Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-19@23:11:37 GMT

ورودی آب پشت سدهای زنجان حدود ۲۲۹ میلیون متر مکعب است

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۸۱۳۳۱

ورودی آب پشت سدهای زنجان حدود ۲۲۹ میلیون متر مکعب است

اسماعیل افشاری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه امروز آخرین سال آبی ۱۴۰۰ است، گفت: سال سختی از لحاظ میزان بارش‌ها و روان آب‌ها داشتیم و تمام مردم از این امر مستثنی نبودند.

وی اظهار کرد: تاکنون بیش از ۲۲۳ میلی متر بارش در سال آبی زراعی سال ۹۹ و۱۴۰۰ در استان بارش داشتیم که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۰ درصد کاهش و نسبت به بلند مدت هم ۳۰ درصد کاهش داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان گفت: روان آب‌ها و آب ورودی آب به سدها ۷۰ درصد کاهش دارد.

افشاری با بیان اینکه آب پشت سدهای استان حدود ۲۲۹ میلیون متر مکعب است، تاکید کرد: طی سال گذشته در همین بازه زمانی ۲۶۰ میلیون متر مکعب بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۰ میلیون متر مکعب کاهش دارد.

وی بر لزوم مدیریت مصرف آب در استان تاکید کرد و گفت: از مردم استان درخواست می‌شود همچنان مصرف آب را مد نظر قرار دهند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان با بیان اینکه با بیان اینکه بارندگی‌ها در استان زنجان طی سالهای ۹۷ و ۹۸ مطلوب بوده است، ابراز داشت: بارش‌ها در سال های گذشته بیشتر به صورت برف بود.

کد خبر 5310635

منبع: مهر

کلیدواژه: آب منطقه ای زنجان ذخیره آب سدها ویروس کرونا هفته دفاع مقدس واکسن کرونا اربعین 1400 آمار کرونا بوشهر خطبه های نماز جمعه اربعین حسینی گرگان کرمانشاه واکسیناسیون کرونا دفاع مقدس جنگ تحمیلی ایلام دفاع مقدس میلیون متر مکعب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۱۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سطح کشت محصول سیر در طارم ۷۰ درصد کاهش یافت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ یارمحمدی گفت: هزینه‌های بالای تولید برای کشاورزان و نبود حمایت‌های لازم جهت تأمین نهاده‌های مورد نیاز و بازار‌های مناسب از دلایل عمده کاهش رغبت کشاورزان طارمی برای تولید این محصول با ارزش است.

وی با بیان اینکه شرایط آب و هوایی طارم برای کشت بسیاری از محصولات از جمله سیر مناسب است، افزود: هم اکنون برداشت این محصول از ۱۰۰ هکتار اراضی تحت کشت آن در طارم آغاز شده و پیش بینی می‌شود امسال ۱۶ هزار تن سیر وارد بازار شود.

مدیر جهاد کشاورزی طارم  با بیان اینکه همه ساله برداشت سیر در طارم از اواخر فروردین آغاز شده و تا اواخر اردیبهشت ماه ادامه می‌یابد، گفت: هم اکنون ۵۵۰ نفر بهره بردار در شهرستان طارم به کشت و کار این محصول مشغول هستند و از این طریق کسب درآمد می‌کنند.

یارمحمدی ارقام مورد کشت در این شهرستان را شامل سیر صورتی و قرمز بیان کرد و افزود: سیر تولیدی در طارم به دلیل کیفیت بالای آن علاوه بر مصرف داخل شهرستان و استان زنجان به سایر استان‌های کشور از جمله گیلان و مازندران همچنین در صورت وجود شرایط به برخی کشور‌های دیگر نیز صادر می‌شود.

وی با بیان اینکه شهرستان طارم حدود ۱۵ هزار هکتار زمین کشاورزی حاصلخیز دارد، گفت: سالانه بیش از ۳۵۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در این شهرستان تولید و برداشت می‌شود که کرفس، نخود فرنگی، سیر و باقالا از عمده محصولاتی است که در پاییز کشت و در اوایل فصل بهار برداشت و روانه بازار می‌شود.

وی ادامه داد: استان زنجان تولیدکننده ۶۱ نوع محصول کشاورزی است که عمده محصولات باغی تولیدی آن زیتون، سیر و انگور است و شهرستان‌های طارم، ابهر، زنجان و خرمدره بیشترین سهم صادراتی محصولات کشاورزی را به خود اختصاص داده اند.

دیگر خبرها

  • تورم سالانه در زنجان ۶ درصد کاهش یافت
  • اضافه شدن ۲۷ میلیمتر بارش به میانگین فارس در سال آبی جاری
  • اضافه شدن ۲۷ میلیمتر بارش به میانگین استان در سامانه بارشی اخیر در سال آبی جاری
  • ۷۵ درصد از حجم مخازن سدهای خراسان شمالی خالی است
  • سطح کشت محصول سیر در طارم ۷۰ درصد کاهش یافت
  • پرشدگی سدهای کشور به ۶۱ درصد رسید
  • پرشدگی سد‌های کشور به ۶۱ درصد رسید/ لزوم مدیریت مصرف در ماه‌های پیش‌رو
  • آخرین وضعیت سدهای کشور پس از بارندگی اخیر | ۸۰ درصد ظرفیت سدهای تهران خالی است
  • نگرانی از بروز کم‌ آبی برای سه استان در تابستان ۱۴۰۳
  • پرشدگی سدهای کشور به ۶۱ درصد رسید/ مدیریت مصرف آب ضروری است