Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، محسن فتحی در ادامه برنامه های حضور در شهرستان کامیاران با جمعی از کشاورزان و باغداران کامیارانی دیدار کرد.

وی در گفتگو با کشاورزان و اطلاع از مشکلات آنان، بر پیگیری ویژه این موارد در سطح ملی و استانی تاکید کرد.

فتحی همچنین از تشکیل کارگروه ویژه رفع چالش های توسعه کشاورزی در کامیاران خبر داد و گفت: وسعت و استعدادهای سرزمینی کامیاران، برای کشاورزی مناسب است و این بخش با اتکا به توانمندی های خود توان رفع مشکلات اشتغال و توسعه پایدار شهرستان را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نماینده مردم شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران افزود: محدودیت منابع مالی دولتی و مشکلات فاینانس و تسهیلات برای اجرای طرح‌های توسعه منابع آب و خاک استان، ضعف در زیرساخت‌های تنظیم بازار محصولات کشاورزی و نوسانات چشمگیر قیمت محصولات کشاورزی، پایین بودن بهره‌وری نهاده‌ها و عوامل تولید و بالا بودن میزان ضایعات کشاورزی و عدم توجه مدیریت بخش به پروژهای آب و خاک و عزم مدیران جهت تحقق اهداف از مهمترین چالش های توسعه کشاورزی در استان کردستان است.

فتحی گفت: کشاورزان کمترین بار مالی بر دولت داشته و بیشترین نقش را در تأمین مواد غذایی و اشتغال را دارند اما در تمام برنامه‌ریزی‌ها این قشر کمتر دیده می‌شوند.

رئیس مجمع نمایندگان استان کردستان در مجلس شورای اسلامی از برنامه ریزی خانه ملت برای کمک به توسعه کشاورزی خبر داد و بیان داشت: مجلس شورای اسلامی طرح تقویت امنیت غذایی و رفع موانع تولیدات کشاورزی را که بالغ بر ۱۳ ماده است مصوب کرده و پس از تائید شورای نگهبان به دستگاه های اجرایی ابلاغ می شود.

فتحی با تاکید بر اینکه می توانیم در حوزه های زیر مجموعه کشاورزی و دامپروری شاهد اشتغال‌زایی و ارز آوری باشیم، خاطرنشان کرد: از مجموعه های متولی و اجرایی توقع داریم موانع و بروکراسی های پیچیده اداری در مسیر تولید را به مجلس منعکس کنند تا در راستای رفع آن ها گام برداریم.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: توسعه کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۰۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت اشتغال اتباع در کردستان

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری کردستان اظهار کرد: بکارگیری اتباع افغانستانی و پاکستانی در مراکز تولیدی و بخش‌های کشاورزی در استان کردستان ممنوع است.

عبدالملکی اظهار کرد: تعداد ۶۲ گشت مشترک از واحدهای تولیدی و بخش‌های کشاورزی توسط ادارات ذی‌ربط در سال ۱۴۰۲ انجام شد.

وی از شناسایی ۳۱ نفر کارفرمای متخلف در استان خبر داد و بیان کرد: کارفرمایانی که اقدام به بکارگیری اتباع غیر مجاز کردند مطابق قانون با آنها برخورد شده است.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی کردستان تصریح کرد: بکارگیری اتباع افغانستانی و پاکستانی در مراکز تولیدی و بخش‌های کشاورزی در استان کردستان ممنوع است.

وی اضافه کرد: تعداد ۵۹ نفر تبعه خارجی غیرمجاز دستگیر و پرونده قضائی تشکیل شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • ممنوعیت اشتغال اتباع در کردستان
  • چالش تولید زعفران در سرزمین طلای سرخ
  • اجرای آبیاری قطره‌ای زیرسطحی در تاکستان‌های شیروان
  • تحقق ۱۵۰ درصدی تعهد اشتغال در شهرستان خوروبیابانک
  • سهم بخش کشاورزی از اشتغال استان زنجان ۳۲.۶ درصد است
  • ایجاد پایگاه نوآوری یافته‌های تحقیقاتی جهش تولید در کامیاران
  • کارگروه گیاهان دارویی و محصولات کم‌آب‌بر در دشتستان تشکیل می‌شود
  • کارگروه مشترک همکاری اتاق بازرگانی و وزارت کار تشکیل می‌شود
  • تسکیل مجلس مشورتی بانوان
  • هوشمندسازی، ارتباطات و ماهواره؛ اولویت‌های ستاد اتصال‌پذیری