Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، تعداد از سناتورهای دموکرات و جمهوری‌خواه آمریکا در نامه‌ای به «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه این کشور نگرانی خود از نقض حقوق بشر در بحرین را ابراز داشتند.

در این نامه که به امضای «برنی سندرز»، «شرود براون»، «جفری مرکلی»، «تامی بالدوین»، «پاتریک لیهی»، «رون وایدن» و «مارکو روبیو» رسیده از وزارت امور خارجه خواسته شده تا با فشار بر رژیم بحرین، زمینه آزادسازی زندانیان سیاسی در این کشور فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۴ فوریه  سال ۲۰۱۱، انقلاب مردم بحرین علیه حاکمیت این کشور آغاز شد. انقلابی که با سرکوب شدید آل خلیفه و با استمداد از مأموران دولت سعودی مواجه شد و صدها بحرینی از جمله رهبران انقلاب به زندان افتادند. هرچند که این سرکوب‌ها نتوانست به اعتراضات مردم بحرین پایان دهد و هنوز تظاهرات‌ها و اعتراض‌ها در سایه سرکوب شدید علیه سیاست‌های آل‌خلیفه ادامه دارد.

 

انتهای پیام/.

منبع: فارس

کلیدواژه: حقوق بشر آمریکا آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۵۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنیه: موضع اسرائیل علیه ترکیه، «وقاحت سیاسی» است

به گزارش قدس آنلاین، اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس در گفت‌وگو با خبرگزاری آناتولی ترکیه گفت: واکنش اسرائیل به مواضع دولت ترکیه در حمایت از حماس، وقاحت سیاسی است و ماهیت اشغالگری را نشان می دهد که می خواهد به کشتار فلسطینی‌ها همچنان ادامه دهد و حضور حامیان آنها را درک نمی کند و بی اهمیت جلوه می دهد.

وی افزود: آنچه اردوغان در مورد حماس، غزه و مسئله فلسطین به زبان راند، بازتاب و منعکس کننده وجدان مردم ترکیه است که مسئله فلسطین را آرمان خود و غزه را معیاری برای انسانیت می دانند.

وزارت امور خارجه ترکیه در واکنش به موضع گیری مداخله جویانه وزیر خارجه رژیم صهیونیستی که استقبال از هنیه توسط رجب طیب اردوغان را خجالت آور قلمداد کرده بود، تاکید کرد: این اسرائیل است که باید بخاطر قتل و کشتار ۳۵ هزار فلسطینی خجالت بکشد.

رئیس دفتر سیاسی حماس اداره نوار غزه را خواست و اراده ملت فلسطین دانست و گفت: ما از هر نیروی عربی یا اسلامی که به مردم ما در آزادی کمک کنند و پوششی برای حمایت از اشغال نباشند استقبال می کنیم.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • انتقاد کوبا از گزارش ۲۰۲۳ آمریکا درباره حقوق بشر کشورها
  • وزارت خارجه آمریکا ایران را به نقض حقوق بشر متهم کرد
  • حماس پاسخ آمریکا را داد + جزئیات
  • بلینکن: ما استاندارد‌های دوگانه درباره نقض حقوق بشر از سوی اسرائیل نداریم
  • مقامات آمریکایی: تحریم واحد نظامی نیتسح یهودا امروز ممکن است رخ دهد
  • رای مثبت مردم اکوادور به همه‌پرسی تشدید سرکوب باندهای تبهکاری
  • بورل: شورای اروپا درباره تشدید تحریم ایران رایزنی می‌کند
  • چاد هم نظامیان آمریکایی را اخراج می کند
  • هنیه: موضع اسرائیل علیه ترکیه، «وقاحت سیاسی» است
  • نقشه زد و خوردهای ۷ ماه اخیر در خاورمیانه | تعداد نیروهای آمریکا در ۹ کشور خاورمیانه