Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین - عاطفه حسینی؛ جو بایدن که تلاش داشت در مجمع عمومی سازمان ملل در زمینه واکسیناسیون در برابر رقبای خود از جمله چین، نقش مهم و تاثیرگذاری ایفا کند، حالا به دنبال فشار افکار عمومی باید پاسخگو باشد، چرا در حالیکه کمتر از 2 درصد از جمعیت کشورهای توسعه نیافته و فقیر تنها دوز اول واکسن را دریافت کردند، آمریکا وعده تزریق سومین دوز واکسن را به شهروندان خود داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در هفته‌های گذشته فشارها بر جو بایدن، رییس جمهوری آمریکا مبنی بر تامین واکسن برای کشورهای فقیر و توسعه نیافته افرایش یافته است.

علی‌رغم فشارهای جهانی در آستانه اجلاس سران مجمع عمومی سازمان ملل، گروهی از سناتورهای دموکرات نیز با انتشار نامه‌ای از بایدن خواستند تا تعهدات محکمی برای گسترش دسترسی جهانی به واکسن کووید -19 داشته باشد و جهان را از این همه گیری خارج کند.

در این نامه تاکید شده 11 میلیارد دوز واکسن کووید -19 برای واکسیناسیون 70 درصد از جمعیت جهان و کاهش قابل توجه انتشار  ویروس کرونا مورد نیاز است. این درحالی است که تا کنون ، 5.82 میلیارد دوز واکسن در سراسر جهان تزریق شده است و کمتر از 2 درصد از جمعیت کشورهای کم درآمد و توسعه نیافته یک دوز واکسن را دریافت کرده‌اند.

همچنین تلاش برخی از کشورها برای تزریق دوز سوم واکسن به شهروندان خود نشان از توزیع ناعادلانه واکسن‌های کرونا در جهان دارد. علی‌رغم وعده‌ها و تعهدات برخی از کشورهای ثروتمند برای اهدای نزدیک به 1 میلیارد دوز در راستای تلاش جهانی برای تامین واکسن، تنها 15 درصد از این کمک‌ها تامین شده است.

در روزهای اخیر واشنگتن پست در گزارشی از تلاش ایالات متحده برای واکسیناسیون حداقل 70 درصد جمعیت جهان تا زمان مجمع عمومی بعدی سازمان ملل متحد در سال 2022 خبر داد.

پیش‌تر جو بایدن نیز اعلام کرده بود که کشورش نیم میلیارد واکسن فایزر را به 92 کشور با درآمد کم و همچنین اتحادیه کشورهای آفریقایی از طریق کوواکس اهدا خواهد کرد. همچنین بر اساس گزارش واشنگتن پست ایالات متحده در حال حاضر به دنبال خرید نیم میلیارد دوز واکسن اضافی برای اهدا به سایر کشورها است.

رییس جمهوری آمریکا در اولین سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک گفت: "در حال حاضر ایالات متحده بیش از 15 میلیارد دلار برای مقابله با ویروس کرونا اختصاص داده است." بایدن همچنین افزود: " ما بیش از 160 میلیون دوز واکسن کووید -19 را به کشورهای دیگر ارسال کرده‌ایم."

به گفته کارشناسان آمریکا برای حفظ جایگاه خود باید در اجلاس سازمان ملل، تعهدات جدیدی برای کمک به کشورهای فقیر جهان برای مبارزه با کرونا اعلام کند.

همچنین پزشکان بدون مرز(MSF)  از ایالات متحده آمریکا و همچنین دیگر کشورهای پردرآمد خواسته تا بلافاصله دوزهای اضافی واکسن خود را از طریق تسهیلات کوواکس در کشورهایی که با کمبود واکسن روبرو هستند توزیع کنند.

پزشکان بدون مرز همچنین تاکید کرده که دولت ایالات متحده باید از شرکت‌های سازنده واکسن‌های مدرنا و فایزر بخواهد که علم و فناوری ساخت واکسن‌های کرونای ام‌آران‌ای را در اختیار سایر تولیدکنندگان بگذارند تا آن‌ها نیز بتوانند واکسن‌های بیشتری تولید کرده و با واکسیناسیون عمومی تعداد قربانیان کرونا در سرتاسر جهان کاهش یابد.

پربیننده ترین عوارض جانبی واکسن آسترازنکا شرایط واکسیناسیون کرونا در کودکانِ زیر ۱۲ سال چرا آسترازنکا کمیاب شده است؟ طرح ضربتی واکسیناسیون کرونا در تهران از فردا آغاز می‌ شود مسافران به خارج کشور برای کارت واکسن کرونای دیجیتال هیچ پولی نپردازند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: عاطفه حسینی واکسن کرونا عاطفه حسینی ایالات متحده میلیارد دوز مجمع عمومی سازمان ملل دوز واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۶۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز خلیج فارس، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: با ورود این ۲ واکسن مهم به برنامه واکسیناسیون، از عفونت‌های مختلف تنفسی و گوارشی در نوزادان جلوگیری می‌شود.

پنوموکوک یکی از مهم‌ترین باکتری‌های بیماری‌زا در انسان است که عامل اصلی بیماری پنومونی (سینه پهلو) شناخته می‌شود، روتاویروس نیز یک ویروس بسیار مسری است که موجب اسهال در کودکان می‌شود.

دکتر عبدالجبار ذاکری افزود: واکسن روتاویروس در سنین دو، چهار و۶ ماهگی و همچنین واکسن پُنوموکوک در سنین دو، چهار و ۱۲ ماهگی به کودکان تزریق می‌شود.

بیشتر بخوانید؛ اجرای طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در هرمزگان

باکتری پنوموکوک می‌تواند عفونت‌های دیگری مانند سینوزیت، اوتیت (عفونت گوش میانی)، باکتریمی، سپسیس، مننژیت، استئومیلیت، آرتریت سپتیک، اندوکاردیت، پریتونیت، پریکاردیت، سلولیت و آبسه‌های مغزی را نیز ایجاد کند.

دیگر خبرها

  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل
  • پتار ؛ از پر جمعیت ترین محله های فقیر نشین جهان(+عکس)
  • اجرای نوبت اول واکسیناسیون فلج اطفال با ۵۸۴ هزار دز
  • واکسیناسیون ۳۰۰ هزار راس دام در استان همدان