Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-25@01:36:19 GMT

شخصاً ترور مقامات فلسطینی را نظارت می‌کردم

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۱۱۴۷۴

صراط:

 به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای رای‌الیوم، «مئیر بن شبات» رئیس سابق شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی و فرمانده سابق شاباک در منطقه جنوبی در مصاحبه با «یسرائیل هیوم» که اولین مصاحبه او پس از پایان دوره تصدی ریاست شورای امنیت ملی رژیم محسوب می‌شود، در مورد فراموشی‌نشدنی‌ترین چهره‌های مقاومت فلسطین که بر ترور آن‌ها نظارت داشت، صحبت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایسنا، بن شبات به این روزنامه گفت: «تعداد زیادی بودند، در میان آن‌ها «صلاح شهاده» فرمانده نظامی سابق حماس در نوار غزه و «عبدالعزیز الرنتیسی» یکی از موسسان حماس و دیگران بودند، اما یکی از آن‌ها را فراموش نمی‌کنم».

وی افزود: «من همسرم را ۹ آوریل ۲۰۰۳ به اتاق زایمان بردم و وقتی به بیمارستان برزیلای رسیدیم، از دفتر مرکزی شاباک با من تماس گرفتند و به من گفتند که آن‌ها مکان سعد العربید، شریک محمد ضیف یکی از رهبران حماس را پیدا کردند».

بن شبات ادامه داد: «من با عجله بیمارستان را ترک کردم و العربید با موشک شلیک شده از هواپیما ترور شد و به خودرویی که در آن حضور داشت، برخورد کرد».

رئیس سابق شورای امنیت داخلی اسرائیل گفت: «ترور العربید برای من یک نوع تسویه حساب بود، زیرا او یکی از مسؤولان قتل سرهنگ مئیر مینتز دوست من در ارتش بود. او همچنین در حمله به خط ۵ که ۲۱ نفر در آن کشته شدند و همچنین ربودن نخشون واکسمن و بسیاری دیگر مشارکت داشت».

وی در پاسخ سوالی درباره راه حل مساله غزه گفت: «هدف بلند مدت اسرائیل باید تبدیل نوار غزه از منطقه امنیتی به منطقه غیرنظامی در چارچوب سیستمی باشد که اسرائیل را به رسمیت می‌شناسد و علیه آن اقدامات خشونت آمیز انجام نمی‌دهد».

این مقام اسرائیلی توضیح داد: «دستیابی به این هدف از دو طریق امکان‌پذیر است، یا از طریق یک عملیات نظامی بزرگ و عمیق در امتداد خطوط دفاعی که قیمت گزافی دارد، یا از طریق نابودی سیستماتیک حماس در همه سطوح و متوجه کردن ساکنان غزه که این یک سیستم شکست خورده و فاسد است و زمان پایان دادن آن فرا رسیده است».

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی صراط ترور فلسطینیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۱۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهادت ۳۰ کودک بر اثر گرسنگی در غزه

به گزارش قدس آنلاین، دفتر رسانه‌ای دولتی فلسطین در غزه اعلام کرد که در طول ۲۰۰ روز از نسل‌کشی مردم غزه،۳۰ کودک فلسطینی به دلیل گرسنگی در این منطقه به شهادت رسیدند.

وزارت بهداشت فلسطین ساعاتی پیش اعلام کرد که در ۲۴ ساعت گذشته رژیم صهیونیستی در ۳ مورد جنایت جدید، ۳۲ شهروند فلسطینی را در نوار غزه شهید و ۵۹ نفر دیگر را زخمی کرد.

براساس این بیانیه، از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهرماه ۱۴۰۲) و همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون ۳۴ هزار و ۱۸۳ فلسطینی در غزه شهید و ۷۷ هزار و ۱۴۳ نفر دیگر مجروح شده اند.

گفتنی است؛ گروه‌های مقاومت فلسطین هفتم اکتبر ۲۰۲۳ در پاسخ به چندین دهه جنایات رژیم صهیونیستی عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل انجام دادند و این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و متوقف ساختن عملیات مقاومت، بطور وحشیانه اقدام به بمباران این منطقه تحت محاصره کرد و پس از مدتی، حملات زمینی خود را آغاز کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی از همان آغاز هدف اصلی خود از جنگ علیه نوار غزه را بازگرداندن اسیران صهیونیستِ در نزد مقاومت و نابودی جنبش حماس اعلام کرد اما در نهایت، بعد از ۴۸ روز مجبور شد که به آتش بس موقت تن داده و از راه مذاکره با همین جنبش حماس تعدادی از اسرای خود را در مقابل اسرای فلسطینی آزاد کند.

رژیم صهیونیستی سپس با آغاز مجدد جنگ علیه غزه اعلام کرد که هدف از این اقدام فشار بر جنبش حماس برای آزادی سایر اسیران صهیونیست و نابودی کردن این جنبش است اما جنبش حماس نیز در مقابل اعلام کرد که تا زمانی که یک آتش بس دائمی و پایدار برقرار نشود، اسیران صهیونیست آزاد نخواهند شد و آزادی آنها نیز از طریق تبادل با اسیران فلسطینی خواهد بود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • حماس: تعطیلی مسجدالاقصی، مشروعیتی به اسرائیل نمی‌دهد
  • جاسوس سابق موساد: اسرائیل دیر یا زود محو خواهد شد
  • هشدار قاهره درباره یورش زمینی رژیم صهیونیستی به رفح
  • شهادت ۳۰ کودک بر اثر گرسنگی در غزه
  • نیویورک تایمز: نابودی حماس ممکن نیست
  • نیویورک تایمز: فعالیت حماس در بالا و زیر زمین ادامه دارد
  • شهیدی که مغز متفکر مقاومت فلسطین بود
  • سیاستمدار صهیونیست: الان وقت ورود به جنگ با ایران نیست
  • روایت روزنامه عبری از فروپاشی بازدارندگی اسرائیل
  • فصل جدید ترکیه-حماس؟