Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، سهیل متینی تبار مدیرعامل شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران گفت: در این شرکت هشت محصول کاربردی در صنعت نفت به تولید رسیده است.

وی در خصوص «سیستم ارتینک اتوماتیک بارگیری و تخلیه ضد انفجار» گفت: بهنگام حرکت کامیون ها و مخزن دارها، الکتریسیته ساکن در اطراف نفتکش ها به وجود می‌آید و با کمک این دستگاه، الکتریسیته ساکن به زمین تخلیه و از آتش سوزی در انبارهای نفت جلوگیری می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متینی تبار در خصوص شیر کنترل برقی ضدانفجار گفت: شیر کنترل برقی ضدانفجار نمونه مهندسی معکوس شده از شیر برقی شرکت آمریکایی است که بومی سازی شده است. این دستگاه به کنترل جریان فرآورده های نفتی می پردازد و بر روی ست استاپ ولوها نصب می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان درباره سیستم فلومیتر جابه جایی مثبت گفت: این دستگاه به منظور اندازه گیری جریان فرآورده های نفتی در خطوط لوله، پایانه های نفتی و انبارهای نفت استفاده می‌شود. نمونه خارجی این دستگاه از کشورهای آمریکایی و اروپایی وارد می شد و از طریق مهندسی معکوس و طراحی از پایه، توانستیم آن را به تولید برسانیم.

وی در خصوص فلومیتر توربینی تولید شده در این شرکت گفت: این دستگاه نیز نوع دیگری از دستگاه های اندازه گیری است. به صورت پره توربینی و برای اندازه گیری فرآورده های نفتی که در خطوط لوله و پایانه ها با سرعت زیاد حرکت می کنند مورد استفاده قرار می گیرد.

متینی تبار افزود: در دنیا و مطابق با استانداردهای بین المللی API اگر دقت دستگاه ۰.۱۵ درصد و یا تکرارپذیری ۰.۰۲ درصد باشد می توانیم آن را در مبادی تحویل به مشتری استفاده کنیم که به اصطلاح در پایانه های صادراتی نیز استفاده م یشود.

وی گفت: سیستم ترانسمیتر پالسر ضد انفجار از دیگر محصولات تولید شده در این شرکت است که به واسطه آن، حرکت دوّار میترهای جابه جایی مثبت را به پالس های الکتریکی تبدیل و سپس خروجی مربوطه را به فلوکامپیوتر یا شماره انداز دیجیتالی هدایت می کند.

این فعال دانش بنیان افزود: این پالسها در دو کانال A و B تولید و در فاز نود درجه کنترل می شود. این دستگاه در محیط های انفجاری و پرخطر قابل نصب است. ما موفق به اخذ گواهینامه بین المللی برای این سیستم شده ایم.

وی با اشاره به اهمیت صحت سنجی از طراحی و تولید دستگاه مستر میتر جابه جایی مثبت یاد کرد و افزود: این دستگاه به منظور کالیبره کردن انواع فلومیترها قابل استفاده است. دقت این دستگاه باید بالاتر از سایر دستگاه ها باشد. مستر میتر جابه جایی مثبت با دقت تقریبا ۰.۱ درصد و تکرارپذیری ۰.۰۱ درصد به منظور صحت سنجی انواع میترها مورد استفاده قرار می گیرد.

متینی تبار ضمن اشاره به شرکت آمریکایی که دستگاه قطعات یدکی را تولید می کند، اظهار داشت: ما از طریق مهندسی معکوس توانستیم این دستگاه با تکنولوژی بالا را طراحی و تولید کنیم. نزدیک به سه سال بر روی این پروژه کار کردیم. با توجه به تحریم های به وجود آمده و نداشتن واردات، قرارداد تولید این دستگاه با ما بسته شد و هم اکنون نیز این دستگاه ها در صنعت استفاده میشود و ما توانستیم قطعات مربوط را جایگزین نمونه های اصلی کنیم.

متینی تبار در خصوص دستگاه فلوکامپیوتر دیجیتال محاسبات جبران سازی دما بر روی فراورده های نفتی تولید شده در این شرکت گفت: این دستگاه به منظور اندازه گیری مقدار دقیق حجم فراورده مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی از مستر میتر به عنوان شاخص ترین محصول شرکت یاد کرد و گفت: این دستگاه تکنولوژی بالایی دارد و تلفیقی از سه دستگاه فلومیتر جابه جایی مثبت، فلوکامپیوتر و پالسر است و تقریبا می توان گفت به صورت یک پکیج است و در صنعت مورد استفاد قرار می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان با تاکید بر این نکته که طراحی و تولید دستگاه ها بر پایه تلفیقی از مهندسی معکوس و طراحی از پایه است، افزود: در فلومیتر توربینی، قطعه ای به نام پیکاپ پویل وجود داشت که قابل مهندسی معکوس نبود. در واقع به صورت یک پک ارائه شده بود و ما برای آنکه مقدار لیتراژ را از این دستگاه متوجه شویم از شیوه طراحی از پایه استفاده کردیم.

متینی تبار در توضیح معرفی مشتریان و مخاطبان شرکت گفت: در صنعت نفت، از موقعی که نفت استخراج می شود تا زمانیکه به انبارهای نفت میرسد باید مقدار اندازه گیری فرآورده را داشته باشیم. از انبارهای نفت تا شبکه توزیع مانند شرکت ملی پالایش و پخش نفت و شرکت پتروشیمی از مخاطبان ما محسوب می شوند. می توانیم بگوییم که تمام شرکت های تابعه نفت مشتری سازمان ما به حساب می آیند.

وی گفت: ما از طریق شرکت های واسطه توانسته ایم به شرکت های نفتی حاشیه دریای خزر و حاشیه خلیج فارس یعنی به شرکت های همسایه هم صادرات داشته باشیم.

کد خبر 5311586 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: پارک علم و فناوری دانشگاه تهران تولید دانش بنیان صنعت نفت حاکمیت سایبری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نوآوری فناوری فضایی شرکت دانش بنیان همراه اول شبکه ملی اطلاعات فیس بوک گوگل ایرانسل کسب و کار آمازون عیسی زارع پور قانون جابه جایی مثبت مهندسی معکوس انبارهای نفت قرار می گیرد اندازه گیری دانش بنیان دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۲۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور هزار و ۳۴۲ پروانه بهره‌برداری در خراسان رضوی

      به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، استاندار خراسان رضوی روز یکشنبه در جلسه شورای هماهنگی دستگاه‌های اقتصادی استان گفت:یکی از ظرفیت‌های مهم استان حوزه معدن و صنعت است که در رشد تولید و اشتغال تأثیر بسیاری دارد.   یعقوبعلی نظری افزود: از شهریور ۱۴۰۰ تا پایان ۱۴۰۲ در حوزه صنایع معدنی و صنعت استان ۱۵۰ هزار میلیارد تومان (همت) سرمایه‌گذاری شده است.   وی ادامه داد: بر اساس گزارش‌های رسیده از وزارت صمت، به ظرفیت شهرک‌های صنعتی استان در دو سال و نیم گذشته ۲۶ و نیم درصد اضافه شده است.   استاندار خراسان رضوی گفت: با توجه به شعار جهش تولید با مشارکت مردم، سیاست ما در بخش‌های مختلف این است که زمینه را برای فعالیت بخش خصوصی فراهم کنیم.   نظری افزود: نتیجه تلاش دستگاه‌ها در سال ۱۴۰۳ از نظر جریان اقتصادی باید انسجام، تلاش بیشتر و خروجی بهتر باشد.

دیگر خبرها

  • دانش ایرانی در خدمت امنیت حفاری
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش
  • مرگ کشاورزی با قطع روزانه برق چاه‌ها در اوج نیاز کشاورزان
  • توسعه فناوری همگام با تحولات آموزشی/ تولید نرم‌افزار داخلی با قابلیت آزمایشگاه فیزیکی شخصی
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • کوچک‌ترین ایمپلنتی که با تحریک مغز اختلالات عصبی را درمان می‌کند
  • تولید برق از عرق بدن در حین ورزش!
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی توسط محققان کشور
  • بومی سازی کاربردی ترین تجهیزات گلخانه ای کشور در مازندران
  • صدور هزار و ۳۴۲ پروانه بهره‌برداری در خراسان رضوی