Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-03-28@17:10:34 GMT

اسکان خانه اولی های آملی در مسکن ملی نیم‌بند بی‌آب و برق

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۸۷۵۵۸

اسکان خانه اولی های آملی در مسکن ملی نیم‌بند بی‌آب و برق

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها- مهدی غلامی: طرح اقدام ملی مسکن که جایگزین مسکن مهر شده، در برخی مناطق با مشکلات و نارسایی‌های مواجه است، نمونه این طرح از دو سال گذشته در منطقه شاه محله شهر آمل در حال اجرا است.

ساختمان‌ها به موازات هم قد کشیده اند، اما همزمان با پیشرفت و در مراحل پایانی کار، خبری از انشعاب‌های برق، آب، راه دسترسی مناسب و دیگر خدمات عمومی مورد نیاز برای سکونت خانواده در قالب یک شهرک مسکونی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خانه‌ها به موقع تحویل نشد

شماری از خانه اولی‌های ساکن در این شهرک با بیان اینکه عنوان کردند: پرداخت نکردن تسهیلات از سوی بانک و نبود آب و برق و گاز باعث تأخیر در ساخت و تحویل به موقع شده است.

این عده اعلام کردند که قرار بود نخستین واحدهای این شهرک اردیبهشت، خرداد و تیرماه تحویل شود، اما باگذشت بیش از ۳ تا ۴ ماه هنوز بخش زیادی از کار ساختمان انجام نشده است.

آنان در عین حال با اشاره به اینکه با توجه به افزایش سرسام آور اجاره بها و رهن، تأخیر در ساخت خانه برای آنها طاقت فرسا شده است، از مسئولان ارشد شهرستان و نیز آب و فاضلاب، گاز و برق برای تسریع در ساخت پروژه درخواست همکاری کردند.

زندگی مشترک زوج جوان آملی درخانه نیم بند!

همزمان با حضور میدانی خبرنگار مهر در این شهرک، وانت بار حاوی جهیزیه زوج جوان آملی نیز در حال خالی کردن وسایل زندگی آنها بود. واحدی که در میان دیگر واحدهای در حال ساخت کامل و رنگ و لعاب شده است، اما خبری از گاز و آب نبود، برق مصرفی این واحدها هم به صورت علی الحساب از برق در حال استفاده برای شهرک تأمین شده است.

این زوج با عبور از زیر قرآن، کلید واحد نیمه کاره خود را تحویل گرفتند. زوج آملی دلیل این اقدام خود را ناتوانی در تأمین پیش پرداخت برای رهن خانه بیان و اضافه کردند: با وجود سختی زیاد، منتظر تحویل به موقع خانه خودمان بودیم، اما چاره‌ای نداشتیم و مجبور به سکونت در خانه نیمه ساز شدیم.

این زوج آملی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه واقعاً مسئولان چنین سکونت و وضعیتی را برای فرزندان و اطرافیان خودشان متصور خواهند بود یا این وضعیت را فقط شایسته مردم می‌دادند؟ افزودند: انتظار است مسئولان پای کار بیایند تا جوان‌ها در شروع زندگی تحت فشار انبوه مشکلات قرار نگیرند.

با پیگیری‌های خبرنگار مهر، کارگروهی با دستور رسیدگی ویژه از سوی شریعت فرماندار ویژه شهرستان آمل تشکیل شد. این اقدام پس از آن صورت گرفت که مالکان طرح مسکن مهر سابق و طرح اقدام ملی مسکن فعلی از تأخیر طولانی مدت در تحویل خانه‌ها گله مند بودند و خواهان پاسخ صریح و اعلام زمان مشخص برای تحویل خانه‌هایشان بودند.

تحویل پروژه مسکن مهر تعاونی ۲۸ پس از چند سال توقف

یکی از انبوه سازان شهرستان آمل در گفتگو با خبرنگار مهر در تشریح فرایند شروع کار پروژه مسکن ۱۲۰ واحدی آم ل گفت: از همان موقع تحویل، این پروژه چندین سال به نوعی در کما و ساخت آن کاملاً متوقف شده بود و پیمانکار عملاً توان پیش بردن کار را نداشت.

وی افزود: پس از آن با نشستی که با مسئولان وقت شهرستان داشتیم، متوجه شدیم علت توقف پروژه، عدم همکاری بانک و مسئولان وقت شهرستان بوده است.

پروژه‌ای که سه دولت به خود دید!

این انبوه ساز آملی با انتقاد از طولانی شدن فرایند ساخت مسکن برای ۱۲۰ خانوار در منطقه شامحله آمل گفت: این پروژه سه دولت به خود دیده و در این مرحله خواستار رسیدگی به مشکل هستیم.

علیرضا شریعت، فرماندار ویژه شهرستان آمل دستور ویژه داد تا هرچه سریع‌تر کارگروه ویژه ای به ریاست معاون عمرانی فرماندار و با حضور رؤسای آب وفاضلاب، گاز، برق و راه و شهرسازی، کاستی‌ها و مشکلات این شهرک را بررسی کنند.

مشکلی برای معرفی بانک نداریم

سیدعباس رهگشای معاون بازآفرینی و مسکن اداره کل راه و شهرسازی مازندران، در خصوص بروز تأخیر و مشکلات برای مالکان مسکن ملی در شهرستان آمل، مشکل را در سامانه اینترنتی این مجموعه در سطح کشوری بیان کرد و گفت: اکنون سامانه جدیدی برای ثبت مشخصات متقاضیان مسکن اقدام ملی و خانه اولی‌ها باز شده است.

وی افزود: پس از ثبت نهایی اسامی در این سامانه که همزمان برای بانک عامل هم قابل رؤیت است، مشکلی برای پرداخت تسهیلات مورد نظر نیست.

کد خبر 5308699

منبع: مهر

کلیدواژه: مسکن ملی فرمانداری آمل مسکن مهر هفته دفاع مقدس ویروس کرونا واکسن کرونا اربعین 1400 آمار کرونا اربعین حسینی بوشهر دفاع مقدس جنگ تحمیلی گرگان دفاع مقدس کرمانشاه واکسیناسیون کرونا ایلام مجلس شورای اسلامی خبرنگار مهر شهرستان آمل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۷۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه اول پروژه و تحویل کلاس درس سیستان و بلوچستان در کشور

میثم لک زایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، افزود: در سال ۱۴۰۲ با حمایت و توجه ویژه دولت و با هم افزایی ایجاد شده بین مسؤولان استانی، نهادها و مجموعه‌های انقلابی و خیریه‌ها و همچنین اجرای مسوولیت‌های اجتماعی شرکت‌ها، تعداد ۴۲۴ پروژه آموزشی در قالب هزار و ۵۰۳ کلاس درس استاندارد با صرف هزینه بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه بیش از ۱۵۰ هزار مترمربع به فضاهای آموزشی این استان در سال گذشته افزوده شده است، ادامه داد: سیستان و بلوچستان رتبه اول را در تعداد پروژه آموزشی و تحویل کلاس درس در کشور از آن خود کرده است.

وی تصریح کرد: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون هزار و ۲۰۰ پروژه آموزشی با تعداد چهار هزار و ۳۶۳ کلاس درس استاندارد و زیربنای ۳۷۸ هزار و ۶۱۸ مترمربع و اعتباری بالغ بر ۲۵ هزار میلیارد ریال احداث شده است.

لک زایی گفت: ۴۵۵ پروژه آموزشی با تعداد یک هزار و ۲۳۳ کلاس درس به صورت مردمی و ۵۰۳ پروژه آموزشی با تعداد دو هزار و ۱۰۹ کلاس درس به صورت مشارکتی و مابقی به صورت دولتی احداث و تکمیل شده است.

مدیرکل نوسازی مدارس استان سیستان و بلوچستان در خصوص پروژه‌های در حال اجرا در استان افزود: تعداد هزار و ۶۳۷ کلاس درس در قالب ۳۴۴ پروژه آموزشی در استان در حال احداث است.

وی با قدردانی از حضور پررنگ و اثربخش خیران مدرسه ساز در استان گفت: تعهد خیران نیک اندیش در سال ۱۴۰۲ به میزان ۱۴ هزار و ۴۵۷ میلیارد ریال بوده است که نسبت به سال ۱۴۰۱، رشد سه برابری داشته است.

لک زایی اظهار کرد: بیش از ۲۱۰ هزار مترمربع از پشت بام مدارس سطح استان ایزوگام شد که در سیل اخیر جنوب استان یکی از مواردی که سبب شده آسیب کمتری به مدارس وارد شود، اقدامات پیشگیرانه نوسازی مدارس بوده است.

مدیرکل نوسازی مدارس استان سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۰، ۲۶۰ هزار مترمربع آسفالت محوطه مدارس در سطح استان انجام شده است.

وی یکی دیگر از اقدامات مهم دولت سیزدهم را آغاز پروژه‌های طرح محرومیت زدایی دانست و بیان کرد: از این محل ۵۹ پروژه با تعداد ۴۳۸ کلاس درس در حال احداث است که در ماه‌های پایانی سال ۱۴۰۲ تعدادی از آنها به بهره برداری رسید.

لک زایی با اشاره به احداث و اجرای شبکه موتورخانه مرکزی در مدارس برای استاندارد سازی سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی کلاس درس اظهار کرد: علاوه بر آن، بیش از ۷ هزار و ۵۰۰ دستگاه اسپیلیت و کولر گازی برای نصب و راه اندازی در همه نقاط استان از محل اعتبارات ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ تا کنون تهیه و در کلاس درس نصب شده است.

مدیرکل نوسازی مدارس سیستان و بلوچستان در خصوص هنرستان‌ها و شبانه روزی‌ها نیز گفت: ۳۰۷ کلاس درس هم سو با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و فراگیری حرفه و گسترش عدالت آموزشی در سطح استان در حال احداث است.

وی با اشاره به اینکه این اداره کل متناسب با برنامه‌های ابلاغی و در راستای شاداب سازی و نشاط دانش آموزان، سالن‌های ورزشی و استخر نیز احداث کرده است، بیان کرد: در حال حاضر ۳۵ سالن‌های ورزشی و استخرهای در دست ساخت داریم.

لک زایی در خصوص توزیع تجهیزات آموزشی، کمک آموزشی در بین مدارس نیز گفت: ۵۹ هزار نفر دانش آموز تجهیزات آموزشی و کمک آموزشی با اعتباری بالغ بر هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال تجهیزات در سال ۱۴۰۲ توزیع شده است.

کد خبر 6064067

دیگر خبرها

  • بذرپاش : امسال هر ماه افتتاح مسکن داریم
  • وعده وزیر راه: هر ماه افتتاح مسکن داریم
  • کسب رتبه اول پروژه و تحویل کلاس درس سیستان و بلوچستان در کشور
  • بازدید استاندار آذربایجان شرقی از پروژه‌های عمرانی مرند
  • بذرپاش: امسال هر ماه افتتاح مسکن داریم
  • تحویل ۲۰۰ واحد نهضت ملی مسکن تا سه ماه آینده درسیستان و بلوچستان
  • استاندار مرکزی: عقب افتادگی‌ حوزه مسکن باید در سال ۱۴۰۳ جبران شود
  • تحویل سه هزار واحد مسکن مهر پردیس تا خرداد ماه
  • ۱۸۰ واحد مسکن ملی دماوند خرداد ماه تحویل متقاضیان می شود
  • ۱۸۰ واحد مسکن ملی دماوند خرداد تحویل متقاضیان می شود