Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-25@09:09:40 GMT

رقابت کاذب با جولان دلالان در باغات کیوی

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۱۱۴۹۴

بیابانی، قائم مقام خانه کشاورزی از جولان دلالان در باغات کیوی خبر داد و گفت: حضور دلالان که غالبا به دلیل گردش مالی بالا است رقابت کاذب ایجاد کرده و لذا دولت باید سریعا ورود و بساط آن‌ها را جمع کند. عنایت الله بیابانی قائم مقام خانه کشاورز گفت: الان بازار میوه و مرکبات داغ است و دلالان شروع به خرید کرده اند و به الطبع رقابت کاذبی ایجاد کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بیابانی در خصوص دلایل برچیده نشدن بساط دلالان در حوزه کشاورزی نیز گفت: محصول کشاورزی یک کالای مصرفی است و گردش مالی آن به سرعت در جریان است؛ لذا گردش مالی برای دلالان انگیزه ایجاد می‌کند و همین باعث می‌شود این سیاست هیچگاه از بین نرود مگر اینکه دولت بخواهد مستقیما در این کار دخالت کند تا بساط دلالی جمع شود.

هزینه‌های بالای کارگری؛ اصلی‌ترین چالش باغداران در فصل برداشت محصول است که بار مالی آن تماما بر دوش باغدار است

هزینه‌های کارگری اصلی‌ترین مشکل امروز باغداران است
وی در خصوص مشکلات امروز باغداران نیز اظهار داشت: با توجه به اینکه باغدار هزینه‌هایی مختلفی باید بدهد که تولید را گران می‌کند، یکی از هزینه‌های مضاعفی که الان ایجاد شده است هزینه‌های کارگری و دستمزد است. این باعث شده که هزینه‌های تولید بالا برود و این یک ضرر مضاعفی است که باز هم خود کشاورز می‌پردازد.

این فعال صنعت کشاورزی در خصوص قیمت گذاری محصول کیوی نیز گفت: در بحث قیمت گذاری ما معتقدیم که الان با توجه به شرایطی که وجود دارد تولید کننده باید ملاحظه خریدار و خریدار نیز ملاحظه مصرف کننده را کند.

بیابانی خاطر نشان کرد: از سوی دیگر اگر زمینه صادرات وجود دارد هر چقدر این محصول با بسته بندی‌های شیک‌تر و موقعیت بهتری عرضه شود با اینکه تولیدی کیوی در کشور ما جوان است هویت تولید خودمان را نشان می‌دهد؛ بنابراین کیوی ایران الان در بازار‌های جهانی جایگاه خوبی دارد مشروط بر اینکه بتوانیم موقعیت مان را در منطقه حفظ کنیم.

دولت با تهیه ماشین‌های حمل استاندارد باید شرایط صادرات کیوی را سریعتر و ارزانتر سازد

در ازای صادرات کیوی تجهیزاتی وارد کنید که هزینه‌های تولید را کاهش دهد
وی خطاب به دولت گفت:، چون کیوی فساد پذیر است دولت باید زمینه‌ای فراهم کند که صادر کننده سریعتر و ارزان‌تر بتواند محصول خود را صادر کند؛ به این معنا که ماشین‌های مناسبتری از آنچه فعلا هست برای حمل این محصول در دسترس صادرکنندگان قرار بدهند.

بیابانی افزود: در حقیقت دولت باید شرایط حمل را تسهیل سازد تا حداقل برای تولید و تولید کننده انگیزه ایجاد شود.

این مقام مسئول گفت: کیوی، چون هنوز هم کالایی نسبتا لوکس محسوب می‌شود لذا بهتر است در بحث صادرات آن شرایط تسهیل شود تا از این طریق بتوانیم با صادر کردن این محصول در عوض وسایل و تجهیزات کشاورزی وارد کنیم تا تولید برای کشاورزان ارزانتر تمام شود.

وی ادامه داد: در واقع اگر این محصول را با قیمت مناسبی صادر کنیم می‌توانیم کالا‌ها و تجهیزات ضروری برای تولیدِ بهتر را وارد کنیم تا به این ترتیب هزینه‌های تولید کاهش یابد و به الطبع هم تولیدکننده سود بهتری ببرد و هم اینکه این محصول با قیمت کمتری در بازار داخل به دست مصرف کنندگان برسد.

/بازار برچسب ها: رقابت کاذب ، جولان دلالان ، باغات کیوی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000PAu

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: رقابت کاذب جولان دلالان باغات کیوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۱۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۱۶ هزار تن سیر در طارم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ یارمحمدی گفت: تغییرات سالانه ترکیب کشت در مناطق، تحت تأثیر عوامل متعدد از جمله مسائل اقتصادی شامل میزان تقاضا، قیمت بازار، هزینه های تولید، رعایت تناوب زراعی، آفات و بیماریهای مشترک با سایر محصولات کشاورزی است.

وی با اشاره به کاهش تولید و سطح زیر کشت محصول سیر در شهرستان طارم، افزود: علاوه بر موارد ذکر شده در این خصوص، کاهش بارندگی در فصل کاشت، جایگزینی سایر محصولات از جمله سیب زمینی و باقلا موجب کاهش تولید سیر در شهرستان طارم طی سال زراعی جاری شد.

مدیر جهاد کشاورزی طارم ادامه داد:‌ سطح زیر کشت محصول سیر در سال زرعی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ در شهرستان طارم حدود ۴۰۰ هکتار است و همه ساله برداشت سیر در طارم از اواخر فروردین آغاز می شود و تا اواخر اردیبهشت ماه ادامه می یابد.

وی ارقام مورد کشت در این شهرستان را شامل سیر صورتی و قرمز بیان کرد و گفت: سیر تولیدی در طارم به دلیل کیفیت بالای آن علاوه بر مصرف داخل شهرستان و استان زنجان به سایر استان های کشور از جمله گیلان و مازندران همچنین در صورت وجود شرایط به برخی کشورهای دیگر صادر می شود.

هم اکنون ۵۵۰ بهره بردار در شهرستان طارم به کشت و کار این محصول مشغول هستند و از این طریق کسب درآمد می کنند.

دیگر خبرها

  • ببینید | ترس مردم لندن از جولان اسب‌های زخمی در خیابان‌های کاخ باکینهام
  • خریداران مسکن این هشدار را جدی بگیرند؛ این‌جا قیمت مسکن کاذب است
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید  
  • فشار دلالان برای حفظ سود چند صد میلیونی از پارس/ چرا زیان خودروساز و سهامداران دیده نمی‌شود؟
  • برداشت ۱۶ هزار تن سیر در طارم
  • رونق قیمت‌گذاری کاذب در پلتفرم‌ها/ انسداد تا اصلاح آگهی‎‌های مسکن
  • معرفی 14 میلیارد تسهیلات توسعه باغ در ساری
  • برداشت محصول گوجه سبز در ۲ روستای پیران و کلاهمال
  • آغازبرداشت نوبرانه گوجه سبز از باغات سرپل ذهاب