Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، دکتر «محسن علیپور» مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک سداد عصر روز گذشته ۳۰ شهریورماه در نشست خبری با رسانه‌ها، با اعلام خبر بومی‌سازی تکنولوژی۵G در ایران اظهار کرد: کُر تکنولوژی ۴G آخرین نسخه‌ای بود که اپراتورها از شرکت‌های چینی خریداری کرده بودند؛ موضوعی که باعث خروج مقادیر زیادی ارز از کشور در طول سال‌های اخیر شده بود که با تکیه بر دانش نخبگان جوان کشور بزودی از خروج ارز در این زمینه جلوگیری خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طراحی پلتفرم برای بومی‌سازی تکنولوژی۵G در ایران

وی با بیان اینکه امروز اپراتورها تمایل به دریافت نسخه بروز شده نسل جدید اینترنت دارند اما تحریم‌ها مانع دریافت این خدمات شده، افزود: در حوزه تکنولوژی‌های اینترنت و مخابراتی، تیمی از جوانان نخبه کشورمان که سال‌ها در این حوزه فعالیت کرده بودند را شناسایی کردیم که به کمک آنها پلتفرمی به‌منظور بومی‌سازی تکنولوژی۵G در ایران طراحی شده است.

توان ارائه سرویس به اپراتورها و عرضه‌کنندگان اینترنت

مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک سداد با تاکید بر اینکه این پلتفرم مبتنی بر استانداردهای ITU پیاده‌سازی شده، تصریح کرد: با تصاحب این دانش فنی، بزودی قادر خواهیم بود با تمام ظرفیت به اپراتورها و عرضه‌کنندگان اینترنت در داخل کشور سرویس بدهیم و علاوه بر آن حتی کُر۵G را در اختیار اپراتورهای خارجی نیز بگذاریم.

توانمندی عرضه خدمات نوین مخابراتی به سایر کشورها

وی یادآور شد: صنایع نوین مخابراتی دنیا در این سال‌ها در انحصار کشورهای خاصی قرار داشته اما امروز نه تنها توانستیم با وجود تحریم‌های ظالمانه، این انحصار را بشکنیم بلکه حتی توانایی عرضه این خدمات به سایر کشورها را هم بدست آورده‌ایم.

اهمیت امنیت شبکه و حفظ اطلاعات مشترکان

علیپور با اشاره به‌حضور نداشتن وندورهای خارجی در این پروژه و بومی‌بودن کامل آن، موضوع امنیت شبکه و حفظ اطلاعات مشترکان را بسیار مهم ارزیابی کرد.

وی در پاسخ به این پرسش که چرا شرکت پرداخت الکترونیک سداد وارد این حوزه شده؟ تاکید کرد: بسیاری از شرکت‌های فعال در حوزه پرداخت در بخش‌های دیگر از موضوعات مربوط به فناوری فعالیت می‌‎کنند، بنابراین چنین موضوعی مانع فعالیت‌مان در این پروژه نمی‌شود.

شکستن انحصار خارجی‌ها با بهره‌گیری از جوانان نخبه

مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک سداد خاطرنشان کرد: سداد با بهره‌گیری از دانش تعدادی از جوانان نخبه کشور، ضمن شکستن انحصار خارجی و پشت سرگذاشتن تحریم‌ها، موفق به بومی‌سازی تکنولوژی‌های جدید بخصوص تکنولوژی۵G در ایران شده است.

حمایت از تحول دیجیتال در کشور با ورود به پروژه۵G

وی با بیان اینکه بانک ملی ایران ۱۵ هزار نقطه اتصال شبکه در سراسر کشور دارد که سالانه هزینه‌های سنگینی را به بانک تحمیل می‌کند، افزود: با پیاده‌سازی این پروژه، از یک‌سو بخشی از هزینه‌ها را جبران کرده و از سوی دیگر ورود ما به این پروژه به‌معنای حمایت از طرح تحول دیجیتال در کشور نیز خواهد بود.

سداد پیشگام ارائه خدمات۵G به اپراتورها

علیپور تصریح کرد: اپراتورها تا این لحظه به هر دلیلی به این حوزه توجه نداشته‌اند و همیشه دنبال دریافت خدمات آماده از عرضه‌کنندگان خارجی کُر بودند ولی شرکت سداد در این زمینه پیشگام شده تا این خدمت را به اپراتورها و شرکت‌های عرضه کننده اینترنت در داخل کشور ارائه دهد.

هزینه‌ای برای این پروژه نداشته‌ایم

وی در پاسخ به این سوال که چقدر برای بومی‌سازی این پروژه هزینه شده، متذکر شد: تاکنون هزینه‌ای برای این پروژه نداشته‌ایم و تمرکز ما بیشتر در حوزه برندینگ و جا انداختن محصول به لحاظ دانش فنی بوده است.

سداد عرضه‌کننده دانش فنی نسل پنجم اینترنت در ایران

مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک سداد افزود: در حال حاضر تجهیزات استفاده از تکنولوژی نسل پنجم در اختیار اپراتورها قرار دارد و موضوع ما فقط بحث فروش کر است. به عبارت دیگر زیر ساخت استفاده از تکنولوژی ۵G در کشور وجود دارد و شرکت سداد فقط دانش فنی نسل پنجم اینترنت را در ایران عرضه خواهد کرد.

فرصت سه ماهه برای ارائه خدمات ۵G

وی درباره آغاز زمان ارائه خدمات ۵G تصریح کرد: این موضوع کاملا به اپراتورها بستگی دارد اما از لحظه انعقاد قرارداد همکاری با اپراتورها تا لحظه ارائه سرویس، به دو تا سه ماه زمان نیاز داریم.

کمک به ارزآوری کشور

علیپور با اشاره به رایزنی‌ها با برخی عرضه‌کنندگان اینترنت در کشور خاطرنشان کرد: اگر تیم‌های برندینگ در معرفی این محصول، خوب عمل کنند، شرکت سداد با ارائه خدمات ۵G می‌تواند حتی به ارزآوری در کشور کمک کند.

پایین بودن سرعت خدمات یکی از مشکلات صنعت بانکداری کشور

وی با اشاره به آینده بسیار روشن پروژه ۵G اظهار کرد: در حال حاضر یکی از مشکلات صنعت بانکداری کشور، پایین بودن سرعت سیستم‌ها و خدمات است که این موضوع باعث کند شدن ارائه خدمات به مردم می‌شود که شرکت سداد با ارائه خدمت جدید خود و رفع یکی از اصلی‌ترین مشکلات صنعت بانکداری، می‌تواند آینده روشنی را در این زمینه ترسیم کند.

کمک شایان به نظام بانکی کشور

مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک سداد در پایان گفت: یکی از ویژگی‌های بارز تکنولوژی ۵G افزایش سرعت انتقال داده است و این پروژه بدون شک می‌تواند به نظام بانکی کشور و ارائه خدمات به مشتریان آنها کمک شایانی کند.

کد خبر 5310973

منبع: مهر

کلیدواژه: فناوری 5G مخابرات تحریم های ایران پروازهای اربعین قیمت دلار اربعین 1400 سازمان هواپیمایی کشوری وزارت جهاد کشاورزی قیمت یورو رمز ارز اقتصاد چین اجلاس شانگهای 2021 شاخص کل بورس قیمت جهانی نفت قیمت جهانی طلا بانک مرکزی ایران مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک سداد بومی سازی تکنولوژی عرضه کنندگان ارائه خدمات شرکت سداد تحریم ها دانش فنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۵۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی کاربردی ترین تجهیزات گلخانه ای کشور در مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌مدیر تحقیق و توسعه شرکت دانش بنیان صنعتی در مازندران گفت : دستگاه دی اکسید کربن ساز ، از دود خروجی بویلر های حرارتی برای تولید و تزریق گاز دی اکسید کربن به گلخانه ها استفاده می کند.


حسین زاده افزود :هر سه نوع دستگاههای دی اکسید کربن سازبومی سازی شده این واحد صنعتی ، برای گلخانه ای صنعتی ،نیمه صنعتی و نیز گلخانه هایی در مقیاس کوچک قابل استفاده است.

مدیر واحد تحقیق و توسعه شرکت صنعتی دانش بنیان دابو صنعت ، با اشاره به اینکه استفاده از این دستگاه تولید محصولات گلخانه ای به ویژه سبزی و صیفی را تا 40 درصد افزایش می دهد ،قیمت تمام شده محصول بومی سازی شده را نیز 50 درصد ارزانتر از نمونه های مشابه خارجی عنوان کرد.

ازدستگاههای دی اکسید کربن ساز در گلخانه ها برای افزایش فتوسنتز به منظور تقویت ریشه زایی ،جوانه زنی ،گلدهی ومیوه دهی گیاهان استفاده می شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • گردهمایی مدیران مراکز نوآوری در کارخانه نوآوری امیدینو
  • بومی سازی کاربردی ترین تجهیزات گلخانه ای کشور در مازندران
  • شرکت مخابرات ایران، پروانه یکپارچه شبکه و خدمات ارتباطی دریافت کرد
  • بومی‌سازی کود «تریپل سوپر فسفات» توسط متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان
  • اعلام جرم علیه مدیرعامل شرکت مخابرات سیستان و بلوچستان
  • صرفه جویی ارزی ۳۷ میلیون دلاری با بومی سازی کود سیاه
  • ثبت ۱۲۰۰ شکایت از خودروسازان در سامانه خدمات پس از فروش
  • ارائه بیش از ۱۹ میلیون و ۸۰۰ هزار خدمت بهداشتی در سال ۱۴۰۲
  • بومی‌سازی تجهیزات آب و هواشناسی + فیلم
  • بومی سازی بیش از ۴ هزار قطعه تخصصی در نیروگاه بندرعباس