Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-03-28@18:38:01 GMT

مشکلات کارگران بومی منطقه نفتی بهرگان بررسی شد

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۱۲۰۴۰

مشکلات کارگران بومی منطقه نفتی بهرگان بررسی شد

به گزارش ایرنا، در این نشست ابتدا سه نماینده کارگران به ارائه مشکلات شاغلان بومی در منطقه نفتی بهرگان پرداختتند.

در ادامه این نشست رئیس منابع انسانی فلات قاره ایران دیگر سخنران جلسه بود که قول داد مشکلات کارگران بومی را تا حصول نتیجه پیگیری کند.

حجت الاسلام محمود اسدی امام جمعه دیلم و حجت الاسلام عباس کثیر امام جمعه بندر امام حسن دیگر سخنرانان این جلسه بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها با بحق خواندن خواسته کارگران بومی، خواستار حل سریع مشکلات آنها شدند.

از خروجی‌های مثبت این جلسه، قول رئیس منطقه نفتی  بهرگان برای بازکردن در دهکده منطقه نفتی بهرگان برای کارگران معترض بود.

کارگران و کارکنان بومی منطقه نفتی بهرگان وابسته به شرکت نفت فلات قاره در هفته گذشته خواستار بازنگری در آنچه برخی تصمیم‌ها و تبعیض ها در این شرکت نامیدند، شدند.

بازگشایی مجدد در دهکده برای تردد کاگران بومی به به شهر امام حسن، راه ندادن خودروها به داخل پارکینگ شرکت نفت و اعمال برخی تبعیض ها نسبت به نیروهای رسمی و غیربومی از جمله مشکلات و مسایل شاغلان بومی است.

حوزه اصلی فعالیت شرکت نفت فلات قاره ایران در خلیج فارس به ۶ منطقه زیر تقسیم می شود که  منطقه بهرگان شامل میدان‌های نفتی هندیجان، بهرگانسر، نوروز و سروش است.

منطقه بهرگان در کنار شهر امام حسن  شهرستان دیلم از توابع استان بوشهر  واقع است و از سال ۱۳۳۰ با کشف نفت در این منطقه در ردیف مناطق نفتی کشور قرار گرفته است.

کارکنان شرکت نفت فلات قاره ایران در این منطقه با تلاش شبانه روزی خود نقش موثری در تولید نفت از میدان‌های نفتی در عمق خلیج فارس ایفا می کنند.

تاسیسات و ساختمان اداری و فرودگاه منطقه نفتی بهرگان در جوار بندر امام حسن از توابع شهرستان دیلم در شمال استان بوشهر مستقر است.

برچسب‌ها امام حسن بوشهر شرکت ملی مناطق نفت‌ خیز جنوب گناوه بندردیلم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: امام حسن بوشهر شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب امام حسن بوشهر شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب گناوه بندردیلم منطقه نفتی بهرگان فلات قاره امام حسن شرکت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۲۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عقب‌ماندگی اشتغال بوشهری‌ها در پارس جنوبی جبران شود

استاندار بوشهر با تأکید بر توجه ویژه به اشتغال نیروهای بومی استان در صنایع مختلف پارس جنوبی گفت: هر چند سال گذاشته اقدامات خوبی انجام شد ولی باید تلاش شود عقب‌ماندگی تحقق جذب ۵۰ درصدی اشتغال نیروهای بومی استان جبران شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، احمد محمدی‌زاده صبح امروز در نشست با مدیرعامل و معاونان سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با بیان اینکه این منطقه مهم صنعتی و تولیدی نقش مهمی در اقتصاد کشور دارد اظهار داشت: منطقه پارس جنوبی که تاکنون افزون بر 150 میلیارد دلار در آن سرمایه‌گذاری شده است در عرصه تولید، صادرات، اشتغال و اقتصاد دریا محور نقش مهم و اثرگذاری دارد.

وی با بیان اینکه عمده صادرات میعانات گازی از پارس جنوبی صورت می‌گیرد گفت: 50 درصد محصولات صنایع پتروشیمی ایران در استان بوشهر و منطقه پارس جنوبی تولید می‌شود و این درحالی است که بیش از 72 درصد گاز مصرفی کشور از این منطقه مهم تولید و به خطوط سراسری منتقل می‌شود.

استاندار بوشهر منطقه پارس جنوبی را نقاط مهم، استراتژیک و حساس کشور دانست و تأکید کرد: توجه به حوزه امنیت و پایش نظارتی و ایمنی این منطقه صنعتی باید در اولویت برنامه‌ها باید قرار داشته باشد

محمدی‌زاده یکی از مصوبات مهم دولت تحقق 50 درصد نیروهای بومی استان بوشهر در صنایع مختلف پارس جنوبی دانست و گفت: اشتغال نیروهای بومی در تأسیسات این منطقه هم به نفع منافع ملی و هم اینکه هزینه‌ها را کاهش می‌دهد و سبب پایداری جمعیت می‌شود.

وی با بیان اینکه مکلف به اجرایی شدن مصوبات دولت هستیم اضافه کرد: برای تحقق مصوبات دولت در بکارگیری نیروهای بومی استان بوشهر در صنایع پارس جنوبی که اکنون عقب‌ماندگی است باید از همه ظرفیت‌ها استفاده شود.

استاندار بوشهر با اشاره به اقدامات خوب انجام شده در سال گذشته اضافه کرد: باید تلاش شود عقب‌ماندگی تحقق جذب 50 درصدی اشتغال و استخدام نیروهای بومی استان بوشهر در صنایع پارس جنوبی جبران شود.

محمدی‌زاده در ادامه با اشاره به  تصویب سرمایه‌گذاری 7 هزار میلیارد تومانی از سوی وزارت نفت و صنایع پتروشیمی در سفر اول و دوم رئیس جمهور به استان بوشهر تأکید کرد: این اعتبار باید بر اساس مصوبه هیئت دولت در مدت سه سال در طرح‌های مختلف هزینه شود.

وی با اشاره به خرید کالاهای مورد نیاز صنایع و شرکت‌های مستقر در پارس جنوبی از تولیدات داخلی استان بوشهر افزود: استان بوشهر در عرصه تولیدات محصولات مختلف از جمله گوشت مرغ، محصولات کشاورزی مانند خرما، تولیدات کالاهای صنعتی و دیگر محصولات از ظرفیت بالایی برخوردار است که باید کالاهای مورد نیاز منطقه پارس جنوبی از داخل استان بوشهر خریداری شود.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • بررسی معطلی ۱۰ ساله برخی توافقات کلان در حوزه‌های نفتی و حمل و نقل
  • بررسی میزان خسارت‌های سیل ۶ فروردین ماه
  • حدود ۱۵ میلیون لیتر بنزین مصرف شد
  • کناره گیری مدیران ارشد بوئینگ به علت مشکلات ایمنی
  • اشتغال بوشهری‌ها در پارس‌جنوبی به ۴۲ درصد رسید
  • جذب ۵۰ درصدی اشتغال نیروهای بومی درپارس جنوبی محقق شود
  • بررسی مسائل و مشکلات روستای دریاس در بازدید مسئولان مهاباد
  • عقب‌ماندگی اشتغال بوشهری‌ها در پارس جنوبی جبران شود
  • بخش بزرگی از تجهیزات صنایع نفت و گاز در ۱۴۰۲ بومی‌سازی شد
  • صدور حواله سوخت آنلاین تردد مرزی خودروهای سواری در بزرگترین مرز زمینی کشور