Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علی اصغر انجیدنی مدیر نظارت و اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این مطلب که چهار بیمارستان زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در فرآیند اعتبار بخشی ملی بیمارستان‌ها حائز رتبه برتر شدند، گفت: دو بیمارستان رضوی و امام حسین (ع) از بیمارستان‌های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد حائز درجه یک عالی یعنی جزء ۱۰ بیمارستان برتر کشور شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در دوره چهارم اعتبار بخشی حدود هزار بیمارستان در سطح کشور توسط ارزیابان کشوری مورد بررسی قرار گرفتند که بر اساس نتیجه ارزیابی بیمارستان‌ها در ۶ درجه به ترتیب یک عالی، یک برتر، یک، دو، سه و چهار قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید

سه‌ هزار بیمار کرونایی در بیمارستان رضوی مشهد بستری شدند

مدیر نظارت و اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: دو بیمارستان امام رضا (ع) و ثامن الائمه ناجا نیز جزء ۳۰ بیمارستان بعدی یعنی درجه یک برتر شدند. در این بین مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) مشهد توانست به عنوان تنها بیمارستان هزار تختخوابی کشور و تنها بیمارستان دولتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در فرآیند اعتباربخشی ملی بیمارستان‌ها حائز رتبه یک برتر شود.

انجیدنی بیان کرد: این موفقیت با توجه به در نظر گرفته شدن تخت‌های مصوب یعنی حدود هزار و  ۸۳۸ تخت برای بیمارستان امام رضا (ع) باعث شد کل دانشگاه به لحاظ نسبت تعداد تخت‌ها دارای رتبه یک برتر در میان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در یک موقعیت ممتاز قرار داده شود.

او با اشاره به اینکه این ارزشیابی در ۱۹ محور انجام شد، تصریح کرد: رهبری و مدیریت کیفیت، مدیریت خطر حوادث و بلایا، مدیریت منابع انسانی و سلامت حرفه‌ای، مدیریت خدمات پرستاری، فناوری و مدیریت اطلاعات سلامت، بهداشت محیط، مدیریت تجهیزات پزشکی، مراقبت‌های عمومی بالینی، مراقبت‌های حاد و اورژانس از جمله این محور‌ها است.

مدیر نظارت و اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی  با بیان اینکه مراقبت‌های جراحی و بیهوشی، مراقبت‌های مادر و نوزاد، پیشگیری و کنترل عفونت، مدیریت دارویی، خدمات تصویربرداری، خدمات آزمایشگاهی، طب انتقال خون، خدمات سرپایی، تامین تسهیلات برای گیرنده خدمت، احترام به حقوق گیرنده خدمت از دیگر محور‌های ارزیابی است، تاکید کرد: نتیجه مهم در این دوره از ارزیابی‌ها این است که اولا دو بیمارستان از بیمارستان‌های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد شامل رضوی و امام حسین حائز درجه یک عالی یعنی جزء ۱۰ بیمارستان برتر کشور شدند.

انتهای پیام// س.ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیمارستان رضوی بیمارستان امام حسین مشهد بیماران کرونایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیمارستان ها اعتبار بخشی یک برتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۵۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان

غلامعلی جاودان  رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت افزود: پارسال این طرح در شهر‌های بندرلنگه و حاجی آباد اجرا شد که امیدواریم امسال این طرح به طور کامل در شهر‌های استان اجرا شود.

وی گفت: طرح جامع سلامت در روستا‌های استان اجرا شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اینکه افزایش بیمار‌های غیر واگیر از جمله فشار خون افزود: در اجرای طرح سلامت خانواده برای مراقبت از هر دو هزار نفر در حوزه شهری یک مراقب سلامت در نظر گرفته شده است.

جاودان گفت: ایجاد هزار تخت بیمارستانی از دیگر برنامه‌های امسال دانشگاه علوم پزشکی استان است که امیدواریم با حمایت‌های دولت این برنامه اجرایی شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود: بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس با ۸۷ درصد پیشرفت فیزیکی، بیمارستان میناب با ۷۷ درصد پیشرفت فیزیکی و بیمارستان نفت ستاره خلیج فارس با پیشرفت خوبی در حال ساخت است که امیدواریم تا پایان سال به بهره برداری برسد.

جاودان گفت: در دوسال گذشته از فعالیت تاکنون یک میلیون و ۲۲۰ نفر در بیمارستان‌های استان ۱۰ میلیون خدمات بستری استفاده کردند.

وی افزود: در این مدت ۱۰۰ هزار زایمان در بیمارستان‌های استان انجام شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت:۷۰ قلم تجهیزات پزشکی سنگین به ارزش ۶ هزار و ۹۱۸ میلیارد تومان در بیمارستان‌های استان مستقر شده اند.

جاودان افزود: ۹۰ پایگاه اورژانس زمینی، اورژانس هوایی بال ثابت و ۴ فروند اورژانس دریایی در هرمزگان فعال است.

وی گفت: شناور اورژانس دریایی برای جزیره بوموسی با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان در حال ساخت است که به زودی به بهره برداری می‌رسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود: برای تجهیز این اورژانس ۲۰ میلیارد تومان نیاز است.

منوچهر کمالی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان هم در این نشست با اشاره باینکه در استان ۷۳۰ پزشک متخصص داریم، گفت: در استان ۴۵۳ پزشک متخصص کمبود داریم.

حامد فلاح معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیزگفت: داروخانه‌های استان ۳۰ میلیارد تومان از سازمان‌های بیمه گرمطالبه دارند.

در پایان این نشست از پوستر جشنواره رسانه و سلامت هرمزگان رونمایی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان ۴ را نفر را نجات داد
  • خوابگاه دانشجویان بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مرحله تکمیل
  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان+عکس وفیلم
  • اجرای طرح سلامت خانواده در هرمزگان
  • پیوند اعضای بانوی مرگ مغزی بجنوردی به ۵ بیمار
  • تزریق ۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی
  • اعضای بانوی مرگ مغزی در مشهد به پنج بیمار زندگی بخشید
  • اعضای بانوی مرگ مغزی ساکن بجنورد به پنج بیمار زندگی بخشید
  • سرطان روده بزرگ سهم ۱۰درصدی از کل سرطان‌ها دارد
  • سلامت خانواده؛ محور برنامه های هفته سلامت در خراسان رضوی