Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تالش، گیلان از به دلیل شرایط آب و هوایی یکی از استان‌های حادثه‌خیز کشور محسوب می‌شود و سالانه حوادث مختلفی از سیل و زلزله تا آتش‌سوزی جنگل‌ها را در گیلان شاهد هستیم که همواره خساراتی را به استان وارد کرده است.

عدم نگهداری صحیح از منابع طبیعی و قطع بی‌رویه درختان در ایجاد سیلاب‌ها و خسارت‌های ناشی از آن بسیار تأثیرگذار است و با توجه به تغییر ساختار بارش‌ها اکنون این موضوع نیازمند توجه مسؤولان ذی‌ربط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ۳۰ شهریور سال ۹۹ درست یک سال پیش، بارش باران از نیمه‌های شب آغاز و موجب جاری شدن سیل در بسیاری از مناطق این شهرستان شد و مسیر دسترسی بسیاری از روستاها و جاده ترانزیتی تالش به آستارا و نیز جاده اسالم به خلخال را مسدود کرد.

گرچه همه‌ساله با بارش باران و جاری شدن سیل در رودخانه کرگانرود تالش شاهد مسدود شدن جاده ترانزیتی این شهر و سرگردانی شهروندان و مسافرین بودیم اما در سیل شهریور ماه سال ۹۹ در شهرستان تالش حدود ۲۰۰ میلیارد تومان بیشترین میزان خسارت را به دنبال داشت.

 

حال با گذشت یکسال از سیل اتفاق افتاده در تالش هنوز برخی از جاده‌های ییلاقی و روستایی در این شهرستان همچنان دچار مشکلاتی هستند و علاوه بر نبود آسفالت، هیچگونه علائم راهنمایی رانندگی در این جاده‌ها وجود ندارد.

یکی دیگر از اتفافات نامطلوب بعد از سیل سال ۹۹ در تالش، تخریب پل اصلی عابر پیاده در این شهر بود، به طوری که شهروندان تالشی می‌گویند پل اصلی عابر پیاده بعد از سیل به‌‌طور کلی رها شده و مردم برای رفت‌وآمد از این‌ پل باید از عرض خیابان عبور کنند.

 

یکی از شهروندان تالشی در این باره می‌گوید: «این پل محلی برای عبور و مرور بی‌خطر میانسالان است و قبل از وقوع سیل تصمیم‌ به بازسازی آن گرفته شده بود اما بعد از تخریب روند بازسازی متوقف شد و میانسالان برای عبور و مرور همچنان با مشکل جدی مواجه هستند.»
بررسی‌های خبرنگار فارس نشان می‌دهد بعد از گذشت یکسال از تخریب پل تالش بر اثر سیل جز اتصال یک‌ الی دو ستون هنوز اتفاق خاصی در راستای بازسازی پل اتفاق نیافتاده است، و مسؤولان استانی عامل کندی در روند بازسازی برخی پروژه‌‌های عمرانی تخریب شده در تالش را عدم اختصاص بودجه کافی می‌دانند و این درحالی است که به گفته حسن محمدیاری نماینده مردم شهرستان تالش در مجلس شورای اسلامی در دولت گذشته دولت ۱۰۰ میلیارد تومان به حوزه بحران در غرب استان گیلان اختصاص داد اما با توجه به اینکه اوراق قرضه بوده و مربوط به سال ۱۴۰۱ است، مقرر شد تا ۵۰ میلیارد تومان آن برای بازسازی زیرساخت‌های آسیب دیده از سیل تالش در نظر گرفته شود.

علاوه بر این مردم روستاهای تالش از خاکی بودن برخی از جاده‌ها گله‌مندی بوده و می‌گویند: «بعد از سیل یک کیلومتر از جاده‌های روستایی آسفالت شد اما اختلافات ایجاد شده با پیمانکار مشکلات را دو برابر کرده و خودروها برای عبور و مرور مشکل دارند.»

تمامی مشکلات آب و برق و گاز پس از سیل مرتفع شد

فرماندار شهرستان تالش در خصوص مشکلات پیش آمده برای این شهرستان، خسارت وارد شده به این شهرستان را بسیار جدی می‌داند و می‌گوید بعد از سیل اتفاق افتاده در تالش برق دو هزار و ۴۰۰ خانوار، آب یک‌هزار و ۱۰۰ مشترک و گاز ۴۷۸ مشترک با قطعی مواجه شده بود که اکنون تمامی این موارد برطرف شده است.

در سیل تالش ۹ واحد روستایی به طور کامل تخریب و به ۳۰ واحد روستایی هم خسارت جدی وارد شد.

 

محمد حسین شاهکویی، گله‌مندی مردم نسبت به عدم بازسازی کامل پل اصلی عابر پیاده تالش را به حق می‌داند و می‌گوید در کمیته برنامه‌ریزی شهرستان مبلغ دو میلیارد تومان اعتبار به تکمیل و تعریض این پل به چهار متر اختصاص پیدا کرده است.

 

وی ادامه داد که خسارت وارد شده به تالش بعد از وقوع سیل تنها مختص زیر بناهای عمرانی نبوده و ۱۴۰ هکتار از اراضی کشاورزی در این‌شهرستان تخریب و پیگیری‌ها در خصوص جبران خسارت وارد شده به این‌باغات ادامه داشته و اقدامات خوبی در این خصوص اندیشیده شده است.

فرماندار شهرستان تالش بیشترین میزان خسارت به این‌شهرستان را مربوط به منازل مسکونی دانست و گفت: در مجموع بیش از ۱۹۰ میلیارد تومان خسارت به تالش وارد شده و بعد از وقوع سیل تیمی متخصص و کارشناس در راستای جبران خسارت تشکیل و در همین جهت برخی از جاده‌ و پل‌های روستایی ترمیم شدند.

با توجه به فرا رسیدن فصل پاییز و زمستان و تشدید بارش‌های باران در گیلان ایجاد زیرساخت‌های لازم به‌منظور کاهش خسارت‌های ناشی از حوادثی چون سیل و ممانعت از وقوع چنین بحران‌هایی نیازمند توجه و عزم جدی مسؤولان متولی امر است.

انتهای پیام/۳۳۸۹

منبع: فارس

کلیدواژه: سیل بازسازی تالش گیلان فرماندار شهرستان تالش سیلاب پل اصلی تالش خسارات ناشی از سیل شاهکویی میلیارد تومان شهرستان تالش بعد از سیل وارد شده جاده ها وارد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۱۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیلابی شدن معابر شهری کاشان + فیلم

معابر شهری کاشان با بارش باران دچار آبگرفتگی شده و سیلاب در برخی نقاط جاری شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، با بارش نزولات آسمانی در شهرستان کاشان شاهد سیلابی شدن مسیرها و معتبر شهری کاشان بودیم و از این رو دستگاه‌های خدماتی و امدادی به حالت آماده‌باش درآمدند و بازدیدهای میدانی و اقدامات لازم برای امدادرسانی و پیشگیری از وقوع حوادث انجام شد.

منصور شیشه‌فروش در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، اظهار داشت: بارش‌های رگباری باران و تگرگ در مناطق شمال و شمال شرق استان از جمله شهرستان‌های کاشان، آران و بیدگل، اردستان، نطنز باعث فعال شدن رودخانه‌های فصلی و بروز سیلاب و روان‌آب در جاده‌های مواصلاتی شهری و روستایی و نیز ابگرفتگی معایر و تعدادی از منازل مسکونی شده است.

وی ضمن اشاره به ادامه بارش‌ها تا فردا افزود: توصیه می‌شود از تردد و توقف در مسیر رودخانه‌های فصلی و آبراهه‌ها خودداری و سفرهای غیر ضروری در محورهای این مناطق تا رفع شرایط آبگرفتگی انجام نشود؛ تیم‌های امدادی در حال تخلیه آب از منازل در معرض آبگرفتگی هستند و عوامل راهداری و پلیس با اعمال محدودیت‌های موقت تردد در محورهای سیل گیر و کنترل ترافیک نسبت به ایمن‌سازی راه‌ها اقدام می‌کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان ابراز داشت: ادامه بارش‌ها موجب آبگرفتگی در جاده بادرود به ‌کاشان و انسداد موقت جاده بادرود کاشان و کندی تردد در محورها شده است و شاها آبگرفتگی محور بزرگراه نایین اردستان کاشان در محدوده مهراندو و ظفر قند شهرستان اردستان، محور کسوج و اردستان کاشان زیر گذر زواره شده که باعث کندی تردد شد.

وی گفت: بارش‌های رگباری در ارتفاعات قمصر و قهرود و فعال شدن رودخانه حیدر کاشان باعث جریان یافتن روان‌آب و سیلاب و ابگرفتگی در مناطق دو، سه و چهار شهر کاشان و آبگرفتگی در  منطقه فین، بلوار امام رضا، بالادست مسکن مهر محور خرم دشت، روستاهای دره، یزدل جوینان شهرک صنعتی جعفرآباد، محور فرودگاه کاشان و نیز آبگرفتگی جاده ابوزیدآباد شهرستان آران و بیدگل شد.

.

انتهای پیام/801/

دیگر خبرها

  • کشف جسد زن ۵۹ ساله در تالش
  • سیلابی شدن معابر شهری کاشان + فیلم
  • کاشانی‌ها از تردد در مسیر رودخانه‌ها خودداری کنند
  • خسارت بارش باران درشمال اصفهان/سیلاب در روستای صالح‌آباد جاری شد
  • خسارت سیل به قشلاق ذاخر شهرستان اهر
  • امدادرسانی‌ هلال احمر به حدود ۴۰ هزار و ۹۳۴ آسیب دیده سیلاب بلوچستان تداوم دارد
  • خسارت گسترده سیلاب به کشاورزیِ جنوب سیستان و بلوچستان
  • خسارت میلیاردی سیل به بخش کشاورزی سیستان‌وبلوچستان
  • خسارت ۲۱ هزار میلیارد ریالی سیلاب به بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان
  • بارندگی ۴۰۹ میلی‌متری زرآباد و تخریب گسترده زیرساخت‌ها