Web Analytics Made Easy - Statcounter

بت نام پذیرفته‌شدگان نهایی رشته‌های مختلف تحصیلی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در رشته‌های تحصیلی با آزمون و پذیرش صرفا براساس سوابق تحصیلی از ۶ مهرماه ۱۴۰۰ آغاز می‌شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نتایج پذیرش در رشته‌های مختلف تحصیلی دوره‌های روزانه، نوبت‌دوم (شبانه)، مراکزآموزشی دانشگاه پیام‌نور، پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی، موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی، رشته‌های تحصیلی مجازی، پردیس و شهریه‌پرداز دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور (رشته‌های تحصیلی با آزمون و پذیرش صرفا براساس سوابق تحصیلی) و رشته‌های تحصیلی پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در سایت سازمان سنجش منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پذیرفته‌شدگان برای اطلاع از نحوه و تاریخ ثبت‌نام و مدارک لازم، علاوه بر مدارک مندرج در این اطلاعیه، ضرورت دارد ابتدا در ۴ مهرماه ۱۴۰۰ به سایت دانشگاه و یا موسسه آموزش عالی محل قبولی خود مراجعه کنند.

در صورتی که دانشگاه یا موسسه محل قبولی برنامه زمانی مشخصی را برای ثبت‌نام در درگاه اطلاع رسانی خود درج نکرده باشد، پذیرفته‌شدگان لازم است مطابق روز‌های تعیین شده برای ثبت‌نام در محل قبولی اقدام کنند. عدم اقدام به موقع پذیرفته‌شدگان برای ثبت‌نام به منزله انصراف قطعی از تحصیل آن‌ها تلقی خواهد شد.

برنامه زمانی ثبت‌نام از پذیرفته‌شدگان برای آن‌دسته از دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی که برنامه‌زمانی برای ثبت‌نام در درگاه اطلاع رسانی خود اعلام نکرده‌اند:

سه شنبه ۶ مهرماه ۱۴۰۰: به ترتیب حرف اول نام خانوادگی: الف – ب – پ – ت – ث –ج – چ -ح – خ- د

چهارشنبه ۷ مهرماه ۱۴۰۰: به ترتیب حرف اول نام خانوادگی: ذ– ر – ز- ژ – س -ش – ص- ض – ط – ظ- ع – غ

شنبه ۱۰ مهرماه ۱۴۰۰: به ترتیب حرف اول نام خانوادگی: ف – ق – ک -گ – ل – م – ن – و - هـ -‌ی

نتایج مربوط به سایر رشته‌های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی (بجز رشته‌های تحصیلی پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دامپزشکی) همزمان از طریق سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شده است.

متقاضیانی که هم در ردیف پذیرفته‌شدگان یکی از دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و هم در ردیف پذیرفته‌شدگان دانشگاه آزاد اسلامی قرار می‌گیرند توجه داشته باشند که منحصراً می‌توانند در یکی از کدرشته‌محل‌های قبولی ثبت‌نام کنند و به عبارتی مجاز به ثبت‌نام در هر دو محل قبولی نیستند، در غیر این صورت مطابق ضوابط با آن‌ها رفتار خواهد شد.

برای پذیرفته‌شدگان و آن‌دسته از متقاضیانی که فرم انتخاب رشته اینترنتی خود را تکمیل کرده‌اند، ولی پذیرفته نشده‌اند، کارنامه علمی حاوی رتبه متقاضی در هر یک از کدرشته‌های انتخابی در بین متقاضیان کدرشته مزبور در سهمیه مربوط، با توجه به نمره کل وی در همان کدرشته و همچنین رتبه آخرین نفر پذیرفته شده در هر یک از کدرشته‌های انتخابی تا روز پنجشنبه ۸ مهر در سایت سازمان سنجش قرار داده خواهد شد.

تغییرات منعکس شده به سازمان سنجش در خصوص وضعیت متقاضیان پس از اعلام نتایج اولیه از قبیل اصلاح سوابق تحصیلی واصله از سوی وزارت آموزش و پرورش و یا اعمال سهمیه از سوی ارگان‌های ذیربط و ... در نتیجه نهایی ذینفع اعمال شده است.

متقاضیان می‌توانند همزمان با انتشار کارنامه نتیجه نهایی (در تاریخ ۸ مهرماه) کارنامه نتیجه مرحله اول اصلاح شده خود را نیز مشاهده کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اعلام نتایج کنکور 1400 کنکور سراسری سازمان سنجش ثبت نام دانشگاه دانشگاه آزاد اسلامی موسسات آموزش عالی رشته های تحصیلی پذیرفته شدگان برای ثبت نام دانشگاه ها مهرماه ۱۴۰۰ ثبت نام محل قبولی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۱۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌های دولتی و رشته‌های اشتغال‌آفرین در اولویت دریافت بودجه

خطیبی، معاون وزیر علوم تحقیقات در برنامه تلویزیونی بالاتر با عنوان «بودجه آموزش عالی برای همه دانشجویان؛ آری یا نه؟» مطرح کرد: آنچه در بودجه عمومی کشور دیده می‌شود به دانشگاه های دولتی زیرمجموعه وزارت علوم اختصاص دارد و دانشگاه غیردولتی، غیرانتفاعی و دانشگاه هایی که به هر نحوی با شهریه خدمات می‌دهند از بودجه عمومی برخورداری ندارند و ما عمدتا از بودجه سنواتی که هرساله تصویب می‌شود بین پژوهشگاه ها، پارک های علم و فناوری، موسسات آموزشی و مراکزی که خدمات رایگان ارائه میدهند توزیع می شود.

او با بیان اینکه بودجه ۱۴۰۳ در این رابطه هنوز بسته نشده در رفت و آمد بین مجلس و دولت است، گفت: اما در سال ۴۰۲ بالغ بر ۴۱ هزار میلیارد تومان هزینه جاری بود تقریبا ۶ هزار میلیارد تومان هم بودجه تملکی و دارایی.

دانشگاه های دولتی در اولویت دریافت بودجه دولت 

وحید مهربانی مدرس دانشگاه نیز در این باره بیان کرد: اساسا وقتی آموزش عالی را تفکیک به دولتی و غیر دولتی می‌کنیم منطقا باید بودجه دولت به دانشگاه و دانشجویان بخش دولتی برسد. روال در کشور ما و سایر کشورها همین گونه است که دولت بودجه ای را تخصیص می دهد به دانشگاه‌های دولتی تا از طریق دسترسی به آموزش عالی دولتی اهدافی که دولت ها از برگزاری آموزش‌عالی در نظر دارند تحقق پیدا کند.

او ضمن مخالفت با توزیع متوازن بودجه بین دانشگاه‌های دولتی و غیر دولتی گفت : بخش غیردولتی خود باید هزینه های خود را تامین کند و بودجه دولتی نمی‌تواند به آن اختصاص پیدا کند مگر در موارد خاص که مشاهده شود مثلا دانشجویانی از بخش ضعیف جامعه در این دانشگاه ها حضور دارند و اگر حمایت دولتی وجود نداشته باشد دسترسی این‌قشر به آموزش عالی مخدوش می شود.

رایگان بودن تحصیل تا سرحد خودکفایی، تکلیف قانونی دولت

خطیبی‌، معاون وزیر علوم تاکید کرد: مقوله ای که خیلی باید به آن دقت کنیم بحث کیفیت آموزش عالی است آن هم نه در نحوه ارائه آموزش. چیزی که ما در این دوره وزارت علوم پیگیری می‌کنیم بحث آمایش آموزش عالی است. اینکه ما چه چیزی آموزش دهیم. ما تاکید داریم به لحاظ تکلیف قانونی که داریم به عنوان دولت، تحصیلات تا سرحد خودکفایی رایگان باید باشد و تکلیف قانونی ما است. 

او ادامه داد: در یک رشته ای که بازار اشتغال ندارد و انباشت فارغ‌التحصیلان را داریم یا فارغ التحصیلان فعلی اوضاع اقتصادی چندان خوبی ندارند، در این شرایط ما دیگر تکلیفی نداریم در این رشته شرایط تکلیف رایگان را بگذاریم.

معاون وزیر علوم گفت: موضوعی که ما پیگیری می‌کنیم بحث آمایش آموزش عالی و توجه به پیوست اشتغال برای هر رشته است. یعنی هر رشته ای که بخواهد ایجاد شود مکلف شدند مسئولین دانشگاه که پیوست اشتغال آن را ارائه دهند مبنی بر اینکه اگر قرار است این رشته ایجاد شود آیا آینده شغلی دارد یا نه. ناظر به همین قضیه در رشته های زیادی ظرفیت دانشجو را صفر کردیم؛ رشته‌هایی که بازار کار آن‌ها اشباع شده و ضرورتی در آموزش عالی حس نشد که ادامه داشته باشند. برعکس آن هم وجود داشت و رشته های جدید هم ایجاد شدند.

نمی‌توان برای علم و تکنولوژی سقف قائل شد

 خطیبی با بیان اینکه ما نمی‌توانیم برای علم و تکنولوژی سقف قائل شویم، گفت: امروز علوم نوظهوری مثل هوش مصنوعی، نانو، کوانتوم و دانش هسته ای داریم ، در این قضایا همچنان باید تحقیق کنیم و فارغ‌التحصیل داشته باشیم تا بتوانیم نیاز کشورمان را برطرف کنیم.

او مطرح کرد: برای بحث سرحد خود کفایی نمی‌توان یک حکم کلی داد و باید رشته به رشته، مورد به مورد بررسی بکنیم که این کار در حال انجام است. 

اهمیت به آینده شغلی در تایید رشته های جدید 

او ادامه داد: در وزارت علوم یک شورای گسترش آموزش عالی داریم که آینده شغلی رشته هایی که قرار است تاسیس شوند در آن بررسی می شود. برای رشته هایی که ضریب اشتغال بالا دارند ونیاز کشور است، اتفاقا اصرار داریم که آموزش رایگان باید صورت بگیرد. عدد بودجه ای ک برای دانشگاه ها می‌بینیم ناظر به همین قضیه است که این اعتبارات صرف رشته‌هایی شود که فوایدی برای کشور دارد و مسائل را می تواند حل کند و اشتغال پذیری را برای فارغ‌التحصیلان به دنبال داشته باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • ثبت نام از پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت دانشگاه پیام نور تا چهاردهم فروردین
  • آنچه که باید از کنکور ۱۴۰۳ بدانیم
  • آنچه که باید از کنکور ۱۴۰۳ بدانیم/ مهمترین تغییر آزمون امسال
  • فعالیت یکصد کمپ مطالعاتی ویژه دانش آموزان در فارس
  • تمرکز دانش بنیان‌ها بر سواحل مکران
  • شرط حذف کنکور؛ حل چالش اشتغال است
  • ۱۱ مرحله ثبت نام نوبت دوم کنکور
  • دانشگاه‌های دولتی و رشته‌های اشتغال‌آفرین در اولویت دریافت بودجه
  • پذیرش دانشجوی داروسازی در کردستان + فیلم
  • آغاز ثبت‌نام نوبت دوم کنکور از امروز ۷ فروردین