Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست مرکز امور بین الملل آموزش و پرورش گفت: آمادگی کامل برای بازگشایی مدارس ایرانی در خارج از کشور را داریم و شروع آموزش مطابق با تقویم سال تحصیلی کشور ایران است، ولی در برخی کشور‌ها باید تابع قوانین و مقررات و تقویم اجرایی آن کشور باشیم. در برگزاری مدارس به صورت حضوری باید طبق پروتکل و دستورالعمل همان کشور‌ها عمل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری میزان- به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، میترا تیموری گفت: از دیر باز وجود مدارس خارج از کشور برای ما دارای اهمیت بسیار زیادی بوده است، این دانش آموزان در کشوری که ساکن هستند؛ نیاز دارند با فرهنگ و ارزش‌های ایران آشنا شوند، این مدارس دایر شدند که دانش آموزان و خانواده‌های آن‌ها بتوانند از این مدارس بهره ببرند. ضمن این که مدارس، پایگاه‌های فرهنگی و ارزشی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور هستند و ما همواره سعی می‌کنیم آنچه در توان داریم به‌کار گیریم که کیفیت این مدارس بالا باشد. به دلیل این که دانش‌آموزان ما از تعلیم و تربیت عقب نمانند و از طرفی پرچم‌دار و سمبل ما در کشور‌های دیگر هستند و ما دوست داریم یک نمونه فاخر از انسان ایرانی، دانش آموز ایرانی و معلم ایرانی در کشور‌های دیگر باشند و هم‌چنین دانش‌آموزان و خانواده‌های آن‌ها از کیفیت تحصیل راضی باشند.

وی افزود: در حال حاضر در ۵۷ شهر از ۳۷ کشور، مدرسه داریم. از این مدارس ۶۵ مدرسه دولتی، ۱۲ مدرسه غیردولتی و ۴ مدرسه بین المللی است و تاکنون تعداد ۱۱ هزار و ۱۱۸ دانش آموز در آن‌ها ثبت نام کرده اند. با توجه به شرایط کرونا و این‌که برخی افراد هنوز در کشور‌های مقصد مستقر نشده‌اند استقبال خوبی از مدارس ایرانی شده است.

تیموری به نحوه نظارت وارزیابی مدارس خارج از کشور پرداخت و گفت: برای سازمان دهی و کنترل بیشتر بر مدارس ایرانی که در جهان داریم، مدارس را در هفت اداره ساماندهی و تحت نظارت هفت سرپرستی قرار دادیم. کشور‌هایی که در محدوده جغرافیای هر یک از سرپرستی‌ها قرار می‌گیرند تحت نظارت همان سرپرستی هستند.

سرپرست مرکز امور بین الملل گفت: نقش و عملکرد سرپرستی‌ها برای مدارس ایرانی مثل اداره آموزش و پرورش است. مدیران سرپرستی‌ها با مدارس تحت حوزه خود در ارتباط هستند و همه مسائل مربوط به آن‌ها را از طریق مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور پیگیری می‌کنند.

تیموری افزود: بخش‌ها و معاونت‌های مختلف ستاد که در وزارت آموزش و پرورش مستقر هستند هر کدام وظیفه‌ای تخصصی دارند و مرکز امور بین‌الملل هم هر کدام از مسائل مدارس را از حوزه تخصصی ذیربط پیگیری می‌کند و از طریق سرپرستی‌ها به نتیجه می‌رساند. مرکز امور بین الملل واسط بین ستاد و سرپرستی‌های ما در خارج از کشور است. هدف ما حفظ این ارتباط است. تا دانش‌آموزان خارج از کشور از برنامه‌ها و فعالیت‌های تدارک دیده شده توسط آموزش و پروش داخل کشور بهره ببرند.

تیموری ادامه داد: اگر فردی تا کلاس دهم را در ایران گذرانده باشد می‌تواند در کشور مورد نظر خود که مدرسه ایرانی دارد، ادامه تحصیل دهد. ما بخشی داریم به نام «فارسی‌آموزی» که افراد متقاضی می‌توانند به‌صورت حضوری و مجازی صرفاً زبان فارسی بیاموزند.

وی در خصوص نحوه ثبت نام در مدارس ایرانی خارج از کشور افزود: خانواده‌های دانش‌آموزان می‌توانند با مراجعه حضوری ثبت نام را انجام دهند، هم‌چنین می‌توانند با ارائه مدارک به صورت غیر‌حضوری ثبت نام کنند و در زمان امتحانات به صورت حضوری به مدرسه مراجعه کنند، زیرا در بعضی از کشور‌ها مدرسه ایرانی وجود ندارد.

تیموری در پایان خاطر نشان کرد: ما آمادگی کامل برای بازگشایی مدارس ایرانی در خارج از کشور را داریم و شروع آموزش مطابق با تقویم سال تحصیلی کشور ایران است، ولی در برخی کشور‌ها باید تابع قوانین و مقررات و تقویم اجرایی آن کشور باشیم. در برگزاری مدارس به صورت حضوری باید طبق پروتکل و دستورالعمل همان کشور‌ها عمل کنیم.
بیشتر بخوانید: زمان بازگشایی مدارس اعلام شد
انتهای پیام/ برچسب ها: آموزش مدارس خارج از کشور

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آموزش مدارس خارج از کشور مرکز امور بین الملل مدارس خارج از کشور خارج از کشور بازگشایی مدارس صورت حضوری مدارس ایرانی دانش آموزان سرپرستی ها ثبت نام کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۶۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای عضو پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی برای نخستین بار در ایران

دکتر امیرحسام علیرضایی با اعلام این خبر، افزود: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران برای نخستین بار در کشور موفق به اهدای اعضای یک بیمار پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی شد.

وی خاطرنشان کرد: واحد فراهم آوری اعضا و نسوج پیوندی دانشگاه مذکور به عنوان واحد پیشرو در امر اهدا پس از مرگ قلبی در کشور طی سه سال اخیر موفق به اهدای اعضای بیماران پس از مرگ قلبی به نیازمندان عضو شده است.

علیرضایی افزود: به تازگی تیم فراهم آوری اعضا این دانشگاه به سرپرستی دکتر سام زراعتیان نژاد، جراح قلب و عروق و عضو هیأت علمی دانشگاه موفق به فراهم آوری اعضای پیوندی از اهداکننده مبتلا به آمبولی ریه و ایست کامل قلبی شد که گیرندگان اعضا پس از دریافت عضو با شرایط عمومی خوب از بیمارستان ترخیص شدند.

وی عنوان کرد: این نوع اهدا در کشور و حتی در جهان بر اساس طبقه بندی ماستریخت بی نظیر و در صورت وجود کم نظیر است. در حال حاضر از افراد پس از مرگ مغزی (DBD) و در شرایط خاص از افراد پس از مرگ قلبی (DCD) با استفاده از فناوری های خاص که به آن فناوری برتر گفته می شود، اعضا با موفقیت به اهدا می رسد.

علیرضایی افزود: این روش جدید اهدا در کشور به عنوان منبع جدید تامین اعضا می تواند میزان لیست بیماران در انتظار دریافت اعضا را کاهش دهد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • آموزش عملی آمادگی دفاعی ۱۰ هزار دانش‌آموز قزوینی
  • اهدای اعضای یک بیمار پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی
  • اهدای اعضای بیمار پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت
  • اهدای عضو بیمار پس از ایست کامل قلبی
  • اهدای عضو پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی برای نخستین بار در ایران
  • فراهم شدن امکان تغییر رشته تحصیلی دانش آموزان
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود
  • اجرای طرح ارتقای سلامت دهان و دندان در مدارس عشایری کشور