Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از سنا، سرپرست مدیریت نظارت بر بازار اولیه سازمان بورس و اوراق بهادار با اعلام خبر فوق گفت: با توجه به قدیمی بودن قوانین مربوط به فرایند افزایش سرمایه شرکت‌ها در قانون تجارت و همچنین کوتاهی برخی شرکت‌ها در انجام به موقع وظایف خود در مراحل افزایش سرمایه، در برخی موارد فرایند افزایش سرمایه زمانبر بوده و این موضوع گاهی به نارضایتی میان سهامداران شرکت‌های ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار منجر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وحید روشن‌قلب، در حال حاضر اقداماتی برای اصلاح رویه‌های فوق در جریان است. مذاکرات لازم به‌منظور اصلاح قوانین قدیمی و همچنین طراحی سازوکار انجام افزایش سرمایه از محل مطالبات و آورده نقدی به‌صورت الکترونیکی برای حذف  فعالیت‌های زمانبر و هزینه‎بر از جمله این اقدامات است.

وی طرح الکترونیک شدن افزایش سرمایه در فرایند مشارکت سهامداران از محل آورده نقدی و مطالبات را از جمله رویه‌های در دست اقدام برشمرد و افزود: در صورت به سرانجام رسیدن این طرح، برخی قوانین فعلی نیز اصلاح می‌شوند.

سرپرست مدیریت نظارت بر بازار اولیه سازمان بورس در همین راستا ادامه داد: می‌توان امیدوار بود فرایند شرکت در افزایش سرمایه توسط سهامداران تسهیل شود و نیازی به مراجعه به بانک و مراکز پستی برای ارسال مدارک مربوطه نباشد. از طرف دیگر، این امر برای شرکت‌ها نیز منجر به کاهش مدت زمان و هزینه انجام فرایند و همچنین افزایش دقت در خصوص استخراج نتایج شرکت سهامداران در افزایش سرمایه می‌شود.

وی افزود: از سوی دیگر، عدم انجام به موقع فرایند افزایش سرمایه منجر به نارضایتی به حق برخی سهامداران شده است که بخشی از آن مربوط به مشکلات موجود در ترکیب هیئت‌مدیره شرکت و به تبع آن طولانی شدن فرایند دریافت مجوز از ثبت شرکت‌ها و بخشی نیز به کوتاهی اعضای هیئت‌مدیره شرکت در انجام وظابف قانونی آنها باز می‌گردد.

روشن‌قلب در ارتباط با موضوعات مرتبط با تاخیر اعضا هیئت‌مدیره شرکت‌ها در انجام فرایند افزایش سرمایه خاطرنشان کرد: در این شرایط، سازمان بورس اقدام به دریافت دلایل و مدارک و مستندات از شرکت‌ها می‌کند و در صورت کافی نبودن دلایل، آرای مربوطه صادر خواهد شد.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص اعتراض سهامداران شرکت گلتاش نسبت به طولانی شدن فرایند افزایش سرمایه تاکید کرد: سازمان بورس پیگیری‌های لازم به‌منظور جلوگیری از طولانی‌تر شدن فرایند افزایش سرمایه را انجام داده و مجوز های مورد نیاز شرکت را نیز در سریع‌ترین زمان صادر کرده است.

سرپرست مدیریت نظارت بر بازار اولیه سازمان بورس ادامه داد: هیئت مدیره شرکت گلتاش، موظف به پیگیری و تسریع در انجام اقدامات لازم هستند و روز گذشته (۳ مهر ماه) نیز گزارشی از اقدامات خود در سامانه کدال منتشر کردند. بدیهی است در صورت عدم اقدام به موقع توسط شرکت، اقدامات لازم مطابق با قوانین موجود انجام خواهد شد.

پربیننده ترین پرتفوی پیشنهادی ۳۱/ ۰۶/ ۱۴۰۰ شرکت مشاور سرمایه‌ گذاری سهم آشنا وضعیت بورس در نیمه دوم سال جاری / کدام صنایع مستعد بازدهی مثبت هستند؟ نمای پایانی بورس (۳ مهر۱۴۰۰) / شاخص کل با رشد ۳۵هزار واحدی معاملات را به پایان برد ساز مخالف یورو با دیگر بازار‌های دارایی در هفته آخر شهریور / سبقت بورس از طلا، سکه و دلار در مسیر نزولی مشمولان سهام عدالت جاماندگان چه‌ کسانی هستند؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بازار سرمایه فرایند افزایش سرمایه هیئت مدیره شرکت سازمان بورس شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۲۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ فاضلابی در شمال به دریا سرازیر نمی‌شود

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت نیرو، سید مرتضی احتشامی گفت: در بیشتر شهر‌های کشور از جمله شهر‌های شمالی تصفیه‌خانه‌های بسیار خوبی وجود دارد و فاضلاب به این نقاط هدایت می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: باتوجه به ارزشی که فاضلاب پیدا کرده است، شرکت‌های آب و فاضلاب به سمت فروش پساب به صنایع رفته‌اند و سرازیرشدن فاضلاب به دریا نمی‌تواند کار درستی باشد.

سرپرست نظارت بر بهره‌برداری فاضلاب آبفای کشور ادامه داد: در موضوع فاضلاب و فروش پساب کار‌های مهم و مؤثری انجام شده که در آینده‌ای نزدیک ثمرات آن را با پیشرفت‌های قابل‌ملاحظه‌ای که در این بخش انجام شده است شاهد خواهیم بود.

احتشامی با اشاره به اینکه نظارت بر استاندارد‌های کیفی و بهداشتی فاضلاب در مجتمع‌های صنعتی بر عهده سازمان محیط‌زیست است، افزود: شرکت‌های آب و فاضلاب در این مورد نمی‌توانند دخالتی داشته باشند.

وی با بیان اینکه در جمع‌آوری آب‌های سطحی و سیلاب‌ها سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان شهری موظف‌اند تا این مشکل را برطرف سازند، گفت: این در حالی است که در بحران‌ها شرایط فرق می‌کند و باتوجه به مسئولیت اجتماعی، کمک‌رسانی به دستگاه‌های مربوطه برای برطرف‌کردن مشکل از نکات مهمی است که در شرکت‌های آب و فاضلاب موردتوجه قرار دارد.

پیش از این مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و بودجه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفته بود هدف‌گذاری این است که سالانه تأمین پساب به‌ویژه برای صنایع آب‌بر حداقل ۳۵۰ میلیون مترمکعب افزایش یابد.

مسعود باقرزاده کریمی درباره آخرین اقدام‌های انجام شده برای ورود پساب به بورس افزوده بود، در حال حاضر تعدادی از استان‌ها فرایند عرضه پساب در بورس را انجام داده و مجوز‌های لازم را اخذ کرده‌اند. حداقل ۵ استان آمادگی عرضه پساب در بورس را دارند که امسال فعال می‌شوند و استان‌های دیگر هم در سال جاری به آنها می‌پیوندند و این فرایند با سرعت ادامه پیدا خواهد کرد.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و بودجه آبفای کشور در باره اینکه عرضه پساب در بورس می‌تواند به واقعی شدن قیمت آب کمک کند، گفت: از این لحاظ باید به این موضوع نگاه کرد که پساب یک آب مجدد است و تأمین آب از طریق جمع‌آوری آب‌های سطحی، ایجاد سد‌ها و حفر چاه‌ها صورت می‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۴ جایگاه عرضه سوخت مایع در منطقه فارس به بهره‌برداری رسید
  • هیچ فاضلابی در شمال به دریا سرازیر نمی‌شود
  • چه تعداد عرضه اولیه، امسال در دستور کار سازمان بورس است؟
  • چه تعداد عرضه اولیه امسال در دستور کار سازمان بورس است؟
  • بورس در راه تصرف تاج و تخت؟
  • واریز بیش از ۹۴۱ میلیارد تومان سود به حساب سهامداران
  • فرایند مجوز دهی کودکستان‌ها در سراسر کشور انجام شد
  • افزایش سرمایه ۴۱۱۵ درصدی یک نماد بورسی
  • مجمع حکشتی ۱۴۰۳ | سرمایه حکشتی چند درصد افزایش یافت؟
  • با مشارکت مردم و رونق بازار سرمایه شعار سال محقق می‌شود