Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه روابط‌عمومی و امور بین‌الملل سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی،  سید جواد حسینی در نشست صمیمی با معلمان  مدرسه شهید محبی با بیان اینکه امسال آموزش‌ها به شکل ترکیبی با حفظ سلامت، به شکل عادلانه و با رویکرد ارتقا کیفیت است،  گفت: اولین گام در بازگشایی تدریجی مدارس متقاعدسازی خانواده‌ها و جامعه است تا دانش‌آموزان به‌صورت تدریجی و اقتضایی در مدارس حاضر شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: زیست‌بوم کرونا باعث درگیرشدن خانواده‌ها در تعلیم‌وتربیت شد و معلمان، دانش‌آموزان و خانواده‌ها به فناوری‌های آموزشی نزدیک شدند اما بااین‌حال بر اساس پژوهش‌ها آموزش‌های مجازی جایگزین آموزش حضوری نمی‌شود و با ۵۰ درصد افت کیفیت همراه است.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی ادامه داد: آموزش‌های مجازی منجر به افت نظام یادگیری شده است و سلامت جسمانی، روانی، عاطفی، اجتماعی و معنوی دانش‌آموزان و فرایند جامعه‌پذیری و اجتماعی شدن آنها با مشکل مواجه شده است.

حسینی با بیان اینکه سازمان جهانی بهداشت خواستار باز شدن مدارس دنیا با حفظ پروتکل‌های بهداشتی شده است اظهار داشت: در اولین گام آموزش‌ها در مدارس با زیر ۵۰ دانش‌آموز و کلاس‌های با ۶ دانش‌آموز در آموزش‌وپرورش استثنایی به‌صورت حضوری خواهد بود و کلاس‌های حضوری دانش‌آموزان طیف اتیسم به‌صورت ۳ نفره خواهند بود

وی با یادآوری اینکه در سال گذشته ۱۴ مدرسه اتیسم مستقل در کشور ساخته شده است، تصریح کرد: پوشش تحصیلی دانش‌آموزان طیف اتیسم ۲۵۰۰ درصد رشد کمی داشته است و بر همین اساس باید در هر استان حداقل یک مدرسه اتیسم وجود داشته باشد.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: بر اساس آمایش سرزمینی آموزش‌وپرورش استثنایی به ۲۱۰ مدرسه نیاز دارد که در قالب طرح از خشت تا بهشت در ۲ سال گذشته ۱۶۰ مدرسه کلنگ‌زنی و یا افتتاح شده است.

حسنی یادآور شد: استاندارد فضای آموزشی دانش‌آموزان استثنایی ۲۸ مترمربع است که این عدد در کشور ما ۱۱ مترمربع است و تلاش شده است با ساخت این مدارس ۱.۵ مترمربع به فضای آموزشی دانش‌آموزان استثنایی اضافه شود.

وی خاطرنشان کرد: هم‌زمان با آغاز سال تحصیلی،  ۵۸ پروژه آموزشی و توان‌بخشی با اعتبار ۸۰۰ میلیارد تومان افتتاح یا کلنگ‌زنی می شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش درخصوص تجهیزات آموزشی و توان‌بخشی هم گفت:  ۱۰۵ قلم تجهیزات آموزشی، پرورشی، توان‌بخشی و تربیت‌بدنی برای دانش‌آموزان استثنایی نیاز است که در سال گذشته باهمت خیرین و در قالب نهضت توان‌افزایی ۱۴۵ میلیارد تومان در این زمینه هزینه شد و در سال جاری بودجه ۵۰ میلیاردی از سوی مجلس دیده شده است.

حسینی با بیان اینکه به‌ازای هر ۲۵ دانش‌آموز یک نیرو توان‌بخشی نیاز است و با کمبود نیروی توان‌بخشی مواجه هستیم، گفت: یکی از راه‌های جبران کمبود نیروی توان‌بخشی جذب این نیروها از طریق ماده ۲۸ و تربیت نیروی متخصص از طریق مشارکت دانشگاه‌های فرهنگیان و علوم پزشکی است.

وی تصریح کرد: در حوزه آموزش‌وپرورش استثنایی ۱۲ هزار نیرو کمبود داریم که مجوز گرفتن سالانه ۱۰ درصد به‌صورت ردیف مستقل گرفته شده است.

حسینی به ظرفیت‌های جدید ایجاد شده در حوزه آموزش دانش‌آموزان طیف اتیسم اشاره کرد و گفت: در استان قزوین اتاق شبیه‌ساز چند حسی مبتنی بر هوش چندگانه به ارزش چهار میلیارد تومان ایجاد شده است و  ۱۰ مرکز جامع تشخیصی، توان‌بخشی و آموزشی در کشور ایجاد شده است.

جانشین وزیر آموزش و پرورش در طرح هدایت یادآور شد: تاکنون در قالب طرح هدایت و با مشارکت خیرین ۳۳۰ هزار دستگاه تبلت به دانش‌آموزان کم‌برخوردار اهدا شده است و به همه دانش‌آموزان استثنایی کم‌برخوردار نیز تبلت اهدا شده است.

حسینی گفت: مستثنی شدن همکاران آموزش‌وپرورش استثنایی از قانون جامع خدمات کشوری در حال پیگیری است و در حال حاضر در کمیسیون اجتماعی دولت در حال بررسی است.

وی تدوین بسته‌های تحولی را گامی برای اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین در آموزش‌وپرورش استثنایی دانست و گفت: در سال جاری سه بسته تحولی آموزش‌های خانواده محور، بازی و ورزش‌های نشاط‌آفرین و توسعه کیفی مراکز مشکلات ویژه یادگیری در آموزش‌وپرورش استثنایی تدوین و اجرایی شده است.

برچسب‌ها مدارس سید جواد حسینی وزارت آموزش و پرورش پروندهٔ خبری بازگشایی مدارس و دانشگاه ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس سید جواد حسینی وزارت آموزش و پرورش مدارس سید جواد حسینی وزارت آموزش و پرورش آموزش وپرورش استثنایی دانش آموزان استثنایی پرورش استثنایی میلیارد تومان آموزش و پرورش توان بخشی آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۳۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند

حسین اسداللهی، دبیر كمیته ملی شیر وزارت آموزش و پرورش در ارتباط تلفنی با برنامه صبح و گفتگو رادیو گفت و گو در مورد توزیع شیر مدارس در ۱۴۰۳ ضمن تبریک سال نو گفت:  طرح توزیع شیر در مدارس پس از توقف ده ساله از سال گذشته مجددا احیا شد.در این طرح بیش از ۸ میلیون دانش‌‌آموز دوره ابتدایی تحت پوشش شیر رایگان قرار گرفتند. امسال نیز این طرح با برنامه منسجم تری پیگیری می‌شود.

وی یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ میانگین توزیع ۲۸ نوبت وعده شیر رایگان در اختیار دانش آموزان ابتدایی مدارس قرار گرفت و در نیمه پایانی سال تحصیلی از پس از تعطیلات عید نوروز، توزیع شیر در مدارس آغاز شده و تا پایان امتحانات نیز شاهد توزیع میانگین ۱۵ نوبت شیر در مدارس خواهیم بود.

دبیر كمیته ملی شیر وزارت آموزش و پرورش اظهار كرد: این برنامه در سال تحصیلی جدید منسجم تر و قوی تر از گذشته برگزار می‌شود و امیدواریم زنگ مهر و مدرسه با زنگ شیر آغاز شود.

وی افزود: از ۲۳ مهر سال گذشته وزارت آموزش و پرورش تمام زیرساخت‌های خود را برای اجرای این طرح فراهم كرد و شركت‌های لبنی در استان‌های مختلف برای كسب آمادگی فرصت خواستند. در برخی از استان‌ها شاهد توزیع شیر از دی آغاز شده اما ۷۰ درصد كشور از آذر تحت پوشش قرار گرفت.

وی با بیان این كه بیش از ۵۰ تا ۶۰ درصد دانش آموز ابتدایی مدارس دولتی كشور شیر دریافت می‌كنند، گفت: در كشور ۵۰۰ واحد تولید لبنی وجود دارد و استانداردهای شیر مدارس بسیار سختگیرانه از شیر بازار است. از بین ۵۰۰ شركت ۸۴ شركت واجد شرایط شدند كه براساس رتبه بندی و تمایل آن‌ها ۲۰ تای آن‌ها وارد طرح شده‌اند. برخی از شركت‌های لبنی نیز در صف انتظار قرار دارند تا در صورت عدم توانایی شركتی در تامین شیر، این مسئولیت بر عهده شركت دیگری نهاده شود.

دبیر كمیته ملی شیر وزارت آموزش و پرورش بابیان این که عمده چالش در تامین شیر مدارس، تامین پاكت استریل است؛ تصریح کرد:  سهم تولید شیر مدارس در كشور تنها ۲۰۰ میلیون پاكت استریل است.  در حالی  كه برای تامین شیر مدارس به ۴۰۰ میلیون پاكت استریل نیاز داریم.

وی افزود: به واسطه تامین شیر مدارس، چند واحد لبنی كه با ظرفیت كمتری كار می‌كردند به ظرفیت آن‌ها اضافه شده و تولید پاكت نیز افزایش یافته است. به دلیل كمبود این پاكت‌ها در هفته‌های منتهی به سال ۱۴۰۳ در شهر تهران به جای توزیع شیر در پاكت ۲۰۰ سی‌سی از پاكت یك لیتری استفاده شد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • آزمون‌های نهایی دانش آموزان به سازمان جدید سنجش واگذار می شود
  • ۲۱ هزار نوآموز کردستانی در پایگاه‌های سنجش ارزیابی شدند
  • آماده میزبانی از رویدادهای ملی ورزش دانش آموزان هستیم
  • شروع طرح ماهر هلال‌ احمر در مدارس استان مرکزی
  • بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند
  • اجرای طرح ماهر در مدارس استان مرکزی کلید خورد
  • شبیه‌سازی آزمون‌های شبه‌نهایی با امتحانات نهایی / برای شرکت در آزمون‌ها الزامی نیست
  • دیدار فرمانده آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم رشت با دانش آموزان استثنایی گیلان
  • طراحی سوالات قبل از ورود به آزمون مانند شرایط آزمون‌های نهایی است
  • برگزاری آزمون شبه‌نهایی پایه دهم و یازدهم برای اولین‌بار