Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-16@18:04:35 GMT

شبکه‌سازی مهمترین دستاورد طرح ملی توسعه مشاغل خانگی

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۸۵۲۴۶

شبکه‌سازی مهمترین دستاورد طرح ملی توسعه مشاغل خانگی

ایسنا/یزد دبیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در یزد گفت: شبکه‌سازی در مشاغل خانگی موجب استمرار، پایداری، ماندگاری و مشخص شدن مسیر توسعه آن شغل در آینده می‌شود.

«محمد زارع» در گفت‌وگو با ایسنا از ایجاد ۱۰ شبکه در کسب و کارهای خرد و خانگی با همکاری پیشرانان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان خبر داد و اظهار کرد: یکی از اهداف طرح ملی توسعه مشاغل خانگی این است که فعالیت افرادی که به صورت جزیره‌ای و خرد کار می‌کنند، منسجم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر این که با شبکه‌سازی، استمرار و دوام مشاغل در قالب شبکه‌های خانگی تضمین می‌شود، گفت: برخی از این شبکه‌ها ممکن است در مقیاس کوچک و محلی ایجاد و تداوم داشته باشد و برخی نیز در قالب به شبکه های استانی ایجاد می‌شود ولی در نهایت برای افراد فعال در این حوزه‌ها، شبکه‌سازی شده و در این شبکه، طراحان مختلف، بازاریابان و افراد مختلف در حوزه‌های مختلف با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنند تا بتوانند فعالیت منسجم‌تری داشته باشند.

دبیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در یزد بیان کرد: این اتفاق در یزد به بهترین وجه شکل گرفته و این امر هم‌افزایی را افزایش داده و سرعت فروش محصول را ارتقا می‌دهد.

زارع با بیان این که در این طرح موضوع برندینگ نیز مورد تاکید است، افزود: در قالب این طرح، ۱۰ شبکه در استان شکل گرفته و امیدواریم بتوانیم برای بیش از ۱۸۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغالزایی ایجاد کنیم.

یادآور می‌شود؛ طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان یزد با همکاری خوب اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان و با تلاش بسیار از سوی سازمان جهاد دانشگاهی یزد دنبال می‌شود و استفاده از پیشران‌های باسابقه و پویا در رشته‌های مختلف، موجب کسب موفقیت‌ در این طرح شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی جهاددانشگاهي يزد تعاون كار و رفاه اجتماعي يزد طرح ملی توسعه مشاغل خانگی شبکه سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۵۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین آب پایدار مهمترین مطالبه مردم سرولایت

ایسنا/خراسان رضوی بخشدار سرولایت، تأمین آب پایدار را مهمترین مطالبه مردم این بخش عنوان کرد.

باقر صدیقی ۲۶ فروردین در مراسم بهره‌برداری از خط انتقال آب شرب روستاهای کلاته فشایی و حسن‌آباد بخش سرولایت اظهار کرد: استمرار حرکت در مسیر عمران و آبادی سرولایت نیاز به همدلی و همراهی مردم و مسئولان دارد که با این تعامل و همکاری، خوشبختانه روند توسعه در منطقه رو به افزایش است.

وی تأمین آب پایدار را مطالبه مهم مردم این منطقه برشمرد و افزود: در این مسیر بهره‌گیری از پیشنهادها، مشارکت و همراهی صاحبنظران و فرهیختگان منطقه ضروری است.

بخشدار سرولایت گفت: طرح آب‌رسانی باکیفیت به دو روستای کلاته فشایی و حسن‌آباد در قالب طرح محرومیت‌زدایی قرارگاه ثامن‌الائمه از سال گذشته اجرایی شده و با مشارکت و همراهی شرکت آبفا به بهره‌برداری رسید.

وی با اشاره به اینکه توسعه زیرساختی در منطقه سرعت گرفته است، ادامه داد: طرح‌های متعدد ورزشی، خدماتی، بهداشتی، کشاورزی و عمرانی در حال برنامه‌ریزی است که انشاالله در طول سال و در جهت رفاه حال اهالی سرولایت اجرایی خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آبفا نیشابور نیز در این مراسم ضمن تشکر از همراهی مجموعه مسئولان بخش در تکمیل و اتمام این طرح گفت: این طرح با مشارکت قرارگاه ثامن‌الائمه به طول ۳ کیلومتر و اعتباری بالغ‌بر نیم میلیارد ریال در دو مرحله اجرا و اهالی روستاهای مذکور از این طرح برخوردار شدند.

جعفر تمیز افزود: به دلیل کیفیت پایین آب شرب تحویلی قبلی و ابراز گلایه‌مندی اهالی تصمیم به تغییر محل آب استحصالی شد و هم‌اکنون با بهره‌برداری از این طرح که از چاه آب شرب چکنه تأمین می‌شود آب‌رسانی به دو روستا اجرایی و وارد مدار شد.

توسعه تکنولوژی فیبر نوری زمینه‌ساز آینده‌ای روشن در صنعت ارتباطات است

همچنین مدیر مخابرات شهرستان نیشابور در بررسی وضعیت توسعه فیبرنوری و افزایش پایداری ارتباطات بخش سرولایت توسعه و استفاده از تکنولوژی فیبر نوری جهت برقراری ارتباطات را بسترساز توسعه دولت الکترونیک و زمینه‌ساز آینده‌ای روشن در صنعت ارتباطات دانست.

هادی موسی‌آبادی اظهار کرد: توسعه و استفاده از تکنولوژی فیبر نوری برای برقراری ارتباطات، بسترساز توسعه دولت الکترونیک و زمینه‌ساز آینده‌ای روشن در صنعت ارتباطات است، لذا توسعه فیبرنوری و افزایش پایداری ارتباطات در بخش سرولایت برای تمامی مناطق بسیار حائز اهمیت است.

وی ضمن تقدیر از حمایت‌های بخشدار سرولایت و همچنین تعاملات شهردار شهر چکنه افزود: مخابرات شهرستان، خود را متعهد به خدمات‌رسانی مطلوب به مردم شریف می‌داند و عوامل اجرایی و ناظر پروژه، مکلف به اتمام پروژه بدون خسارت به زیرساخت‌های شهری هستند.

مدیر مخابرات شهرستان نیشابور با اشاره به شروع پروژه توسعه شبکه پرسرعت ثابت‌ مبتنی بر فیبر نوری، به‌عنوان یکی از پروژه‌های مهم وزارت ارتباطات در دولت سیزدهم، اجرای طرح ملی فیبر نوری در مراکز بخش‌ها برای استفاده در ادارات، منازل و کسب‌وکارها (FTTX) را در راستای طرح توسعه شبکه ملی اطلاعات و از زیرساخت‌های ضروری عصر حاضر عنوان کرد.

 موسی‌آبادی اذعان کرد: ارائه سرویس FTTH در شهر چکنه، زمینه دسترسی به سرویس باکیفیت و رقابتی را فراهم خواهد کرد و علاوه بر این، با کاهش تقاضا روی سرویس موبایل، ضمن بهبود کیفیت شبکه ۴G  زمینه اجرای شبکه ۵G نیز فراهم و اهالی سرولایت، طعم شیرین فناوری را بیش‌ازپیش خواهند چشید.

وی در ادامه اینترنت فیبر نوری را راه‌حلی سریع‌، مطمئن‌ و کارآمد برای دسترسی به اینترنت پرسرعت برای کسب و کارها و منازل دانست و گفت: فیبر نوری می‌تواند کاربران و داده‌های بیشتری را با سرعت‌های بالاتر مدیریت کند.

مدیر مخابرات شهرستان نیشابور بیان کرد: هنگامی که یک سازمان به اینترنت مبتنی بر کابل کواکسیال متکی است، عوامل زیادی مانند نوسانات دما، شرایط آب و هوایی، رطوبت و تداخل سیگنال‌های الکترونیکی یا رادیویی وجود دارند که می‌توانند باعث قطعی شوند. فیبر نوری نسبت به عوامل عنوان شده مقاومت بالاتری را دارد.

وی اذعان کرد: فیبر به جای برق برای انتقال داده به نور متکی است و این باعث می‌شود اتصالات اینترنت فیبر نوری بسیار سریع‌تر که قابلیت دستیابی به پهنای باند بالاتر را دارند تسهیل کند.

بخشدار سرولایت در این جلسه ضمن تشکر از زحمات همکاران حوزه مخابرات اظهار کرد: در راستای توسعه زیرساخت‌های منطقه همکاری و هماهنگی مستمر بین ادارات و سازمان‌ها ضروری است، به‌طوری‌که توسعه در یک بخش موجب آسیب رساندن به بخش‌های دیگر نگردد و این کار همکاری و هماهنگی بیش از پیش مسئولان را می‌طلبد.

باقر صدیقی ایجاد وحدت رویه بین ادارات برای پیشرفت پروژه‌ها در کوتاهترین زمان ممکن را مهم ارزیابی و بیان کرد: در توضیح شرایط فنی پروژه توسعه فیبر نوری و اهمیت بسیار بالای آن در افزایش پایداری و کیفیت ارتباطات خواستار همکاری و حمایت دستگاه‌های اجرایی برای تکمیل روند عملیات اجرایی پروژه هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ثبت برند بدون دریافت مجوز امکان ندارد
  • نرخ بیکاری زمستانی هم در آذربایجان‌غربی تک‌رقمی شد
  • لزوم راه‌اندازی نمایشگاه دائمی مشاغل خانگی در همدان
  • ۴۵ میلیارد تومان تسهیلات به هنرمندان صنایع‌دستی گیلان پرداخت شد
  • پرداخت ۱۶۰ میلیارد ریال تسهیلات به مشاغل خانگی در مرند
  • تسهیلات ۱۶ میلیاردی به مشاغل خانگی در مرند
  • تأمین آب پایدار مهمترین مطالبه مردم سرولایت
  • توجه ویژه طرح ملی «توسعه مشاغل خانگی» به تکمیل زنجیره ارزش محصولات کمک می‌کند
  • خدمات بنیاد مسکن در توسعه روستاها ارزشمند و ماندگار است
  • توسعه کسب‌وکارهای کوچک ‌و متوسط با رویکردی نوین، راهکار تحقق شعار سال