Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

شهروندان آلمان روز یکشنبه۲۶ سپتامبر برای انتخاب ترکیب نمایندگان مجلس فدرال (بوندستاگ) و به‌ویژه جانشین آنگلا مرکل به پای صندوق‌های رای رفتند.

نتایج نخستین شمارش آرا نشانگر آن است که حزب سوسیالیست دموکراتیک با نزدیک به ۲۵ تا ۲۶ درصد آراء، پیشتاز این انتخابات است. حزب حاکم اتحاد دموکرات مسیحی، با از دست دادن بیش از ۶ درصد نسبت به انتخابات سال ۲۰۱۷ و با ۲۴/۵ درصد آراء، در جایگاه دوم قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولاف شولتز و آرمین لاشت، رهبران هر دو حزب پیشتاز انتخابات برای تشکیل دولت ائتلافی آینده ابراز آمادگی کرده اند. هر دو حزب از تصمیم خود برای تعیین تکلیف کابینه آینده تا قبل از تعطیلات کریسمس خبر داده اند.

پس از دو جریان سیاسی عمده میانه رو، حزب سبزها، با کسب بیش از ۱۴ درصد آرا، در مکان سوم قرار دارد. با وجود افزایش آرای سبزها، آنالنا بائربوک، کاندیدای این حزب برای مقام صدر اعظمی، شکست در دستیابی به اهداف انتخاباتی را تائید کرد. سبزها با توجه به پررنگ‌تر و ملموس‌تر شدن بحران‌های اقلیمی، امیدوار بودند با اقبال نسل جوان، به یکی از دو حزب اول انتخابات پارلمانی بدل شوند. با این حال، اکولوژیست‌ها که از سال ۲۰۰۵ از دولت کنار گذاشته شده اند، امسال به یکی از اجزای ثابت هر ائتلافی تبدیل خواهند شد.

حزب لیبرال دموکرات با کسب دست‌کم بیش از ۱۱ درصد آراء چهارمین نیروی سیاسی عمده در بوندستاگ خواهد بود. هم سوسیال دموکرات‌ها و هم دموکرات مسیحی‌ها، احتمال ائتلاف با این حزب و سبزها را برای تشکیل دولت ائتلافی آینده مطرح کرده اند. با این حال، باتوجه به تضاد سیاست‌های مالی و مهاجرتی لیبرال دموکرات‌ها با سبزها، احتمالا گفت‌وگو‌ها هفته‌ها و حتی ماه‌ها به طول خواهد انجامید. کریستیان لیندنر، کاندیدای لیبرال دموکرات‌ها گفته است در هر دولت ائتلافی، خواهان وزارت دارایی است.

انتخابات ۲۶ سپتامبر برای دو جریان عمده راست افراطی آلترناتیو برای آلمان و به‌ویژه حزب چپ، یک شکست عمده بود. راست‌گرایان افراطی، تنها کمی بیش از ۱۰ درصد آراء را کسب کردند. حزب چپ هم اگر همین نتیجه پابرجا بماند، خواهد توانست با ۵ درصد، تنها گروه پارلمانی خود در بوندستاگ را حفظ کند.

هر دو حزب پیشتاز انتخابات آلمان اعلام کردند مصمم هستند دولت ائتلافی آینده تا پیش از تعطیلات کریسمس تشکیل شود.

با وجود افزایش آرای سبزها، آنالنا بائربوک شکست حزب در دستیابی به اهداف انتخاباتی را تائید کرد.

خبرنگار یورونیوز از مقر سبزها: آنالنا بائربوک، نامزد سبزها همچنان امیدوار است که نتایج نهایی با توجه به آرای پستی به نحو این حزب تغییر کند. سبزها خواهان ائتلاف با سوسیال دموکرات‌ها هستند. حزب سوم احتمالا باید لیبرال دموکرات‌ها باشند. اگرچه این کار با توجه به تفاوت برنامه‌های اقتصادی و مهاجرتی میان سبزها و لیبرال دموکرات‌ها، کار آسانی نخواهد بود.

تشکیل دولت ائتلافی و تعیین جانشین آنگلا مرکل ممکن است هفته‌ها و حتی ماه‌ها به طول بینجامد.

یکی از احتمال‌هایی که بیش از همیشه در مقر سوسیال دموکرات‌ها مطرح است، احتمال تشکیل دولت ائتلافی با سبزها و لیبرال دموکرات‌ها است. لیبرال دموکرات‌ها با بیش از ۱۱ درصد آراء، پس از سبزها در مقام چهارم انتخابات قرار دارند.

با وجود آنکه هنوز آرای پستی در نتایج برآوردها وارد نشده اند اما همه اینجا از احتمال ائتلاف دو حزب پیشتاز با سبزها برای تشکیل دولت آینده صحبت می‌کنند.

تاکنون هر دو حزب پیشتاز ادعای تشکیل دولت ائتلافی آینده را کرده اند.

منبع: یورونیوز

منبع: آفتاب

کلیدواژه: آلمان انتخابات دولت ائتلافی آینده تشکیل دولت ائتلافی سوسیال دموکرات ها لیبرال دموکرات ها درصد آراء دو حزب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۰۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسامی منتخبان زن مجلس دوازدهم/ رقابت ۷ خانم در دور دوم

در این گزارش اسامی زنانی که در دور اول به انتخابات مجلس دوازدهم راه یافتند و همچنین ۷ نامزدی که در دور دوم در حوزه انتخابیه تهران به رقابت خواهند پرداخت آشنا می‌شویم. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی (یازدهم) اسفند سال گذشته برگزار شد که طبق اعلام ستاد انتخابات کشور حدود 1700 زن نیز نامزد انتخابات بودند که به تعبیر سخنگوی شورای نگهبان به اندازه 6 دوره مجلس زنان در این دوره از انتخابات ثبت نام کرده‌اند.

گزارش تسنیم از ترکیب نمایندگان مجلس دوازدهم/ تاکنون بیش از 55درصد نمایندگان تغییر کردندهمواره از آنجایی که چگونگی و ترکیب منتخبان مردم در هر مجلس مورد توجه بوده و طی ادوار مختلف مجلس شورای اسلامی مسئله تعداد حضور نمایندگان زن یکی از آمارهای مورد توجه در ابتدای شروع به کار مجالس است.

حضور زنان در مجلس و تشکیل فراکسیون زنان و ارائه پیشنهادات و و تدوین طرح‌هایی در حوزه حل مسائل زنان از جمله مولفه‌هایی است که تاثیر عمیق و بسزایی در دیده شدن، نیازها، مشکلات و مطالبات نیمی از جامعه دارد.

در تمام ادوار مجالس شورای اسلامی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، همواره شاهد حضور زنان در میان نمایندگان منتخب مردم بوده‌ایم، اما کمیت حضور زنان در مجلس مختلف بوده است.

بنابراین گزارش، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس به دور دوم کشیده شد اما در دور اول که نتایج آن مشخص شده از بین 245 کرسی که تکلیف آنها مشخص شده 11 نماینده به مجلس راه یافتن که در ادامه اسامی و حوزه انتخابیه آنها را می‌خوانیم:

-بروجرد: فاطمه مقصودی
-ساری: عالیه زمانی
-بندرعباس: فاطمه جراره
-ایلام: سارا فلاحی
-مبارکه: زهرا سعیدی مبارکه
-نائین: الهام آزاد
-ارومیه: شهین جهانگیری
-ملکان: زهرا خدادادی
-زرتشتیان: بهشید برخوردار
-قزوین: فاطمه محمدبیگی
-میانه: مریم عبداللهی

*رقابت 7 نامزد زن در دور دوم انتخابات مجلس

حال در دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس که در تاریخ (21 اردیبهشت ماه) سال جاری برگزار می‌شود، از رقابت 90 نامزد برای رقابت بر سر 45 صندلی باقی مانده مجلس، 7 کاندیدای زن نیز در حوزه انتخابیه تهران به رقابت خواهند پرداخت که باید منتظر ماند و ببینیم در دور دوم چه تعداد از زنان به مجلس راه می‌یابند؟

در ادامه اسامی این 7 کاندیدا که در حوزه انتخابیه تهران به دور دوم رفته‌اند را می‌خوانیم:

- سمیه رفیعی
- زهره‌سادات لاجوردی
- زینب قیصری
- زهره طبیب‌زاده
- ریحانه اخلاقی
- سمیه گلپور
- فاطمه قاسم‌پور

انتهای‌ پیام/

دیگر خبرها

  • دولت سوسیال دموکراتیک چیست؟
  • انتقاد از برخورد دوگانه با مسلمانان آلمان
  • اسامی منتخبان زن مجلس دوازدهم/ رقابت ۷ خانم در دور دوم
  • پلیس بلژیک برای کنفرانس راستگرایان اروپا محدودیت ایجاد کرد
  • گلایه سخنگوی دولت از بررسی نشدن لایحه تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس
  • گلایه سخنگوی دولت از عدم بررسی لایحه تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس
  • گلایه بهادری‌جهرمی از عدم بررسی لایحه تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس
  • بایدن در مخصمه؛ تشدید نارضایتی‌ها در پی حمایت از اسرائیل
  • بازگشت سکه روی دور تند؟؛ رقابت تنگاتنگ طلا با خاورمیانه
  • آغاز انتخابات سرنوشت ساز پارلمانی در کرواسی