Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-19@20:00:46 GMT

کاشت (ایمپلنت) دندان تیتانیومی

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۸۸۳۶۹

کاشت (ایمپلنت) دندان تیتانیومی

به گزارش اقتصادآنلاین ، این دندان‌ها می‌توانند نتایج بلندمدتی داشته باشند و سطح کلی زندگی‌تان را ارتقا دهند. بااین‌وجود، چندین جنبه از کاشت دندان تیتانیومی که می‌توانید آن‌ها را در نظر بگیرید شامل محدودیت‌ها هزینه و عوارض احتمالی است. در اینجا به آنچه که باید در خصوص کاشت تیاتنیوم بدانید خواهیم پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاشت دندان تیتانیومی چیست؟

کاشت دندان تیتایومی معمولاً به‌منظور جایگزین‌کردن دندانِ خراب یا ازدست‌رفته استفاده می‌شود. این دندان‌ها برای کسانی که سلامت عمومی خوبی دارند بهترین گزینه است. این کاشت که از سال ۱۹۶۰ انجام می‌گیرد رایج‌ترین نوعِ کاشت دندان به دلیل طول عمر و کارکرد آن است.

کاشت تیتانیوم می‌تواند در موارد زیر استفاده گردد:

خرابی جدیِ دندان

عفونت

آسیب ناشی از تصادف

به‌عنوان جایگزین برای دندان مصنوعی

بیماری‌های لثوی

برخلاف روکشِ صرفِ دندان که تنها بالای یک دندان موجود قرار می‌گیرد، کاشت دندان با استفاده از جراحی در استخوان چانه شما جای می‌گیرد تا کاملاً جایگزین دندان پیشین گردد. اگر شما کاندیدی برای کاشت دندان هستید، دندانپزشک شما روکشی بر روی ایمپلنت تیتانیوم قرار می‌دهد.

کاشت دندان تیتانیومی به‌منظور دائمی بودن طراحی شده است. بااین‌وجود، ممکن است نیاز به جایگزین‌کردن آن پس از چند سال گذر زمان داشته باشید.

کاشت تیتانیوم چگونه با کاشت دندان سرامیکی قابل‌مقایسه است؟

یک مزیت تیتانیوم قابلیت اتصال به استخوان و رشد ایمپلنت پس از بهبود آن است (فرایندی که به آن پیوند استخوانی می‌گویند) این ماده همچنین به دلیل طول عمرش معروف است که می‌تواند سال‌ها – حتی مادام‌العمر - استفاده شود. شکستنِ کاشت تیتانیوم به‌ندرت رخ می‌دهد.

درحالی‌که پس از قرارگیری روکش بر روی ایمپلنت قادر به مشاهده دقیق آن نخواهید بود، برخی افراد در خصوص زیبایی کاشت تیتانیوم اهمیتی نمی‌دهند. در این مورد کاشت سرامیکی (زیرکونیا) ممکن است یک مزیت تلقی شود.

کاشتِ دندان سرامیکی سفیدرنگ است و می‌تواند با روکش دندان دقیقاً مطابقت داشته باشد. اگر سابقه گودی لثه دارید نیز این دندان‌ها گزینه بهتری نسبت به کاشت تیتانیومی هستند به این دلیل که چندان در چشم نیستند.

بااین‌وجود، آن‌ها معایبی نیز نسبت به کاشت تیتانیومی دارند. نه‌تنها از موادِ ترد ساخته شده‌اند، بلکه هزینه بیشتری نسبت به کاشت تیتانیوم خواهند داشت.

گاهی اوقات دندان‌های سرامیکی ممکن است در طول فرایند تولید آسیب ببینند. این موضوع ریسکِ شکستگی یا پس زدگی پس از جراحی ایمپلنت دندان را افزایش می‌دهد.

عوارض جانبی یا مشکلاتِ ناشی از کاشت تیتانیومی کدام هستند؟

عموماً، کاشت تیتانیومی به‌تنهایی نمی‌تواند عارضه جانبی یا وخامتی در بلندمدت ایجاد نماید.

به‌ندرت، تیتانیوم ممکن است ریسک واکنش‌های آلرژیک را به همراه داشته باشد. اگر سابقه آلرژی به فلزات را دارید، بهتر است پیش از انجام روندِ کاشت از یک متخصص آلرژی تقاضای تست نمایید. دیگر عارضه نادر مسمومیت تیتانیومی است که ممکن است منجر به التهاب استخوان، ازدست‌رفتن آن و یا هر دو مورد گردد.

همان‌طور که در دیگر انواع کاشت دندان انتظار می‌رود، ورژن‌های تیتانیومی نیز ممکن است درصورتی‌که مشکلات زمینه‌ای خاصی داشته باشید به‌خوبی بر استخوان چانه جوش نخورد. این موارد زمینه‌ای شامل موارد زیر است:

اعتیاد به نوشیدن الکل

سرطان

دیابت

اعتیاد به سیگار

مراقبت از کاشت جدید تیتانیومیتان به‌اندازه مراقبت از دندان‌های طبیعی‌تان اهمیت دارد و این به معنای مسواک زدن و کشیدن نخ دندان در کنار مراجعه منظم به دکتر به‌منظور تمیزکاری و چک آپ کلی است. این هشیاری طول عمر بیشتر دندان جدید را تضمین می‌کند.

آیا گرفتن MRI با وجود دندان تیتانیومی ایمن است؟

بله، پژوهش‌ها نشان می‌دهند اگر دندان تیتانیومی دارید گرفتن تست MRI مشکلی ندارد، اگرچه تیتانیوم یک فلز است اما توسط MRI متأثر نخواهد شد. اما همچنان مهم است که به ارائه‌دهنده خدمات پزشکی‌تان پیش از هرگونه تست MRI در خصوص وجود دندان تیتانیومی در بدنتان اطلاع دهید.

فرایند کاشت تیتانیوم به چه شکل است؟

اگر دندانپزشکی کاشت دندان را توصیه نمود، آن‌ها عموماً شما را به یک متخصص جراح دهانی ارجاع می‌دهند. دندانپزشک‌های عمومی و پزشکان بیماری‌های دندان و لثه نیز می‌توانند کاشت را انجام دهند که اگر چنین باشد آن‌ها نیاز به آموزش‌های پیشرفته و کسب تجربه در خصوص جای‌گذاری ایمپلنت دارند.

فرایند کاشتِ دندان تیتانیومی نیازمند دنبال‌کردن گام‌های زیر است:

۱. ابتدا، جراح دهان شما ایمپلنت را در استخوان چانه‌تان جای می‌دهد. ایمپلنت را گاهی پست نیز می‌نامند و شبیه به پیچ است.

۲. سپس، پایه‌ای بالای ایمپلنت قرار می‌گیرد و به نگه‌داشتن ایمن ایمپلنت کمک می‌نماید، همچنین به‌عنوان پایه‌ای برای روکش دندان عمل می‌کند.

۳. در آخر جراح دهان یا دندانپزشک عمومی شما روکش را بر روی پایه قرار می‌دهد. روکش درست شبیه به یک دندان طبیعی است اما علاوه‌برآن به‌عنوان محفظه‌ای برای بقیة ایمپلنت نیز عمل می‌کند.

گام‌های فوق، معمولاً در طی چند جلسه جداگانه طی می‌شوند. زمانی که پست تیتانیومی در استخوان چانه شما قرار گرفت، جراح دهان شما ممکن است چند ماه انتظار پیش از کامل کردن دو گام بعدی را توصیه نماید. این موضوع به جوش خوردن مناسب استخوان چانه منجر می‌شود.

درد و زمان بازیابی:

پیش از جراحی کاشت دندان، خدمت دهنده شما از بیهوشی عمومی به‌منظور عدم احساس درد در طول فرایند استفاده می‌نماید. در موردِ اضطراب در طول فرایند، جراح شما ممکن است بیهوشی عمومی را در عوض پیشنهاد دهد.

 با دنبال‌کردن فرایند، استفاده از دارو‌های بدون نیاز به نسخه مانند ایبوپروفن (موترینور آدویل) می‌تواند به کاهش هرگونه ناراحتی که احساس می‌کنید کمک نماید.

جراح دهان شما ممکن است دستورالعمل‌هایی برای مراقبت از کاشت جدیدتان از جمله تمیزکردنِ منظم آن‌ها تجویز کند. معمولاً، اغلب افراد می‌توانند در کمتر از دو روز پس از جراحی ایمپلنت به کار خود برگردند.

جراحی ایمپلنت چقدر هزینه دارد؟

در مجموع، میانگین هزینه کاشت دندان می‌تواند بین ۲۰۰۰ تا ۶۰۰۰ دلار باشد. ایمپلنت‌های تیتانیومی برای تولیدکننده هزینه کمتری در بردارد و نتیجتاً برای استفاده در این فرایند ارزان‌تر است.

 هزینه دقیق کاشت تیتانیوم بر مبنای تعداد دندان‌های درمانی، پزشکِ شما و محل شما تعیین می‌شود. اشعه ایکس، پایه‌ها، روکش‌ها، بیهوشی و کشیدن دندان همگی هزینه‌های جداگانه‌ای در برخواهند داشت. برخی برنامه‌های بیمه دندان فرایند‌های ایمپلنت را پوشش می‌دهند.

اگر بیمه نیستید یا از بیمه کافی برخوردار نیستید، ارائه‌دهنده شما ممکن است به‌صورت اقساطی کار کند. می‌توانید در خصوص تخفیف‌های شخصی به‌منظور کاهش هزینه‌های فرایند کاشت تیتانیوم درخواست نمایید.

نتیجه‌گیری:

کاشت دندان تیتانیومی متداول‌ترین نوعِ کاشت دندان به دلیلِ طول عمر و اثربخشی مناسب آن است. پس از جوش خوردن، ایمپلنت‌ها معمولاً با مراقبت مناسب و تمیزکردن منظم با مسواک و نخ دندان مادام‌العمر باقی می‌مانند.

کاشت دندان‌های جدید نیازمند سرمایه‌گذاری زمان و پول است، بنابراین با جراح دهان یا دندانپزشک خود در خصوص گزینه‌هایی که در پیشرو دارید صحبت کنید و نگرانی‌های خود در خصوص بروز هرگونه عوارض جانبی ناشی از تیتانیوم را مطرح نمایید.

پربیننده ترین عوارض جانبی واکسن آسترازنکا چرا آسترازنکا کمیاب شده است؟ شرایط واکسیناسیون کرونا در کودکانِ زیر ۱۲ سال ثبت نام واکسن کرونا ( بروزرسانی جدید ) مسافران به خارج کشور برای کارت واکسن کرونای دیجیتال هیچ پولی نپردازند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ایمپلنت دندان شما ممکن جراح دهان دندان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۸۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح دو مرکز تحقیقات و فناوری در حوزه تولید واکسن و ایمپلنت های ارتوپدی در پارک فناوری پردیس

مرکز تحقیقات و فناوری دو شرکت فعال در حوزه تولید واکسن های پلی ساکاریدی و ایمپلنت های ارتوپدی با حضور معاون اول و معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور در پارک فناوری پردیس افتتاح شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با حضور محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور، روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس و جمعی از مدیران و فناوران پارک، ساختمان دو شرکت جدید در پارک فناوری پردیس افتتاح شد.

یکی از این شرکت‌ها، شرکت رهپویان فناور صادق است که در سال ۱۳۹۸ با هدف تولید محصولات زیست فناورانه و واکسن‌های پلی ساکاریدی شامل هیب، پنوموکوک و مننژیت فعالیت خود را آغاز کرد. فاز اول ساختمان این شرکت در پارک فناوری پردیس حدود ۱۵۰۰ متر مربع شامل آزمایشگاه، واحد تولیدی و اداری می‌باشد.

در مرکز تحقیقات این شرکت که عصر سه شنبه مورد بهره برداری قرار گرفت، دو واکسن در مرحله مطالعات انسانی بوده و انتظار می‌رود که پس از انجام مطالعات لازم، در نیمه دوم سال، این دو واکسن پس از اخذ محوز‌های لازم وارد بازار شود.

افتتاح نخستین مرکز شتابدهی و هم آفرینی حوزه سلامت با مجوز معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در شرکت رهپویان فناور صادق از دیگر برنامه‌های این بازدید بود. این مرکز در راستای حمایت از استارتاپ‌های حوزه سلامت فعالیت خواهد داشت.

دیگر شرکت دانش‌بنیانی که افتتاح شد در حوزه تولید ایمپلنت‌های ارتوپدی مانند پیچ، پلک و نیل‌های اینترلاک به عنوان تثبیت کننده داخلی در درمان شکستگی‌ها فعالیت می‌کند.

محصولات این شرکت علاوه بر توزیع در بیش از ۱۵۰ مرکز پزشکی در داخل کشور به کشور‌های آلمان، سوئد، مالزی و... نیز صادر شده است.

دیگر خبرها

  • کشف بیش از ۱۲ هزار ایمپلنت قاچاق در تهران
  • کشف ایمپلنت قاچاق از دو مطب در تهران
  • کشف ۱۲۴۰۰ عدد ایمپلنت قاچاق از دو مطب در تهران
  • کشف اسرار جدید از ماه
  • افتتاح دو مرکز تحقیقات و فناوری در حوزه تولید واکسن و ایمپلنت های ارتوپدی در پارک فناوری پردیس
  • مرکز واکسن و ایمپلنت‌های ارتوپدی در پارک پردیس افتتاح شد
  • درمان افسردگی با ایمپلنتی به اندازه یک نخود
  • نیمه رسانای طلایی ساخته شد 
  • کره ماه چگونه به شکل فعلی خود درآمده است؟
  • فقط با ۱۵ هزارتومان این طلای خالص را بخرید!