Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-19@22:21:41 GMT

اجرای فرآیند مراقبت ، پیشگیری و درمان زخم بستر

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۸۱۸۸۲

اجرای فرآیند مراقبت ، پیشگیری و درمان زخم بستر

رئیس کمیته کنترل عفونت بیمارستان قائم(عج) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد از اجرای فرآیند مراقبت ، پیشگیری و درمان زخم بستر در این مرکز خبر داد و گفت: با اجرای این طرح تعداد موارد بیماران مبتلا به زخم بستر به طور چشمگیری کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری برنا از مشهد، دکتر کیارش قزوینی خاطر نشان کرد: سالانه تعداد قابل توجهی از بیماران بستری در بیمارستان ها به علت کم تحرکی طولانی مدت بر روی تخت یا صندلی چرخ دار مبتلا به زخم بستر می شوند و ممکن است بروز این زخم باعث قطع عضو یا حتی مرگ بیمار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر گروه میکروب شناسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه از سال 1395 با هدف کاهش زخم بیماران، تصمیم گرفته شد به سه نفر از پرستاران با تجربه مرکز در مورد چگونگی شناسایی بیمارانِ مستعد زخم بستر و اقدامات لازم جهت پیشگیری، آموزش های لازم داده شود تصریح کرد: با گسترش آموزش ها و به مرور زمان از سال 1396 در هر بخش یک نفر رابط زخم آموزش دیده فعال شد که با استفاده از معیار جهانی برادن(که مخصوص درجه بندی زخم بستر بیماران است) بیماران مستعدِ زخم شناسایی، ارزیابی و مورد درمان قرار گیرند.

دکتر قزوینی با اشاره به این که فرآیند مراقبت ، پیشگیری و درمان زخم بستر ابتدا به صورت پایلوت انجام شد و پس از آن با برگزاری کارگاه های آموزشی و کلاسهای کد دار این آموزش توسط رابطین زخم به دیگر پرسنل نیز انتقال داده شد گفت: تا پیش از این سالانه در این مرکز حدود 180 بیمار مبتلا به زخم  بستر، بستری می شدند که تعدادی از آنها در همین مرکز مبتلا شده و تعدادی نیز با زخم مراجعه و بستری می شدند، اما در حال حاضر خوشبختانه با همت کارشناسان و رابطین زخم ، این آمار به کمتر از 10 نفر رسید.

رئیس کمیته کنترل عفونت بیمارستان قائم(عج) خاطر نشان کرد: بیمارستان قائم(عج) نخستین مرکز دانشگاهی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی و از اولین بیمارستان های بزرگ کشور است که کارشناسان زخم آن از پرسنل خود مرکز هستند این در حالی است که هنوز بسیاری از بیمارستان ها از کارشناسان شرکت های خصوصی برای ارائه خدمات مراقبت و درمان زخم بهره می برند.

وی در ادامه از حمایت های دکتر داستانی رئیس سابق و دکتر تارا رئیس فعلی بیمارستان قائم (عج) و کارشناسان و رابطین زخم که بدون هیچگونه چشمداشت مالی برای خدمت به همنوع خود داوطلب شدند تقدیر و تشکر کرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بیماران کرونایی آخرین و جدیدترین آمار کرونایی استان خراسان رضوی زخم بستر بیمارستان قائم درمان زخم زخم بستر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۱۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه پیشگیری و درمان اعتیاد با رویکرد مردمی سازی

به گزارش خبرنگار مهر، نمایشگاه «ارائه توانمندی‌های شرکت‌های دانش بنیان در حوزه نیازهای فناورانه ستاد مبارزه با مواد مخدر» با حضور علیرضا کاظمی قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر و دیگر مسؤولان و نیز شماری از شرکت‌های دانش بنیان امروز در مجموعه فرهنگی شقایق برگزار شد.

کاظمی در این برنامه بیان داشت: ستاد مبارزه با مواد مخدر رویکرد مردمی سازی را در پیش دارد که این رویکرد در کانون توجه برنامه‌های ستاد است.

وی افزود: حوزه فرهنگی و پیشگیری، درمان و مبارزه را با رویکرد مردمی سازی پیش می‌بریم و این مهم‌ترین رویکرد ما است.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: بحث توسعه مشارکت‌های مردمی حائز اهمیت است که این برنامه در قالب مجمع خیرین و یاری گران در سطح استان‌ها شکل گرفته است.

وی ادامه داد: توسعه برنامه یاری گران زندگی با کمک بخش‌های مردمی مثل یاری گران زندگی در محلات، روستاها، مدارس و دانشگاه‌ها که همه اینها با رویکرد مردمی اداره می‌شود مد نظر است و به عبارتی این کانون‌ها مردم پایه هستند و با مردم اداره می‌شوند.

کاظمی گفت: اولویت دیگر که در نمایشگاه قابل مشاهده است، به روز رسانی برنامه‌های ستاد مواد مخدر با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان است که این نیز به نوع خود یک رویکرد مردمی سازی به حساب می‌آید.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: در واقع شرکت‌های دانش بنیان نمونه‌هایی از گروه‌های مردمی هستند که می‌توانند شتاب دهنده باشند و با تولیدات و محصولات خود می‌توانند در به روز آوری روش‌های پیشگیری و درمان اعتیاد کمک کنند.

وی افزود: این موارد به موازات فعالیت‌هایی همچون ساماندهی معتادین متجاهر و درمان آسیب دیدگان این حوزه که در سال گذشته در کشور دنبال شد، است و همچنین ضربه به بنیان‌های مالی قاچاقچیان و سوداگران مرگ در کشور از اولویت‌های ما است البته تاکید بر پیشگیری و درمان اعتیاد با رویکرد مردمی سازی داریم.

کد خبر 6080521

دیگر خبرها

  • (ویدئو) استفاده از سگ‌ها برای روحیه دادن به بیماران بخش مراقبت‌های ویژه
  • درمان سرطان در کشور رایگان می‌شود
  • اجرای پویش ملی غربالگری سرطان در ایران
  • خبر خوش وزیر بهداشت برای سمنانی‌ها؛ افتتاح مرکز درمان سرطان در هفته دولت امسال
  • درمان رایگان انواع سرطان‌ها در دست برنامه‌ریزی است
  • بیماران سرطانی گروه هدف پویش ملی سرطان هستند
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به بیماران هموفیلی
  • سیستم بهداشتی و پزشکی آماده ورود هوش مصنوعی مولد نیست!
  • ضرورت سرعت‌بخشی به اجرای پروژه بیمارستان ۱۰۰۰ تخت‌خوابی تبریز
  • برنامه پیشگیری و درمان اعتیاد با رویکرد مردمی سازی