Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-04-19@02:11:59 GMT

مدرسه “کارآفرین” استان کرمانشاه افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۸۲۵۷۱

مدرسه “کارآفرین” استان کرمانشاه افتتاح شد

امتداد - همزمان با فرا رسیدن ماه مهر و آغاز فصل مدارس، مدرسه ابتدایی پسرانه" کارآفرین"در استان کرمانشاه با حضور مقامات استانی و اعضای هیات مدیره بانک ​کارآفرین افتتاح شد.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  این بانک در راستای  عمل به تعهدات خود در  قالب مسئولیت اجتماعی با انعقاد قرارداد با سازمان  نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور و مجمع خیرین مدرسه ساز  در ساخت  این مدرسه  همکاری داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 این مدرسه، در زمینی به مساحت ۱۴۰۰ متر مربع و   با ۶۸۳ متر زیربنا بصورت ۶ کلاسه ساخته شده است که ظرفیت پذیرش ۳۲۰ دانش آموز در مقطع ابتدایی را دارد. طبق اظهارات مسوولان استانی این مدرسه از ابتدای مهر ماه سال جاری پذیرای دانش آموزان مقطع ابتدایی  استان کرمانشاه خواهد بود.

مراسم  افتتاحیه مدرسه ابتدایی پسرانه ” کارآفرین “صبح روز جاری با حضور  آقایان مهدی سیف علیشاهی ، دکتر احمد بهاروندی از اعضای هیات مدیره بانک ، مهندس  فضل اله رنجبر فرماندار استان کرمانشاه، مهندس منوچهر فخری معاون استاندار ، دکتر باقری فرد مدیر آموزش و پرورش استان، مهندس نظری رییس سازمان نوسازی  مدارس  استان کرمانشاه، یزدان پناه مدیرکل آموزش و پرورش استان، افتخاری رییس مجمع خیرین استان، برگزار شد.

در این مراسم دکتر احمد بهاروندی عضو هیات مدیره و معاون مدیرعامل در امور توسعه سرمایه انسانی بانک ضمن ابراز خرسندی از افتتاح این مدرسه همزمان با آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ گفت: یکی از اعتقادات من این است که باید نام پرورش پیش از آموزش قرار داده شود چرا که موضوع پرورش بسیار مهم و قابل توجه است . به گونه ای که در احادیث و روایات از ائمه معصومین تاکید زیادی به توجه بر موضوع پروش داشته اند.

وی ادامه داد: واقعیت این است که تئوری های اقتصادی درتعیین رفاه جامعه عاجز هستند چرا که  فضای فکری و محیط فرهنگی -اجتماعی جوامع تعیین کننده میزان رفاه آن جامعه هستند که هیچ گاه در آمار کمی و اقتصادی جامعه دیده نمی شود.

دکتر بهاروندی یکی از مزیت های کشورمان را موضوع غنی آموزش و پرورش خواند و تاکید کرد:  بسیار دوست داشتم روزی بتوانیم به جای آموزش و پرورش از نام پرورش و آموزش استفاده کنیم چرا که مزیت های پرورشی می تواند روند رسیدن به  اهداف آموزشی را تسریع کند.




برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: استان کرمانشاه آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۲۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد؛ معلمانی که وارد نظام دوری نمی‌شوند

حمید طریفی حسینی با بیان اینکه در سازماندهی نظام دوری یک معلم سه سال متوالی با دانش‌آموزان خود همراه است گفت: با توجه به شناخت دقیق و عمیق معلم از استعدادها، ظرفیت‌ها، توانایی‌ها، نیازها و مشکلات دانش آموزان محیط مناسبی برای رشد و هدایت استعدادی و شکوفایی استعدادهای دانش‌آموز به وجود می‌آید.

وی با بیان اینکه در نظام دوری، معلمان دوره اول ابتدایی رسمی آموزش و پرورش به کار گرفته می شوند افزود: امسال ۴۰ درصد معلمان رسمی آموزش و پرورش در قالب نظام دوری سازماندهی می‌شوند تا همراهی سه ساله معلمان با دانش آموزان امکان‌پذیر باشد؛ به کارگیری نیروهای بازنشسته، خریدخدمات و حق‌التدریس در دوره اول ابتدایی انجام نمی‌شود و در دوره دوم ابتدایی سازماندهی می شوند.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه توانمندسازی معلمان دوره اول ابتدایی برنامه‌ریزی شده است ادامه داد: با همکاری سازمان پژوهش و دانشگاه فرهنگیان نظام نامه‌ای برای توانمندسازی معلمان اول ابتدایی برای چگونگی روش تدریس کتاب‌ها و شناسایی مهارت‌های معلم در قالب نظام دوری برای آگاهی از استعدادها و ظرفیت‌های دانش‌آموزان و هدایت تحصیلی درست آن‌ها آماده شده که اصول و مبانی به معلمان آموزش داده می شود، بحث مهارت آموزی، خلاقیت پروری بچه‌ها و شایستگی‌های حرفه‌ای معلمان برای فعالیت در قالب نظام دوری مورد توجه است، کار آموزش و توانمندسازی خانواده‌ها هم با کمک انجمن اولیا و مربیان برنامه ریزی می‌شود تا معلم، خانواده و مدرسه فضای بانشاطی برای دوره اول ابتدایی ایجاد کنند.

محتوای کتاب های درسی ابتدایی‌ها مهارت‌محور می‌شود

طریفی با بیان اینکه بحث اصلاح جدول عناوین دروس و ساعات تدریس هفتگی دوره اول ابتدایی با همکاری سازمان پژوهش پیگیری می‌شود گفت: عناوین دروس و ساعات تدریس توسط سازمان پژوهش بازنگری می‌شود و بعد از آن، با تصویب شورای عالی آموزش‌وپرورش بازنگری کتاب های درسی انجام می شود.

وی با اشاره به اینکه بناست محتوای کتاب‌های درسی کاربردی و مهارت محور شود افزود: این تغییر معطوف به رشد استعدادها و ظرفیت‌های دانش آموز است. کتاب‌ها متناسب با هویت دوره ابتدایی و اقتضائات و ویژگی‌های دوره ابتدایی برای دانش آموزان طرح‌ریزی می‌شوند، کار بازنگری کتاب‌های درسی از دوره ابتدایی آغاز و به سایر دوره‌های درسی می‌رسد، امسال مستندات قانونی کار فراهم، ریل گذاری انجام می‌شود و بعد از مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش، سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش کشور کار بازنگری را آغاز می کند.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش‌وپرورش اظهار کرد: سازمان پژوهش طرحواره کلی از شایستگی‌های پایه‌ای که یک دانش‌آموز در کل دوره تحصیلی باید داشته باشد طراحی کرده که مبتنی بر مدل مفهومی شایستگی‌های پایه است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ورود بیش از ۳۸۰۰ معلم به مدارس ابتدایی در استان
  • مدرسه ۶ کلاسه زنده یاد خدیجه نجم الدین مهدیشهر افتتاح شد
  • برپایی جشنواره کارآفرینان کوچک با شعار «مدرسه کارآفرین»
  • زمین چمن مصنوعی مدرسه ماندگار شهید چمران افتتاح شد
  • اولویت نخست آموزش و پرورش تامین نیروی انسانی است
  • معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد
  • آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی از چند روز آینده
  • آغاز طرح ملی مهارت آموزی رشته‌های ورزشی در مدارس شهرستان گناوه
  • معاون وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد؛ معلمانی که وارد نظام دوری نمی‌شوند
  • آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی از امروز