Web Analytics Made Easy - Statcounter

فتح الله حقیقی روز یکشنبه در ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا با اشاره به میزان مراجعه کنندگان برای تزریق واکسن در پایگاه‌های فعال در استان افزود: بر این مبنا باید شمار مراکز تجمیعی فعال از ساعت ۲۰ تا ۲۴ افزایش یابد تا خدمات رسانی به گروه‌های هدف بدون وقفه انجام شود.

وی با بیان اینکه شمار بیماران در پیک پنجم نسبت به پیک چهارم در این استان کاهشی بود، یادآور شد: این موضوع به معنای انجام کار خوب درمانی، مدیریت و هماهنگی های بین بخشی است و برای کاهش ابتلا به کرونا در شهرستان های دچار مشکل نیز برنامه ریزی لازم انجام گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حقیقی با اشاره به اینکه پوشش طلایی هفته واکسیناسیون استان از سه روز پیش آغاز شده است، اظهار داشت: برای تحقق پوشش جمعیت هدف، افزایش مراکز تجمیعی واکسیناسیون،   سرعت بخشی تزریق واکسن که هفته ها و روزهای گذشته مورد توجه قرار گرفته، شدذت یافته،  اما موضوع مهم شمار مراجعه کنندگان است.

وی با اشاره به اینکه مشارکت حداکثری مردم در پوشش بالای واکسیناسیون اهمیت زیادی دارد، افزود: تحقق این مهم فواید زیادی دارد و از طرفی تلاش و همکاری خوب فرمانداران در پوشش لکه های سیاه واکسیناسیون شهرستان ها می تواند به تحقق برنامه ها کمک شایانی کند.

استاندار زنجان موضوع واکسیناسیون دستگاههای اجرایی و ارگانهای استان را نیز یادآور شد و گفت: بر این مبنا ادارات استان موظفند طی ۲۴ ساعت اطلاعات دقیقی در خصوص میزان واکسیناسیون کارمندان خود را به علوم پزشکی اعلام کنند.

وی با بیان اینکه رعایت پروتکل های بهداشتی کرونایی با توجه به واکسیناسیون نیز باید مورد توجه عموم مردم قرار گیرد تاکید کرد: رعایت این میزان پروتکل تا بالای ۹۰ درصد به ایجاد سدی در برابر بیماری منتهی می شود که خود کاهش مرگ و میر و مبتلایان کرونایی را به همراه دارد.

حقیقی افزود: کنترل و مدیریت کرونا در گرو همکاری های بین بخشی بوده که در ادامه کار نیز مشارکت مردم به ویژه توجه جدی به پروتکل های بهداشتی امری مهم تلقی می شود چرا که همچنان گردش ویروس در استان بالا است.

وی با اشاره به اینکه وضعیت کنونی خوب کرونایی نیز نباید گول زننده باشد و به معنای عادی انگاری شرایط تصور شود، اضافه کرد: هیات‌های مذهبی نیز به این موضوع توجه جدی داشته باشند چرا که تجمعات می تواند فاجعه ای دیگر را در استان رقم زند و مشکلاتی را ایجاد کند.

حقیقی خاطرنشان کرد: استان شرایط خوبی را در خصوص واکسیناسیون دارد بطوری که در طی چند روز گذشته وضعیت ارتقا یافته و این درحالی است که توانایی تزریق ۴۰ هزار دز واکسن در روز را دارد.

به گفته وی، افراد فرخوان شده برای تزریق واکسن اقدام کنند و از طرفی واکسیناسیون افراد بالای ۱۵ سال نیز همزمان با کشور در استان انجام می شود.

برچسب‌ها طرح واکسیناسیون کرونا استانداری زنجان فتح‌الله حقیقی زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: طرح واکسیناسیون کرونا استانداری زنجان فتح الله حقیقی طرح واکسیناسیون کرونا استانداری زنجان فتح الله حقیقی زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۵۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه سوم مازندران در سالمندی

استاندار مازندران، گفت: مازندران در رتبه سوم سالمندی کشور قرار دارد و از این رو برنامه‌ریزان ستاد جوانی جمعیت در این استان انتظار دارند با استراتژی تدوین‌ شده، امسال ۳۳ هزار تولد و ۲۱ هزار ازدواج در مازندران محقق شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، نخستین نشست ستاد جوانی جمعیت استان مازندران بعد از ظهر امروز در سالن شهید رجایی استانداری به ریاست سید محمود حسینی‌پور، استاندار مازندران برگزار شد.

سید محمود حسینی‌پور با بیان اینکه امسال برنامه استراتژیک و تحولی در خصوص جوانی جمعیت را برای استان دنبال می‌کنیم و تمامی فرمانداران باید پای کار باشند، خواستار آماده‌سازی یک الگوی برنامه‌محور و عملیاتی از همه دستگاه‌ها و کمیته‌های مردمی عضو ستاد جوانی جمعیت استان شد.

استاندار مازندران با تأکید بر اینکه کلی‌گویی و اقدامات سطحی و تکراری کاری از پیش نمی‌برد، از اعضای ستاد خواست تا در درجه اول جامعه را نسبت به مخاطرات سالمندی و تهدید جمعیتی آگاه کنند.

وی افزود: ما هنوز نتوانستیم متناسب با تهدید جمعیتی در استان، آگاهی لازم را به مردم منتقل کنیم، یعنی مردم در جریان آینده دقیق جمعیتی قرار نگرفتند.
 
حسینی‌پور بر تشکیل نشست ستاد جوانی جمعیت برای هر 15 روز یکبار نیز تأکید و اعلام کرد که در هر نشست، دو فرماندار استان باید گزارش کار ارائه بدهند.

استاندار مازندران با بیان اینکه هر موضوعی هرگاه مردمی‌سازی شد خود مردم مسئله را حل کردند، افزود: برنامه راهبردی برای روستا به روستا تدوین شده و همه مسئولان شهرستان‌ها باید تا پایان فروردین‌ماه در اتاق وضعیت که استانداری به همت اداره‌کل امور بانوان و خانواده تهیه کرده است حضور پیدا کنند و برای تحقق برنامه‌ها همت کنند.

حسینی‌پور همچنین گفت: کمیته آموزش را به پیشنهاد مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان از بخش اطلاع‌رسانی جدا کردیم و مسئولیت آن را در اختیار رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران قرار دادیم به این دلیل که آموزش موضوع مهم، تخصصی و متنوع است و همچنین 47 ماده از 73 ماده مربوط به ستاد جوانی جمعیت مربوط به دانشگاه علوم پزشکی است. 

وی از همه اصحاب رسانه در استان به ویژه صدا و سیما خواست تا جوانی جمعیت را یک موضوع عادی تلقی نکنند و آن را فوق‌العاده ببینند به این دلیل که در جوانی جمعیت بسیار عقب هستیم.

استاندار مازندران اضافه کرد: شرایط جمعیت در مازندران بحرانی است و اگر به موقع اقدام نشود پشیمانی سودی نخواهد داشت.

برنامه‌ریزی جهت 33 هزار تولد در مازندران طی یک سال

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران با اشاره به آغاز فعالیت ستاد جوانی جمعیت از سال 1401، اعلام کرد: طبق برنامه‌ریزی باید با کمک دستگاه‌ها و کمیته‌های مردمی عضو این ستاد، تا پایان امسال 33 هزار تولد و 21 هزار ازدواج در مازندران داشته باشیم.

فرشته پازوکی با اشاره به چهار گام اساسی در این مسیر تصریح کرد: گام اول جبهه‌سازی و شبکه‌سازی، گام دوم هوشیارسازی نهادها، گام سوم راه‌اندازی اتاق رصد و وضعیت، و داشتن کتابچه جمعیتی شهرستان‌ها برحسب شاخص‌های مهم بحرانی مربوط به هر شهرستان است و آنها را تحویل فرمانداران استان دادیم و اکنون در پله چهارم یعنی گام عملیاتی و محوری هستیم.

وی ادامه داد: در این مرحله وارد اقدام وعمل می‌شویم، کنشگران جمعیتی و حیات جنین در کنار حاکمیتی‌ها و حمایتی‌ها قرار می‌گیرند و برنامه جامع و کاملی را در این طرح داریم.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران تصریح کرد: یک شبکه استانی را در حال راه‌اندازی داریم که با خرد کردن تعداد موالید و ازدواج، محله به محله نظام‌ مسائل مربوطه را مشخص کردیم، بسته‌های آموزشی، فرهنگی و تشویقی را نیز برای جامعه هدف در نظر گرفتیم و با برنامه خوبی که داریم انتظار داریم به هدف‌گذاری تعداد ازدواج و موالید در سالجاری برسیم.

به گزارش تسنیم، صابر جباری، رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرده بود که گیلان، البرز و مازندران سالمندترین، و سیستان و بلوچستان و هرمزگان، جوان‌ترین استان‌های کشور هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز واکسیناسیون دام‌های سبک در زرند
  • حمایت کامل از قهرمانان ورزشی با کمک صنایع و معادن
  • دهم فروردین سالروز قیام سالروز قیام و حرکت بزرگ انقلابی مردم یزد
  • هلال احمر واکسیناسیون حجاج زنجانی را آغاز کرد
  • واکسیناسیون بیش از یک میلیون رأس دام در زنجان
  • تاکید استاندار تهران بر آمادگی جمعیت هلال احمر
  • رتبه سوم مازندران در سالمندی
  • واکسیناسیون ۱۵۲ هزار راس دام علیه بیماری طاعون در کرمان
  • واکسیناسیون یک میلیون و ۵۳۴ هزار رأس دام علیه تب برفکی در زنجان
  • مسیر خدمت برای مجموعه انتظامی در زنجان هموار است