Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، حبیب‌الله خجسته‌پور عصر امروز در جلسه کمیسیون کارگری استان سمنان که به میزبانی سالن کوثر استانداری سمنان برگزار شد، با گرامیداشت اربعین حسینی و با تسلیت ارتحال علامه حسن‌زاده آملی اظهار کرد: با اقدامات مفید انجام‌شده توسط دستگاه‌های مسؤول، شاهد کاهش تعداد واحدهای تولیدی مشکل‌دار این استان هستیم که خبر خوبی برای مردم استان سمنان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: با تلاش‌های انجام‌شده تعداد واحدهای مشکل‌دار استان سمنان از ۳۳ واحد در سال ۱۳۹۹ به ۱۶ واحد در سال ۱۴۰۰ کاهش یافت و به چرخه تولید بازگشت که این امر نشان می‌دهد تمامی مسؤولان و دستگاه‌های مرتبط پای کار بوده‌اند و تلاش کرده‌اند.‌

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان با بیان اینکه طی یک سال گذشته بالغ‌بر ۵۰ درصد از واحدهای مشکل‌دار این استان رفع مشکل شده‌اند، تصریح کرد: طی ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۰ تعداد هشت واحد صنعتی و تولیدی این استان دچار مشکل شد که لازم است برای رفع مشکلات این واحدها اقدام کرد.

خجسته‌پور ادامه داد: با تلاش تمامی مسؤولان و همراهی صنعتگران و تولیدکنندگان استان سمنان تعداد واحدهای استانی که به کارگران خود حقوق معوقه داشتند از ۲۹ واحد به ۲۱ واحد کاهش یافت؛ با همراهی تمامی واحدها و دستگاه‌های ذی‌ربط، معوقات حقوقی کارگران از ۸۷ ماه به ۷۲ ماه کاهش یافته است.

وی با تأکید بر اینکه بی‌تردید در استان سمنان مشکلات کارگری وجود دارد؛ اما کاهش میزان مشکلات، نشان‌دهنده تلاش تمامی دست‌اندرکاران است، گفت: در تحلیل و ریشه‌یابی مشکلات جامعه کارگری این استان، دو نکته قابل‌بررسی است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان افزود: رفع برخی از این مشکلات فرااستانی و خارج از اراده و توان مسؤولان استان است که ریشه در تحریم، رکود بازار مصرف و ... دارد؛ اما بخش دیگر این مشکلات نظیر مسائل مالیاتی، بیمه‌ای و ... داخل استان قابل‌حل است و باید اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان نسبت به احصای آن و ارائه راهکارهای رفع این مشکلات اقدام کند.

خجسته‌پور گفت: با نگاهی به مصوبات و نتایج برگزاری جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان می‌توان دریافت که تلاش تمامی مسؤولان در این ستاد رفع مشکلات و کمبودهای اعتباری و نقدینگی مؤسسات و مجموعه‌های صنعتی و تولیدی است که تاکنون نتایج مثبت و قابل‌توجهی را نیز در پی داشته؛ اما آنچه در حال حاضر دارای اهمیت است، شناسایی و معرفی واحدهای دارای مشکل به این ستاد به‌منظور رفع مصائب و مشکلات آن‌هاست.‌

وی گفت: با توجه به انتشار برخی اخبار از بروز مشکلات در یکی از واحدهای تولیدی و صنعتی شهرستان دامغان لازم است تا هر چه سریع‌تر نسبت به طرح معضلات این واحد در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان اقدام و با اختصاص تسهیلات لازم، مشکلات این مجموعه را برطرف کرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان ادامه داد: در سراسر کشور و طی شبانه‌روز، سوانح و حوادث مختلفی در واحدهای تولیدی و ... رخ می‌دهد که برخی از این حوادث با انعکاس خبری گسترده همراه است که به‌عنوان مثال می‌توان به حوادث معدنی را مورد اشاره قرار داد و باید تلاش کرد تا با انجام اقدامات لازم و پیشگیری از حوادث این سوانح را کاهش داد و به صفر رساند.‌

خجسته‌پور تأکید کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان پیش از صدور مجوز بهره‌برداری از معادن نسبت به تأمین ایمنی و توان بهره‌برداران در خصوص حفظ سلامت کارگران و پیشگیری از بروز مشکلات اطمینان حاصل و سپس اقدام به صدور مجوز بهره‌برداری کند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان با بیان اینکه بدون شک، ایمنی اولویت اصلی در هرگونه اقدام است، تصریح کرد: معادن دارای مشکل و حادثه‌خیز استان شناسایی و اقدامات لازم به‌منظور تأمین ایمنی و سلامت کارگران در این‌گونه اماکن انجام شود.

خجسته‌پور عنوان کرد: نکته قابل‌توجه و الزام‌آور، برخورد جدی با خاطیان و مسببان بروز مشکلات و حوادث در مراکز معدنی، صنعتی، تولیدی و.. است و باید با کسانی که با سهل‌انگاری موجب بروز حوادث و سوانح می‌شوند، برخورد جدی و قانونی صورت گیرد و گزارش این اقدامات اطلاع‌رسانی شود.‌

وی خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات و نواقص موجود در امور نظارتی و فنی مرتبط با معادن، وابستگی حقوقی و مالی مسؤولان فنی و ارزیاب‌ها است که پیشنهاد می‌شود، حقوق و امور مالی و معیشتی این افراد از سوی دولت و خارج از مجموعه تحت نظارت این افراد پرداخت‌ شود تا از هرگونه چشم‌پوشی یا موارد خطرآفرین احتمالی جلوگیری به عمل آید.

انتهای پیام/۲۵۶۸/س/

منبع: فارس

کلیدواژه: کارگران معاون سیاسی استاندار سمنان چرخه تولید صنعتگران تولیدکنندگان مشکلات کارگری رفع موانع تولید کمیسیون کارگری امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان معاون سیاسی استان سمنان خجسته پور مشکل دار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۸۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱.۵ میلیارد دلار صادرات واحد‌های صنعتی استان تهران در سال گذشته

محمود سیجانی در جمع خبرنگاران در خصوص اقدامات دولت سیزدهم در احیای واحدهای تولید و افزایش نسبی تولید، اظهار داشت: احیای این تعداد واحد باعث شد تا به صورت میانگین ۵ تا ۲۰۰ نفر نیروی کار در هر کارخانه مشغول به کار شوند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران با اشاره به افزایش واحدهای تولیدی در استان تهران، گفت: تامین نقدینگی و حمایت‌های مالی، بازارسازی و تامین مواد اولیه در دستور کار قرار گرفته است.

سیجانی اضافه کرد: برای واحدهایی که توان تولید دارند و صاحبان برند هماهنگی ایجاد می‌شود تا با استفاده از ظرفیت‌های یکدیگر تولید افزایش پیدا کند در همین زمینه مجوز گواهی تولید کارخانه صادر می‌شود.

وی با بیان اینکه در حوزه معدن احیای واحدهای معدنی در دستور کار است، گفت: این امر در راستای افزایش راندمان معادن است.

مدیرکل صمت استان تهران ابراز داشت: در حوزه تجارت خارجی افزایش صادرات را سیاست‌گذاری کرده‌ایم و به دنبال ایجاد بازار جدید هستیم که این امر ضمن تقویت ارزآوری و نشانگر قدرت تولید و کیفیت کشورمان در عرصه جهانی است.

سیجانی اضافه کرد: در حوزه صادرات سال گذشته ۱.۵ میلیارد دلار صادرات داشتیم که پیش‌بینی امسال ۲ میلیارد دلار از محل گمرکات تهران است ضمن اینکه کالاهای این استان از سایر مرزهای استان نیز صادر می‌شود ضمن اینکه ۱۷ درصد صادرات کشور برای صادرات تهران است.

وی با اشاره به عملکرد کارگروه تسهیل گفت: ۴۸ جلسه کارگروه برگزار شده که مشکلات ۱۱۰۰ واحد رسیدگی شده است. همچنین بازدید میدانی از واحدهای صنعتی استان تهران یکی از بحث‌های اصلی است که این امر با حضور مدیران مختلف استان صورت می‌گیرد.

مدیرکل صمت استان تهران با اشاره به توسعه شرکت‌های دانش بنیان، گفت: یکی از هدف‌گذاری‌ها توسعه شرکت‌های دانش بنیانی و تبدیل شرکت‌های دانش بنیان کوچک به تولیدی است.

سیجانی بیان داشت: ۱۰۷ کارخانه مجوز دانش بنیانی گرفتند؛ همچنین افزایش ظرفیت اسمی ۵۶۸ واحد را شاهد هستیم.

وی با بیان اینکه صنعت به بخش خودتامین برق رفته است گفت: آمادگی مشارکت با واحدهای تولیدی و صنعتی داریم دنبال منابع انرژی‌های جدید هستیم مشوق‌هایی در تولید برق و جلب سرمایه‌گذاری‌ها بخش خصوصی داریم ضمن اینکه خانواده‌های کارگران آماده هستند که توازن در مصرف انرژی ایجاد و با تولید همراهی کنند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران خاطرنشان کرد: تقاضای ما این است که بخش‌های دیگر در مدیریت مصرف انرژی و بهینه‌سازی آن همراهی کنند.

وی با اشاره به نام‌گذاری شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: آسیب‌ها و چالش‌ها در بخش صنعت بررسی می‌شود همچنین به پیشنهادها و نقش مشارکت‌های مردمی نیز پرداخته می‌شود.

سیجانی خاطرنشان کرد: شورای مشورتی بخش خصوصی با حضور انجمن‌ها، اتحادیه‌ها، کارآفرینان برتر و مدیران اتاق‌های بازرگانی، اصناف و تعاون تشکیل داده‌ایم تا از ظرفیت سرمایه و ایده مردم بهره ببریم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد
  • کمک به رفع مشکل ۳ واحد تولیدی در گلستان
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • ۱.۵ میلیارد دلار صادرات واحد‌های صنعتی استان تهران در سال گذشته
  • ابتکار جدید یک هسته فناور در سوددهی واحدهای صنعتی
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت
  • بررسی مشکلات چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی بوکان
  • بازگشت دوباره کارخانه فروآلیاژ ازنا به چرخه تولید