Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، بیش از ۲۵۰ ناشر داخلی و خارجی در سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی مسکو حضور خواهند داشت و دو موسسه انتشاراتی از جمهوری اسلامی ایران از جمله بنیاد فرهنگی ابن‌سینا با بیش از ۳۰۰ اثر در این نمایشگاه بین‌المللی شرکت می‌کند.

در چارچوب برنامه نمایشگاه بین المللی کتاب مسکو ده‌ها برنامه فرهنگی از جمله رونمایی از کتاب‌های جدید و برگزاری میزگرد‌ها و سمینار‌های فرهنگی پیش بینی شده و شماری از نویسندگان و شخصیت‌های فرهنگی روس نیز با علاقه‌مندان امور فرهنگی دیدار می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



غرفه بنیاد ابن سینا با عنوان انتشارات صدرا با بیش از ۳۰۰ اثر در موضوعات مختلف از جمله فلسفه و عرفان، علوم قرآنی، اقتصاد اسلامی، حقوق، هنر اسلامی، زبان و ادبیات فارسی و کتاب‌های کودک و نوجوان در این نمایشگاه حضور خواهد داشت. همچنین تازه‌های منتشر شده این بنیاد به علاقه‌مندان معرفی خواهد شد.

غرفه بنیاد ابن سینا و انتشارات صدرا در طبقه دوم سالن ۵.۱ به شماره B-۳۲ دایر خواهد بود.

نمایشگاه بین‌المللی کتاب مسکو از فردا تا دوشنبه آینده (پنجم مهر ماه) به کار خود ادامه خواهد داد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: نمایشگاه کتاب مسکو برپایی نمایشگاه بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۵۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حس خوب نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران همچنان جاری است

حسین ریگی گفت: وقتی به نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران وارد می‌شویم متوجه جنب و جوش کسانی خواهیم شد که کتاب و مطالعه در زندگی‌شان تاثیر گذاشته است. آن‌ها حامل یک انرژی مثبت هستند و فکر می‌کنم این حس خوب همچنان در نمایشگاه جاری است.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از ستاد خبری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، حسین ریگی، کارگردان سینما که با فیلم «میرو» در چهل و دومین جشنواره فیلم فجر حضور پیدا کرده بود، درباره اولین تجربه‌های کتابخوانی خود در دوران نوجوانی گفت: در زاهدان بود که اولین کتاب غیردرسی‌ام را خواندم. آن زمان که زاهدان از نظر دسترسی به کتاب خوب شرایط مناسبی نداشت من «سینوهه» را مطالعه کردم که کتابی تاریخی بود و به من تخیل را آموخت.

او با تاکید براینکه وجود کتابخانه‌ها در مناطق مختلف حتماً با استقبال روبه‌رو خواهد شد، ادامه داد: زمانی که در انجمن سینمای جوان زاهدان مشغول آموختن فیلمسازی بودم یک کتابخانه کوچک وجود داشت که باعث شد من با کتاب‌های مختلفی آشنا شوم.

این کارگردان سینما در بخش دیگری از این گفتگو به ارتباط کتاب و سینما پرداخت و گفت: واقعا در مسئله کتاب و سینما شرایط دنیا تغییر پیدا کرده است؛ زمانی شخصا معتقد بودم حتما باید کتاب کاغذی باشد و مخاطب فیزیک آن را لمس کند، چون خیلی لذت‌بخش است، اما امروزه دنیا درباره کتاب به‌سمت مدیا رفته و خیلی‌ها به‌جای کتاب کاغذی پادکست و کتاب دیجیتال و صوتی گوش می‌دهند.

ریگی در پاسخ به اینکه اهالی سینما چقدر با کتاب ارتباط دارند، اشاره کرد: فکر نمی‌کنم اهالی سینما از کتاب دور باشند هرچند شاید نوع ارتباط و مدل کتابخوانی آن‌ها فرق کرده باشد. شاید یکی از معیار و شاخص‌های سنجش سرانه کتابخوانی فروش کتاب باشد، اما باید پذیرفت که مطالعه ابعاد وسیع‌تری پیدا کرده که هنوز در آمار‌های کتابخوانی به آن‌ها توجه نمی‌شود.

او با تاکید براینکه کتاب دریچه ورود سینماگران به دنیای تصویر است، افزود: یک سینماگر حتمأ باید اطلاعاتی حداقلی نسبت به تمام علوم مختلف داشته باشند که احاطه به این علوم تنها با کتاب محقق می‌شود.

کارگردان فیلم «میرو» درباره آخرین تجربه حضور خود در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: آخرین حضور من در نمایشگاه کتاب مربوط به سال گذشته بود؛ من شخصا هرسال سعی می‌کنم در نمایشگاه کتاب حاضر باشم و جدیدترین کتاب‌های منتشر شده و مورد نیاز خودم را از طریق نمایشگاه تهیه کنم.

ریگی با تاکید براینکه من مخاطب کتاب‌های ادبی و سینمایی هستم، درباره ویژگی نمایشگاه کتاب عنوان کرد: با ورود به نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران متوجه جنب و جوش کسانی خواهید شد که کتاب دغدغه اصلی‌شان است. این روند حامل یک انرژی مثبت است و فکر می‌کنم این حس خوب همچنان در نمایشگاه جاری است.

او نمایشگاه کتاب تهران را یک نهال تنومند توصیف کرد و با بیان اینکه حتما کتاب می‌تواند کمک کننده باشد تا علاقه‌مندان به سینما درک درست‌تری از این صنعت داشته باشند، ادامه داد: مطالعه کتاب به هر شکلی می‌تواند به یک علاقه‌مند به سینما کمک کند تا او با وجوه مختلف زندگی و شخصیت‌ها آشنا شود و این دو ویژگی می‌تواند برای یک سینماگر کمک کننده باشد.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • حضور پر رنگ ایران در نمایشگاه کتاب سارایوو
  • حس خوب نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران همچنان جاری است
  • دعوت از وزرای چند کشور دوست و همسایه برای حضور در نمایشگاه کتاب
  • آغاز مرحله واریز وجه ناشران برای حضور در نمایشگاه کتاب
  • تدارک برنامه‌های ویژه رسانه ملی برای سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران
  • مرحله واریز وجه ناشران برای حضور در نمایشگاه كتاب تهران آغاز شد
  • نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران فرصت مناسبی برای آشنایی با جامعه ادبی ایران و هند است
  • آغاز ثبت‌نام ناشران دیجیتال برای نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از امروز
  • دیدار احمدوند و سفیر هند در آستانه نمایشگاه کتاب تهران
  • نمایشگاه کتاب فرصتی برای آشنایی با جامعه ادبی ایران و هند