Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-  فرازونشیب آمارهای ابتلا و بستری‌های کرونایی در استان سمنان نشان می‌دهد که چرخه انتقال کرونا نه تنها متوقف نشده بلکه با تغییر سویه ویروس همچنان سلامت مردم را تهدید می‌کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، آن گونه که مسئولان ستاد مقابله با کرونا در استان سمنان اعلام کرده‌اند؛ روند نزولی ابتلا به کووید 19 در این استان همچنان ادامه دارد و همراهی مردم در کنار توسعه واکسیناسیون نقشی بسیار مهم در این روند کاهشی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روند کاهشی به گونه‌ای بوده که از هفته گذشته هیچ شهرستانی در استان سمنان وضعیت قرمز کرونایی نداشته و سه شهرستان این استان وضعیت زرد کرونایی داشته‌اند.

ادامه روند نزولی ابتلا به کرونا در استان سمنان به ویژه در شرق این استان سبب شد تا با اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا و اپلیکیشن ماسک، رنگ وضعیت کرونایی شهرستان میامی از زرد به آبی تغییر یافت.

محمد معماریان فوق تخصص ریه، آسم و آلرژی و رئیس بیمارستان کوثر سمنان با بیان اینکه کرونا یک بیماری عفونی بوده که راه سرایت آن از طریق دستگاه تنفسی است تصریح کرد: ابتلا به این بیماری هیچ سرنوشت مشخصی را پیش روی بیمار نمی‌گذارد.

وی افزود: ممکن است افرادی که حتی یک بار بیماری خفیف کرونا را گرفته‌اند و حتی واکسن زده اند؛ مبتلا به نوع شدید بیماری شده اند و امروز چیزی که مهم است تنها رعایت پروتکل‌های بهداشتی است.

این فوق تخصص ریه، آسم و آلرژی اضافه کرد: تزریق واکسن گرچه خطر ابتلا به بیماری را کاهش می‌دهد؛ اما هیچ واکسنی کارایی 100 درصدی ندارد.

معماریان عنوان کرد: امروز تا واکسیناسیون بخش عمده‌ای از جامعه، تنها پروتکل‌های بهداشتی می‌تواند ما را از این ویروس منحوس حفظ کنند.

نوید دانائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان از بستری شدن 15 بیمار قطعی مبتلا به کرونا در شهرهای زیرپوشش این دانشگاه در روز گذشته خبر داد.

این در حالی است که روز پیش از آن ‌تعداد بیماران بستری در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان 21 نفر اعلام شده بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان با اشاره به شناسایی 124 بیمار مثبت قطعی مبتلا به کرونا بر اساس معیارهای تشخیصی آزمایشگاهی PCR در مجموعه زیر پوشش این دانشگاه در روز گذشته افزود: بر این اساس از ابتدای بروز و شیوع بیماری کرونا تاکنون 42 هزار و 369 مورد مثبت بیماری کرونا بر اساس معیارهای تشخیصی آزمایشگاهی PCR در مجموعه زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان شناسایی شده‌اند.

دانائی اضافه کرد: با احتساب 15 بیمار بستری جدید در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های شهرستان‌های زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در روز گذشته مجموع بیماران بستری شده در بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه از ابتدای بروز و شیوع بیماری کرونا ویروس تاکنون به 9 هزار و 550 نفر رسید.

وی گفت: از ابتدای پاندمی کرونا تاکنون همچنین 32 هزار و 819 بیمار در شهرستان‌های زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به صورت سرپایی شناسایی شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ادامه داد: همچنین مجموع موارد بهبودی و ترخیص بیماران مبتلا به کووید 19 از ابتدای بروز و شیوع بیماری در بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به هشت هزار و 345 نفر رسید.

دانائی با اشاره به اینکه هم‌اکنون 140 بیمار مبتلا به کرونا در مرکز و غرب استان سمنان بستری هستند اضافه کرد: از این تعداد 26 نفر در بخش آی سی یو بستری شده‌اند.

اگرچه افزایش سرعت واکسیناسیون عمومی در هفته‌های اخیر تاثیر بسیار مهمی در کاهش روند ابتلا به کووید 19 در این استان داشته است؛ اما نمی‌توان به سادگی از کنار همراهی شهروندان این استان برای کنترل این ویروس منحوس گذشت.

در واقع تسریع در واکسیناسیون عمومی به کاهش مرگ و میر و ابتلا به ویروس کرونا در استان سمنان کمک کرده است؛ اما ضمانتی برای هرگز مبتلا نشدن ندارد. بنابراین برگشتن به شرایط عادی زندگی و حذف کرونا به عزم، همکاری و همراهی جمعی نیاز دارد.

اکنون که آمارهای مرگ و میر و ابتلا به ویروس کرونا در استان سمنان کمی نزولی شده است؛ نباید با عادی انگاری و بی توجهی به روزهای سخت بیماری بازگردیم.

بنابراین برای جلوگیری از گیری دوباره کرونا تنها راه چاره رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و از همه مهمتر استفاده از ماسک و رعایت و فاصله اجتماعی است.

تعداد بیماران کرونایی در استان کرمان 40 درصد کاهش داشته استکاهش چشمگیر ضریب اشغال مراکز اقامتی آذربایجان‌غربی در دوران کروناکرونا در قله دماوند شکست خورد

آن‌گونه که استاندار سمنان گفته است؛ این استان یکی از استان‌های برتر کشور در رعایت پروتکل‌های بهداشتی بوده و می‌توان امیدوار بود با استمرار رعایت پروتکل‌های بهداشتی به صورت جدی از سوی شهروندان استان سمنان و همچنین افزایش سرعت به واکسیناسیون عمومی دیگر شاهد پیک جدید ابتلا به کرونا در استان کریدوری سمنان نباشیم.

انتهای پیام/363/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان کرونا در استان سمنان پروتکل های بهداشتی زیر پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۰۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد

رئیس گروه بیماری‌های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در ایام هفته سلامت غربالگری سرطان‌های روده بزرگ، پستان و دهانه رحم برای گروه‌های سنی هدف در پایگاه‌های سلامت و مراکز و خانه‌‌های بهداشت انجام می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی مشهد، بابک اقبالی گفت: در هفته سلامت برنامه ویژه‌ای در بحث مراقبت‌های قلبی با اندازه‌گیری قند، وزن، فشارخون و انجام آزمایش قند خون و چربی داریم و این برنامه در طول این هفته اجرا می‌شود.

رئیس گروه بیماری‌های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: بر اساس بررسی‌های انجام شده، از میان افراد بالای  30 سال مراجعه کننده 30 درصد مبتلا به فشار خون (از هر 3 نفر یک نفر)، 13 درصد مبتلا به دیابت (از هر 7 نفر یک نفر) هستند و اگر این افراد به موقع تشخیص داده شوند تحت درمان به‌‎موقع نیز قرار می‌گیرند و از عوارض جانبی بعدی به‌دور خواهند بود.

وی گفت: برنامه دیگر این دانشگاه، آموزش به افرادی است که تحت درمان  قرار ندارند و مهمترین موضوع در خصوص عدم افزایش وزن است تا با مشکلات و سکته‌های قلبی مواجه نشوند. همچنین به افراد آموزش شیوه زندگی سالم، تحرک بدنی مطلوب و تغذیه سالم داده می‌شود و به تمام مراجعه کنندگان به 30 دقیقه ورزش سبک و 7 هزار گام پیاده‌روی توصیه می‌شود.

اقبالی با تأکید بر اینکه در هفته سلامت بحث غربالگری سرطان‌های روده بزرگ، پستان و دهانه رحم و برای گروه سنی 50 تا 70 سال، بالای 30 سال و 30 تا 60 سال انجام می‌شود، افزود: همچنین در این هفته و در طول ایام سال بر غربالگری تیروئید در 3 تا 5 روزگی تأکید داریم و در همین راستا و با گرفتن چند قطره خون از کف پای افراد مبتلا به بیماری‌‎های متابولیک و فیتلکونوری شناسایی می‌شوند و در مواردی که به‌‎موقع شناسایی شوند از عقب ماندگی ذهنی و جسمی جلوگیری می‌شود، به همین منظور 98 درصد نوزادان غربالگری شدند و از والدین 2 درصد باقی مانده نیز درخواست داریم تا هرچه سریع‌تر مراجعه کنند.

رئیس گروه بیماری‌های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: در میان مبتلایان به بیماری‌های غیرواگیر بیشترین میزان مبتلاها مربوط به فشار خون، دیابت و سرطان بوده و مهمترین عامل در پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر تغذیه و فعالیت بدنی مناسب بوده است.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • پلمب یک مرکز غیر مجاز خدمات زیبایی در سمنان
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • اجرای کامل طرح سلامت خانواده در هرمزگان