Web Analytics Made Easy - Statcounter

جهش‌های پی در پی کرونا این نگرانی را ایجاد کرده که آیا جهش‌های کرونا به جایی می‌رسند که در برابر سیستم ایمنی بدن انسان مقاومت کند. خبرگزاری میزان – تاکنون ۲۳۰ میلیون نفر در جهان به بیماری کرونا مبتلا شده و حدود ۵ میلیون نفر جان خود را بر اثر ابتلا به این بیماری از دست دادند.   ویروس کرونا تاکنون جهش‌های متعددی یافته که برخی از آن‌ها مرگبار بوده‎اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  به گزارش «وب سایت دانشگاه راکفلر»، با هر جهش ویروس کرونا، شمار افراد مبتلا افزایش می‌یابد؛ این امر سبب شده تا این پرسش مهم مطرح شود که آیا ممکن است ویروس در نهایت به مجموعه‌ای از جهش‌ها برسد که بتواند از سیستم ایمنی بدن انسان به صورت کامل فرار کند؟   بررسی جدیدی که «نیچر» انجام داده، نشان می‌دهد، رسیدن به آن مرحله بسیار دشوار است.   محققان با مظالعه ده‌ها جهش طبیعی و آزمایشگاهی دریافتند که ویروس کرونا در آینده باید حدود ۲۰ جهش متناسب را طی کند تا کاملا در برابر آنتی بادی مقاوم شود.   اگرچه حتی در این صورت نیز در برابر آنتی بادی‌های ناشی از واکسن همچنان آسیب پذیر خواهد بود.   یافته‌ها نشان می‌دهند، سیستم دفاعی بدن انسان اگر به درستی تحریک شود، می‌تواند با بدترین نوع جهش‌های ویروس کرونا در آینده نزدیک مقابله کند.   اگرچه ابتلای طبیعی یا واکسن منجر به بروز ایمنی می‌شوند، اما به هیچ وجه توانایی سیستم ایمنی بدن انسان در برابر این ویروس خسته نشده است. بیشتر بخوانید: آیا احتمال جهش‌های خطرناک‌تر کرونا وجود دارد؟ دلیل پدید آمدن سویه‌های جدید کرونا چیست؟ همانطور که ویروس کرونا انواع جهش یافته مختلفی دارد، بدن انسان نیز آنتی بادی‌های مختلفی دارد؛ به همین دلیل نوع دلتا، مسری‌ترین نوع ویروس کرونا تاکنون، نتوانسته به صورت کامل در برابر سیستم بدنی انسان، مقاومت کند.   با اطمینان می‌توان گفت که دلتا، آخرین جهش کرونایی نیست که می‌بینیم؛ ویروس کرونا همچنان در جمعیت‌های بزرگ، با سرعت بالا تکثیر می‌شود.   یافته‌های دیگری نیز نشان می‌دهند که در دراز مدت، سیستم ایمنی بدن انسان در رقابت با کرونا پیروز خواهد شد؛ افرادی که هم ابتلا به کرونا و هم دریافت واکسن را تجربه کرده‎اند، آنتی بادی‌های موثرتری تولید می‌کنند.   انتهای پیام/ برچسب ها: حوادث بین الملل کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا حوادث بین الملل کرونا سیستم ایمنی بدن انسان ویروس کرونا آنتی بادی جهش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۳۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حریف بعدی تیم ملی در جام ملت‌ها مشخص شد

به گزارش ورزش سه، ملی‌پوشان فوتسال ایران و بخت اول قهرمانی جام ملت‌های آسیا با سه پیروزی برابر افغانستان، بحرین و کویت به مرحله حذفی راه یافتند و برای صعود به جام جهانی و حضور در جمع چهار تیم پایانی، جدال جذاب و سرنوشت سازی را مقابل قرقیزستان خواهند داشت.

تیم ملی قرقیزستان که از شگفتی سازهای هفدهمین دوره جام ملت‌های آسیا به شمار می‌رود با پیروزی برابر ژاپن مدافع عنوان قهرمانی و کسب دو تساوی برابر تاجیکستان و کره جنوبی، با پنج امتیاز به عنوان تیم دوم گروه سه موفقیت تاریخی را برای خود رقم زد، اما برای صعود به جام جهانی فوتسال نیاز به معجزه و پیروزی در رویارویی با ایران دارد.

برنامه مرحله یک‌چهارم نهایی جام ملت‌های آسیا به سرخ ذیل است؛

چهارشنبه؛ پنج اردیبهشت ۱۴۰۳

تاجیکستان – افغانستان ؛ ساعت ۱۰:۳۰
ایران – قرقیزستان ؛ ساعت ۱۲:۳۰
تایلند – عراق ؛ ساعت۱۴:۳۰
ازبکستان – ویتنام ؛ ساعت ۱۷:۳۰

دیگر خبرها

  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • بیماری ایکس ؛ همه گیری بعدی جهانی در راه است؟
  • بیماری ایکس؛ همه‌گیری بعدی جهانی در راه است
  • هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟
  • حریف بعدی تیم ملی در جام ملت‌ها مشخص شد
  • شناسایی ۸۳۱ مکان پرخطر در قم
  • خطر نادیده انگاری پاندمی‌های جدید
  • خطر نادیده انگاری پاندمی های جدید