین خواهد انجامید.



 

منبع: تقریب

کلیدواژه: کشورهای همسایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۱۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر هیئت بلندپایه تجاری ترکمنستان به کابل

یک هیئت بلندپایه ترکمنستان برای گفتگو درباره توسعه تجارت و ترانزیت با افغانستان به کابل سفر کرده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، هیئت بلندپایه جمهوری ترکمنستان به هدف ادامه گفتگوها با مقامات حکومت طالبان به‌منظور توسعه تجارت و ترانزیت میان دوکشور وارد کابل شده است.

بر اساس اطلاعیه منتشر شده توسط وزارت صنعت و تجارت حکومت طالبان، قرار نشست سه‌جانبه جهت اتصال منطقه‌ای و توسعه تجارت و ترانزیت میان افغانستان، ترکمنستان و قزاقستان در روزهای آینده برگزار گردد.

پس از رسیدن هیئت ترکمنستان، «نورالدین عزیزی» وزیر صنعت و تجارت حکومت طالبان نشست بین‌الوزارتی را پیرامون دستورکار نشست سه‌جانبه با ترکمنستان و قزاقستان برگزار کرد.

این نشست با حضور نمایندگان وزارت‌های امورخارجه، معادن، کشاورزی، آبیاری و دامپروری، مخابرات و فناوری اطلاعات، بانک مرکزی افغانستان و اداره خط آهن افغانستان برگزار شد.

دیپلماسی تجاری محور سفر هیئت حکومت طالبان به ترکمنستانترکمنستان از شرکای مهم اقتصادی افغانستان می‌شودترکمنستان: افغانستان بر اساس حقوق بین‌الملل از منابع آبی استفاده کند

عزیزی در این نشست با تأکید به آماده‌سازی فهرست فرصت‌های سرمایه‌گذاری در افغانستان، افزایش دادوستد میان کشورها، از نمایندگان ادارات خواست موضوعات مورد بحث ادره خود و دستورکار تهیه شده این وزارت را با مقامات مربوطه در میان بگذارند.

کارشناسان افغان پیش از این با اشاره به دیدارهای هیئت حکومت طالبان با مقامات عالی ترکمنستان تاکید کرده بودند در صورت عملی شدن پروژه‌های بزرگ از جمله «تاپی»، واردات برق و همکاری ریلی، ترکمنستان از شرکای مهم اقتصادی افغانستان می‌شود.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • ۱۵ کشور قدرتمند جهان اسلام بر اساس مولفه های نظامی و اقتصادی
  • طالبان: سطح دیپلماتیک افغانستان در قزاقستان ارتقا یابد
  • واکنش طالبان به کشف گورهای جمعی در خان یونس
  • در کنگره سازمان همبستگی کشورهای اسلامی در مکه مکرمه
  • مالزی: روابط با حکومت افغانستان را گسترش می‌دهیم
  • سفر هیئت بلندپایه تجاری ترکمنستان به کابل
  • چین:گشایش کریدور «واخان» با افغانستان را بررسی می‌کنیم
  • سفیر طالبان در پکن: مناسبات افغانستان با چین بسیار مهم است
  • خیز بلند چین در افغانستان؛ چالش‌ها و چشم‌انداز
  • هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است