Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا کمره‌ای گفت: کلاس‌های مجازی در بستر سامانه شاد آغاز شده اما زمانی که با جامعه 14 میلیونی دانش‌آموزان مواجهه هستیم، ممکن است دانش‌آموزی هنوز احراز هویت نشده و یا اطلاعاتش در سامانه ثبت نشده و یا موارد دیگری که هر ساله با آن مواجهه هستیم، به وجود بیاید.

علیرضا کمره‌ای، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در امور بازگشایی مدارس، در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا گفت: تزریق واکسن معلمان در سامانه ثبت و گزارشی مدیریتی از سامانه گرفته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه براساس گزارش‌هایی که اعلام شده بیش از 90 درصد از معلمان دز اول واکسن خود را تزریق کرده‌اند، افزود:  تزریق دُز دوم معلمان همچنان ادامه دارد و افرادی که واکسیناسیون خود را کامل نکردند همچنان می‌توانند برای تزریق دُز دوم واکسن خود اقدام کنند.

کمره‌ای درباره لزوم واکسیناسیون کامل معلمها ادامه داد: مهم این است که به موضوع واکسن چطور نگاه می‌شود؛ ما واکسیناسیون را یک ضرورت برای معلم می‌بینیم و از جهت الزام واکسیناسیون معلمان مقاومت جدی نداریم.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در امور بازگشایی مدارس بیان کرد: با روندهایی کلی که در جامعه است ممکن است معلمی برداشت‌های غلطی از تزریق واکسن داشته باشد اما طبیعتا زمانی که بازگشایی مدارس به سمت عمومی حرکت می‌کند، قطعا واکسیناسیون در جهت استمرار اشتغال معلمان لازم است و ممکن است در ادامه مشکلاتی برای خود معلمان در صورت عدم تزریق واکسن ایجاد شود.

کمره‌ای درباره استقبال خانوادههای برای بازگشایی مدارس تصریح کرد: امسال با توجه به آشنایی بیشتر با بیماری و نحوه سرایت پذیری آن، شناخت نسبتا خوبی در خانواده‌ها ایجاد شده و همچنین دراین باره اطلاع‌رسانی‌های خوبی نیز صورت گرفته است.

او با بیان اینکه واکسیناسیون در حال حاضر با سرعت بیشتری انجام می‌شود و آگاهی‌های مضاعفی درباره نحوه مواجهه با موضوع کرونا توسط خانواده‌های دانش آموزان ایجاد شده و این امر کمک می‌کند قدری از نگرانی‌ها کم شود، گفت: سیاست‌گذاری دولت برای واکسیناسیون همگانی سیاستی است که مورد قبول مردم قرار گرفته و طبیعتا احساس آرامش بیشتری پدید آمده است. بازگشایی مدارس در روز اول مهر برای شکوفه‌ها این نوید را به ما داد که برای بازگشایی مدارس نگرش مثبتی ایجاد شده، همچنین گزارشات ارسالی نشان می‌داد در روز سوم مهر همزمان با آئین بازگشایی مدارس در استان‌های مختلف کشور، نگرش خوبی وجود دارد.

کمره‌ای افزود:  مطالبه مدارسی که در این مرحله از بازگشایی مشمول نیستند نیز نشان می‌دهد گرایش به سمت بازگشایی مدارس بیشتر است.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در امور بازگشایی مدارس تصریح کرد: مدارس روستایی و عشایر، کار و دانش و فنی و حرفه‌ای در همه مقاطع تحصیلی در فاز اول بازگشایی، اولویت دارند و شاخص برگزاری حضوری کلاس‌ها، ظرفیت کلاس است. در این شرایط اگر جمعیت کلاس 15 نفره باشد دانش‌آموزان می‌توانند هر روز به مدرسه بروند و اگر کلاس‌ها 30 نفره باشند با تصمیم شورای مدرسه می‌توانند سه روز در هفته کلاس‌های حضوری را تشکیل داد. همچنین در نیمه اول مهر ماه حضوری برگزار شدن کلاس‌های درس دانش‌آموزان اول ابتدایی نیز در اولویت است.

او درباره آغاز به کار سامانه شاد گفت: کلاس‌های مجازی در بستر سامانه شاد آغاز شده اما زمانی که با جامعه 14 میلیونی دانش‌آموزان مواجهه هستیم. ممکن است دانش‌آموزی هنوز احراز هویت نشده و یا اطلاعاتش در سامانه ثبت نشده باشد و یا موارد دیگری که هر ساله با آن مواجهه هستیم، به وجود بیاید. یک هفته اول آغاز مدارس به ساماندهی چنین مواردی می‌گذرد که با اضافه شدن معلم و ساماندهی تکلیف کلاس‌ها روشن می شود.

کمره‌ای افزود: روز اول مهر اگر چه آمادگی ما در موضوع فعالیت‌های حضوری، مجازی و تلویزیونی در بخش اعظمی از مدارس اثبات شد اما این به این معنا نیست که مطلقا گره‌هایی وجود ندارد  ما باید در این یک هفته چنین مواردی را اصلاح کنیم و به تدریج حل و فصل شود.

او با بیان اینکه بیش از 90 درصد کلاس‌ها تشکیل شده و تکلیف دانش آموزان روشن شده، تصریح کرد: تجربه نشان داده گاهی اوقات تا دهم مهرماه برای شکل‌گیری دقیق کلاس‌های مدارس موانع وجود دارد و اگر مواردی باشد در چند روز آینده مرتفع می‌شود و نگرانی‌ای در این زمینه وجود ندارد.

انتهای پیام/ 4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش خبرگزاری برنا واکسیناسیون معلم آموزش و پرورش جامعه اشتغال خانواده دانش آموزان دولت استان های مختلف شاخص مدرسه آموزش و پرورش واکسیناسیون بازگشایی مدارس کمره ای بازگشایی مدارس مواجهه هستیم دانش آموزان سامانه شاد کلاس ها کمره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۰۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاریان و حافظان قرآن بدون آزمون وارد دانشگاه فرهنگیان می شوند

رضا مراد صحرایی امروز در  شصت و یکمین کمیسیون تخصصی توسعه آموزش عمومی قرآن کشور گفت: جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان صورت می‌گیرد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه باید از ظرفیت‌های موجود بهره‌مند شد، افزود: باید تعامل و تعارف به معنای شناخت میان دستگاه‌ها وجود داشته باشد.

وی با بیان اینکه در برنامه تربیت کودکی که سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک آن را مصوب کرده است، موضوع تربیت قرآنی یکی از برنامه‌های جدی است افزود: معاونت پرورشی و فرهنگی  با مسئولیت معاونت حقوقی وزارت آموزش و پرورش، سازوکار بهره‌مندی مؤسسات قرآن از فضای مدارس کشور برای برگزاری کلاس‌های قرآن را پیدا کنند، اگر  این سازوکار وجود دارد، روش اجرای آن طی یک هفته اعلام شود و اگر وجود ندارد در مدت یک هفته ساز و کار آن مشخص شود.

صحرایی با بیان اینکه پول‌های قرآنی کشور باید در آموزش و پرورش هزینه شود ادامه داد: همواره قربانی عدم توجه دستگاه‌هایی بودیم که نمی‌دانند تحول باید از آموزش و پرورش ایجاد شود، هم‌اکنون در کشور مشکل کمبود پول وجود ندارد، مسئله این است که نمی‌دانیم پول در کجا هزینه شود.

وزیر آموزش وپرورش به طرح تاسیس مدارس غیردولتی قرآنی اشاره کرد که ظرف یک ماه ارائه می شود و گفت: برای سال تحصیلی جدید حتی با درصدی از مدارس موجود،  این کار اجرا می‌شود. هم اکنون برخی مدارس غیردولتی درحال اجرای این کار هستند و به دلیل قرآن پایه بودن، خانواده‌ها هزینه پرداخت می‌کنند تا فرزندشان این‌گونه تربیت شوند.

وی با بیان اینکه طرح اتقان ارتقای توانمندی قرآنی معلمان دوره ابتدایی است و باید آن را به رتبه بندی معلمان مرتبط کنید گفت: معلمی که دوره اتقان را طی نکرده است، از رتبه‌بندی محروم شود. معلمان بدون سواد قرآنی وارد آموزش و پرورش نمی‌شوند اما ممکن است در گذر زمان به دلیل اینکه با آن مانوس نبودند،  فراموش کنند و باید در دوره‌های ضمن خدمت به آموزش قرآن توجه کرد.

صحرایی با بیان اینکه برای تسری طرح اتقان به دوره متوسطه دوم باید اندیشید گفت: همچنین دوره‌های تأمین مدرسان قرآن برگزار شود؛ نیم میلیون نفر از معلمان باید در طرح مسطورا شرکت کنند که تا کنون حدود 450 هزار نفر در این طرح شرکت کرده‌اند.

وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: مؤسسات نباید در کنار مدارس قد علم کنند بلکه مدرسه را تقویت کنند، نباید به مدرسه آسیب بزنیم و نگذاریم آموزش و پرورش نحیف شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تحویل ۴۵۰ کلاس درس به آموزش و پرورش استان اصفهان
  • قاریان و حافظان قرآن بدون آزمون وارد دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • ۵۰ هزار میلیارد تومان برای رتبه بندی معلمان هزینه شد
  • میزان افزایش حقوق فرهنگیان و استخدام معلم جدید در ۱۴۰۳
  • مدارس زاهدان و ۴ شهرستان کرمان چهارشنبه تعطیل شد
  • مدارس چهار شهرستان شرقی کرمان چهارشنبه تعطیل شد
  • تمدید ثبت نام آزمون مدارس استعداد‌های درخشان
  • تمدید ثبت نام آزمون مدارس استعداد‌های درخشان 
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها در مدارس از ۱۵ اردیبهشت
  • وقتی بازی و خلاقیت، چاشنی آموزش می‌شود